Радостта ни е голяма, ЮНСКО бебе казва МА-МА - (тема 102)

• 24 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
А за най-лесно смятам да го запиша на кухня от другия месец.
newsm10Добро решение.АМ давам и аз,като последно за деня.
За мартеницата малко ми е трудно да реша,каква да бъде newsm78той всичко лапа Laughing.Сигурно ще му я сложа на количката,а на ръката ще има само на 1-ви Peace
Франчи, радвам се, че си по-добре Hug

# 706
Добро утро,
вече наистина се чувсвам много по-добре. Благодаря ви на всички за милите думи.

ПолиПоли, да го нацелуваш малкия сладур от мен. Невероятно детенце имаш.  Heart Eyes

Вили, днес ще поизляза, но далеч от вас.

# 707
Анжи стискам палци, знам че ти е писнало от лекари но кураж мила ще мине.
Франчи радвам се че си по-добре и скоро да няма и следа от вируса и най-важното дано подмине децата ти.
Ани, бързо да излизате с Андреа от туй гадно място  Hug

Мартеничките са купени отдавна и за Тони ще е на ръчичката
явно моето детенце е непукистче и хич не и обръща внимание че му е на ръката,
защото аз още в родилното му вързах мартеничка със синьо мънисто и той до ден днешен си я пази,
но като почна да лапа всичко ме достраша и махнах мънистото само.

Поли, много готин твой Петър и Тони е така докопа ли нещо с рачешките си ръчички не го пуска.

На въпросите на Полито не мога да отговоря, освен вода да пием друго нищо от запитването не правим.

Аз пък друго да питам-  Давате ли на децата да гризат нещо за ядене парче плод, сухарче, бисквитка ?Тони много проявява интерес да си яде сам с ръцете, но ме е страх да му дам има 7 зъба и всичко отхапва и то на големи парчета.

Давам да гризе - сухарче, бисквити. Меки плодове - банани, меки круши, манго нарязвам на парченца, и той си взима с ръчичка. Може вече да дъвче

# 708
Нели, давала съм на Ралица да гризе бисквитка под строг контрол. Peace

Франчи, ще си махаме отдалече. Laughing

# 709
МОМИЧЕТА, ВИЖТЕ ПЕТИЦИЯТА В ПОДПИСА МИ! ТРЯБВАТ ПО-СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ЗА ПЕДОФИЛИТЕ! НЕКА НЕ ОСТАВЯМЕ ДЕЦАТА НИ ПЪРВО ДА СТАНАТ ЖЕРТВА, А СЛЕД ТОВА НЯКОЙ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.

# 710
Нели, само коричка хляб съм давала,но не може да дъвче и изплюва всичко!  Пробвала е да смуче банан и мандарина!

И аз имам един въпрос свъзран с приема в ОДЗ,тъй като в темата Страсти, въпроса явно им се стори скучен и не ми отговориха, там предпочитат да се карат  и да спорят, затова  го копвам и тук, моля,който е наясно да отговори как точно стоят нещата!

Значи ли ,че като вече профилите и кандидатурите за набор 2009 г вече съм попълнила, то на 1-ви март когато излиза класирането,аз не трябва да стоя и да дебна  и да правя някакви размествания на местата на градините ,къде имаме по-големи шансове?! Искам да кажа,че работата ми със сайта на ОДЗ е приключила и от тук нататък те си класират децата и аз не трябва да стоя от рано сутринта и да дебна?!!/хич не ми е ясно/ newsm78

Франческа, петицията не се отваря!

# 711
Вече се отваря!

somebody, ама то още няма обявени свободните места за набор 2009! На тази дата се обявават свободните места за наботи 2007 за ОДЗ и за 2008 и 2009 за яслените групи. Т.е. би следвало според това къде какви места ще бъдат обявени да подредиш желаните от теб ДГ.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 10:20 от Франческа Салиери

# 712
# 713
Стига де, аз как го отварям?  newsm78
Хайде, пробвайте пак, моля!

А, somebody, първо класиране за нашия набор е чак на 5 април.

Онзи ден дадох коричка хляб, така се задави, че се изповръща из цялата кухня.  Sick

# 714
Отваря се, вече се подписах!

# 715
Франчи, много благодаря!  bouquet Много полезно инфо, да не се затварям вкъщи на 1-ви март, за  да дебна! Wink

# 716

Онзи ден дадох коричка хляб, така се задави, че се изповръща из цялата кухня.  Sick

А, точно това ми е в главата винаги когато помисля да дам нещо,
много ме е страх от такива ситуации, преживяла съм го веднъж вярвайте ми исках да умра начаса.

# 717

А, точно това ми е в главата винаги когато помисля да дам нещо,
много ме е страх от такива ситуации, преживяла съм го веднъж вярвайте ми исках да умра начаса.

Интересно - аз започнах да му давам от едни супер тънки бебешки вафлички, да си чеше зъбките. Беше на около 6.5мес. Тогава още нямаше зъби. Тези вафлички се разтопяват в устата му. Така постепенно като че ли се научи да дъвче. Сега гризка сухарче, портокал, обелени и нарязани на 2-3 парченце грозде (без семки), банан, манго.
Може би е твърде смело да се почне с хляб, но ако има някакви тънки бисквити или сухарчета  newsm78.

Иначе Стефан от може би около 15-20 дни просто отказва да яде пасирани пюрета, или каша - иска да е с по-груба консистенция. Затова преминах на попара сутрин. Бисквити не съм давала и не мисля скоро да давам, тк тук не мога да намеря такива, които не съдържат захар.

# 718
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Завърнахме се от Карлово.  Simple Smile Много добре си изкарахме и си починах. И на Марина й се отрази добре. Изгради си нов режим. Заспива вече към 20.00 и сутрин 6.30-7.00 се буди. Доволна съм, пу-пу.
Нели аз й давам на Марина морков да си гризка. Давах и банан, но моркова повече й харесва.

# 719
  • София
Франческа, ако си успяла с приема на Осцилококцинум, може от това да си се оправила. Когато се нацели точното лекарство, действа точно така.  Peace Марти например ми се оправи за два дни(но той е и кърмен, де), а ние с Габи изобщо не се разболяхме. При първите симптоми на неразположение, почнахме капките и го пресякохме.

анелия, давай малко по-смело иначе и след годинка ще се храните с пюре. Аз от два месеца давам да гризка бисквитки Плазмон, но аз държа и контролирам да отхапва съвсем малко. Сега си гризе банан и ябълка. В момента, в който тръгне да се задавя и давам водичка.
Днес вече съм решила да дам супа и да видя дали ще се яде, защото пюретата само ги правя и хвърлям после, а нашето не винаги става и за него.

Общи условия

Активация на акаунт