Аси и Демир... Мурат и Туба - незабравими за нас - тема 26 - Аси-2

• 67 382
  • 695
  •   1
Отговори
# 645
Бурчинчето като е искала спокоен меден месец да се е оженила след втория сезон на сериала

Работата е почти ясна!!!! Thinking

# 646
Ех, тая Туба! Навсякъде е страхотна!  Heart

# 647
аз току що гледах качено ново клипче от Гьонюлчелен във фейсбука  но незнам как да ви го кача

# 648
 още не съм и хванала цаката

# 649
аз току що гледах качено ново клипче от Гьонюлчелен във фейсбука  но незнам как да ви го кача

Линкче дай  Praynig Тъкмо щях да питам има ли нови след като има снимка на Туба така Simple Smile

# 650
момичета,мен няма да ме има 5-6 дена и сигурно ще сте чак до 29 тема  Laughing като гледам с какво темпо си пишем  Party
тези Туба и Мурат мира не ни дават  Laughing
от един два дни не съм виждала произведения за Аси 2 ,та се зачудих какво ли се вихри в сценария  newsm78 Party

# 651
http://www.youtube.com/watch?v=ghgeZ-eE3cE

клип - реклама на филма на Туба

# 652
# 653
Леле невероятно!! Нямам търпение да започне! Дано не са верни слуховете, че е отменен...

# 654
Леле невероятно!! Нямам търпение да започне! Дано не са верни слуховете, че е отменен...

СТРАХОТНА Е!   НЕ ЗНАМ ДАЛИ  НИРГЮЛ ЩЕ И ОПОНИРА ДОСТОЙНО!

# 655
ще започне на 26.02

# 656
# 657
Силно се съмнявам! Туба има толкова силно излъчване, страхотна е. Мурат е имал чист късмет да попадне във филма Аси. Честно казано не вярвам успеха му да се повтори... мисля, че върви по стъпките на великата си съпруга - към забвение... Дано не съм права де! Но Туба наистина помита с талант всички!   bouquet

# 658
Момичета беше ми много приятно,но за съжаление трябва да ставам от компа  bouquet До утре. Лека нощ!

# 659
Момичета беше ми много приятно,но за съжаление трябва да ставам от компа  bouquet До утре. Лека нощ!

Сладки сънища  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт