Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ви , момичета!   bouquet

Наистина май ще е по- добре да се запиша, че нещо ме запалиха с това инфо за големия наплив.

# 391
ANNI_M,много лека бременност и здраво бебче на финала ти желая!
ГОРГИ,ми то наистина е много готино това шише,и аз ще го имам в предвид  Peace
хайде и другите,които са от славайков да казват. МИА и МИМОЗИ писах ви на лични

# 392
mama 89  Сърдечно Благодаря! newsm51

Поздрави на всички Ветренски мами!

На Славейковските мами- Специални и аз съм от тях!

# 393
  • Бургас
Айде и моя ред дойде да питам дали няма някоя мама от Бургаския Ориндж Каунти , демек Меден Рудник?  Mr. Green

# 394
mama 89  Сърдечно Благодаря! newsm51

ако искаш може да се присъединиш днес към нас. в 12:30 ще сме в парка на Младост.аз съм с жълта количка.от далече да ме познавате  Joy.тъкмо може да ти разясним някои неща ,ако имаш въпроси де (относно раждането и болницата имам предвид)

# 395
mama 89  Сърдечно Благодаря! newsm51

Ани, здравей и от мен.Пожелавам ти леко добременеене е безпроблемно раждане.Ние с мама89 вече се уговорихме за днес в парка в Славейков.Ако искаш и можеш ела с нас.Към 12:30 ще сме там.
Аз ще съм със синя количка, с баткото - 3 годишен, със синьо яке, аз съм с черна коса, дънки и най-вероятно и черно яке.

# 396

Мимозка,аз мога да минавам и да те взимам като слизам надолу.Зетя не съм го видяла на живо,а това е сериозен пропуск  Naughty
Сега колкото до д-р Христов не знам доколко ще съм полезна,защото аз се познавам с него и съм доста пристрастна.Като специалист му имам пълно доверие.Прегледа Маги и с ехограф, и провери всички ставички...изобщо човека си направи абсолютно всичко което си зависи от него.Не знам как стои въпроса със заплащането,защото на мен не ми взе никакви пари,ама пак казвам познаваме се.
Иначе кординати давам веднага - кабинета му е в Мед. център до пицария Зорница,където кабинета на д-р Добрева. тел. 0888 921016

Супер!Съгласна.Ама днес си излезте семейно.Ние днес ще излизаме Славейковата групичка.Ще ти дам и тела на лични, ако не ти е включен скайпа за уговорки.
 ooooh! как щях да забравя.За 8-ми съм там със сигурност  :peace ПИШЕТЕ МЕ!!!

# 397
Мимка,вече го пуснах на скайпа  hahaha
Сега, понеже  обещах пак казвам.Ние сме в морската,сега започвам да се оправям още един път ще се бутна тук да видя има ли желаещи,ако има такива да пишат.Аз ще съм с фемилито

# 398
хаиде следобяд ще гледаме снимки от разходките.аз ще взема моя апарат,че да ''запечатаме'' и славейковската разходка.отивам да мия дупето на бебето ,паля таксито (на нашата количка и викаме такси,защото е жълта) и сме в парка

# 399
Приятна разходка на всички дружинки Laughing
 дано и утре е хубаво времето  Praynig
Честит празник и на именниците Тодор, Тодорка, Теодор, Теодора преди малко казаха, че днес било Тодоровден  Rolling Eyes

# 400
  • у дома
И ние излизаме след малко, най-вероятно в морската. Но сме без каката, тя предпочете с баба и дядо на вилата, да ходи да храни кучето  Mr. Green Heart Eyes
 Нели, не се крия, вчера нямахме нет и не можах да напиша, че излизам. Пусни ми на лични телефона си следващия път да звънкам направо  Embarassed
Никой не ми е отговорил на въпроса за инфакола - затова, с риск да досадя, ще повторя настоятелно - как разбрахте кога да спрете инфакола  Crazy

# 401
  • Бургас
Вале и аз тва се чудя  newsm78 Полинка спокойна го дава. Смятам след 4 дена като направи 3 месеца да го спра. Ако има промяна пак го почваме.
Днес дали няма да има надбягване с коне на конната база?

# 402
И ние излизаме след малко, най-вероятно в морската. Но сме без каката, тя предпочете с баба и дядо на вилата, да ходи да храни кучето  Mr. Green Heart Eyes
 Нели, не се крия, вчера нямахме нет и не можах да напиша, че излизам. Пусни ми на лични телефона си следващия път да звънкам направо  Embarassed
Никой не ми е отговорил на въпроса за инфакола - затова, с риск да досадя, ще повторя настоятелно - как разбрахте кога да спрете инфакола  Crazy
За инфакола,аз го давах до към средата на 3-тия месец,защото Симона нямаше силни колики и може да се каже ,че съм и го давала профилактично.Тъй като е напълно безобиден,няма опасност от предозиране,както и максимален срок за даване,според мен си го давй до края на 3-тия,началото на 4-ти месец,когато би трябвало коликите да отшумят напълно  Peace

# 403
Ели,как сте с днешна дата.Имате ли още температура

# 404
  • Несебър
И ние излизаме след малко, най-вероятно в морската. Но сме без каката, тя предпочете с баба и дядо на вилата, да ходи да храни кучето  Mr. Green Heart Eyes
 Нели, не се крия, вчера нямахме нет и не можах да напиша, че излизам. Пусни ми на лични телефона си следващия път да звънкам направо  Embarassed
Никой не ми е отговорил на въпроса за инфакола - затова, с риск да досадя, ще повторя настоятелно - как разбрахте кога да спрете инфакола  Crazy
аз първо го разредих, давах го през хранене, защото ме беше страх от веднъж. Като видях , че не плачи , особено вечер след хранене, го спрях окончателно. Но започнах сокчетата от ябълка и първия ден плака доста и пак започнах да го давам. Сега вече свикна със соковете и е много спокойна, ама още и давам по 2 пъти на ден

Общи условия

Активация на акаунт