МОРБИЛИ-масово ваксиниране в градините във Варна.

• 5 128
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
В крайна сметка важното е, че родителите имат избор. Всеки да решава за детето си.

Лично аз вярвам в постиженията на съвременната медицина и не бих лишила детето си от ваксините. Освен това не мисля, че хората от ХЕИ ще си сложат главата в торбата и ще направят масова реимунизация, ако тя носи голям процент риск.

Голям процент риск може и да не носи, но не съм и убедена, че ще носи голяма полза !

# 46
максуда ,игнатиево ,каменар това ще са все лица от ромски произход , а обикновено те  нямат  лични лекари и ваксини не си правят , не виждам причина да ваксинират още веднъж вече ваксинираните  деца  поредната безмислица ,а лично аз от ваксина противококлюшна като дете такъв сериозен коклюш изкарах, и лекарите не можаха да ми помогнат ама никак, изкарах си го класически ,тежко и с 4 месеца пристъпи със задушаване

# 47
  • София
Резултатите от масовите ваксинации са добри, това е правилото, останалото са фатални изключения!
Клер, ако детето ти попадне в графата фатални изключения дали ще си толкова "за" ваксинациите  newsm78 Много е лесно да четем сухата статистика колко помагат ваксините, когато цифрите за изключенията в нея не засягат нашите деца

А ти ако, не дай си Боже, неваксинираното ти дете се разболее и умре от усложнения след морбили, дали ще си против масовите имунизации?

Явно е, че риск крие всичко, но всеки избира необходимото зло. Мен ме е страх повече от болести, отколкото от ваксини.

# 48

Цитат
ти ако, не дай си Боже, неваксинираното ти дете се разболее и умре от усложнения след морбили, дали ще си против масовите имунизации?

При условие,че науката ми гарантира,че децата ми ще преболедуват 100% Морбили по някое време на живота си,бих се замислил за ваксина.
От друга страна,ако дадено лекарство дори допуска смьрт като страничен ефект,то неговото масово предлагане е телесна повреда  от най тежка форма. Peace

# 49
  • София
Никой не може да ти гарантира нищо. Но от случващото се в момента става ясно, че там, където няма имунизации, има епидемии. А където има епидемии, има не един и два смъртни случая. Това са фактите. Всичко друго е в сферата на теорията.

# 50
Не знам за какви факти говориш,но има и ваксинирани заболяли.
Ако искаш не ми отговаряй,няма да следя. Peace

# 51
  • Mediterraneo
В крайна сметка важното е, че родителите имат избор. Всеки да решава за детето си.

Което за мое огромно съжаление не важи за всички ваксини...

# 52

И за мое също.....

До този момент, от ДГ не са ни информирали за въпросната допълнителна имунизация !

# 53
  • София

Някъде тук по форумите четох, че може да се откажат абсолютно всички ваксини с някаква декларация - вкл. и тези първите, в родилния дом.

# 54

Някъде тук по форумите четох, че може да се откажат абсолютно всички ваксини с някаква декларация - вкл. и тези първите, в родилния дом.

Тук по форумите пише и други доста интересни неща за ваксините Simple Smile Прочети ги просто за информация...
Отърси се от изкуствено всяваната паника за починали хора от "рисковите групи" по незнайни причини и се замисли за декларацията Wink

Общи условия

Активация на акаунт