Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Ох, като ви слушам направо нямам търпение да родя и да тръгнем по разходките и ние, че вече и 10 крачки не мога да направя без да седна някъде да почина Hug

# 421
  • Бургас
Такаааааа, я да преброим пилците в Събота вечер:-)
Напомням, че последния срок за заявки за 8ми март е УТРЕ ( НЕДЕЛЯ) Peace

Ето ги сигурните до момента ( ако някой съм изпуснала, моля да чукне на лични, за да не го изтърва пак):

1.   Melly
2.   macipis
3.   nedalinchi
4.   sisi_f
5.   Hugsy
6.   mia71
7.   Проста Мария
8.   sensation
9.   Lusia_
10.   Krasidi
11.   mimozi

# 422

Ето ги сигурните до момента ( ако някой съм изпуснала, моля да чукне на лични, за да не го изтърва пак):

1.   Melly
2.   macipis
3.   nedalinchi
4.   sisi_f
5.   Hugsy
6.   mia71
7.   Проста Мария
8.   sensation
9.   Lusia_
10.   Krasidi
11.   mimozi

Мели,аз утре ще кажа със сигурност ще я бъде ли моята или няма да я бъде  Peace
Между другото Дологела го взехме и я мазах днес нашата кокона,незнам дали си въобразявам,но наистина май се поуспокоява от него (малко след намазването заспа,което си е чисто постижение  newsm44)

# 423
  • Пловдив
Дологелът, като всички гелове, няма никакъв успокояващ ефект, просто е вкусен.Аз вече втора тубичка мажа-изобщо не го успокоява. Crossing Arms

# 424
Времето като цяло беше добре.Ама неможахме да се раходим както искахме, то моето диване като каза на пясъка та на пясъка, затова не искам с него.С Пламето (мама89 )се въртяхме в кръг по едно  и също трасе, за да мога да го виждам.Най-накрая дойдоха нашите да го вземат, и излезе пустият му силен вятър и....За другият път се надявам да е по-хубаво времето, да го няма баткото, да се присъединят още някои към нас и най вече да си заредя батерията на апарата   smile3512.
А за 8-ми, ако съм разбрала правилно куверта е 29 лв и всеки да отиде на място, за да си го плати, нали?Аз лично почти нямам претенции за менюто, само дето като цяло не пия алкохол Thinking и безалкохолно.Незнам, ще видя там на място, дали не може да ми заменят тези неща с нещо, което пия  newsm78 Ако ли не, давам питиетата на някоя, и си поръчвам друго  Party

# 425
Дологелът, като всички гелове, няма никакъв успокояващ ефект, просто е вкусен.Аз вече втора тубичка мажа-изобщо не го успокоява. Crossing Arms
Абе незнам,ама нали заспа след това Simple Smile
Горги,как е Боби? Яде ли от шишето с лъжицата?

# 426
  • Пловдив

Яде не ами, че и за още пита  Mr. Green

# 427
  • Бургас
И ние се върнахме преди малко - голяма разходка беше  Simple Smile

Зарка като заспа в 10 часа, откара чак до 17  Shocked Само й бутах през 3 часа шишето в устата /добре, че имах доста изцедена кърма/  Heart Eyes

Неди, съжелявам, че не успяхме да дойдем с вас към центъра, ама видя за какво става въпрос с тоз бандит  ooooh! На детската площадка само моя глас се чуваше, а беше голям фраш  Whistling

Та така. Сега ме цепи една глава, от този вятър, и все още не съм свикнала с тези дълги разходки. Така ми се спиии, а трябва пак да празнуваме  hahaha

Славейковски мами, много сте сладки  Peace

Мимозка, като те чета все едно за моя бяс пишеш. Да вземем да ги съберем, че поне да се забавляват заедно  Mr. Green

Относно Инфакола- аз го давах до началото на втория месец. Мисля, че нямаме колики-пу-пу-пу, ама за всеки случай имам една опаковка резерв  Grinning

Хъгси, дано Румката се оправи бързичко  Wink

# 428

Яде не ами, че и за още пита  Mr. Green
Ейййй излъга го детето Simple Smile
Ох аз ви оставям мацки,пожелавам ви лека вечер.Ние отиваме на гости,тази вечер ще се пиянства  Heart Eyes

# 429

1.   Melly
2.   macipis
3.   nedalinchi
4.   sisi_f
5.   Hugsy
6.   mia71
7.   Проста Мария
8.   sensation
9.   Lusia_
10.   Krasidi
11.   mimozi

дано и аз да мога да дойда.МАЦИПИС каза,че ще пита дали може на свободна консумация,че не съм сигурна още.иначе и аз не пия алкохол и безалкохолно заради кърмата

# 430
  • Бургас
Неди, блягодаря за телефона на д-р Христов  Hug

За 8-ми много ми се идваше, но няма да имам тази възможност. После ще разказвате.

Все не намирам време за интернет и толкова много съм пропуснала...  Sad

Лека вечер и целувки на всички бебочета!

# 431
  • Несебър
Номера на д-р Хрусанов е 0888891442. Морска Звезда ми го препоръча и ми каза да си направя профилактичен преглед няколко месеца след като съм спра да кърмя. На една моя приятелка много и помогна.
Относно сокчетата, педито ми каза ако няма колики, тогава да давам. Започнах преди 1 седмица, правя сок само от червена ябълка( не морков) много хубаво прецеден, през марляи после през тензух, не трабва да има власинки, за да не дразнят стомахчето. Малката много го харесва, правя и по 40 гр и го давам само сутрин.

# 432
  • у дома
Аз спрях инфакола, защото Гоги започна да ака веднъж на два дена. Иначе, "изхожданията са спонтанни и редки" - както казва майка ми, но за него това не е нормално. Та си мисля, че от инфакола се запича. Но е АД. Рев, рев, рев. рев..... Tired  Tired

# 433
  • Бургас
Аз спрях инфакола, защото Гоги започна да ака веднъж на два дена. Иначе, "изхожданията са спонтанни и редки" - както казва майка ми, но за него това не е нормално. Та си мисля, че от инфакола се запича. Но е АД. Рев, рев, рев. рев..... Tired  Tired

Вале, аз докато давах Инфакола, успоредно с него давах и Биогайя -по 5 капки-сутрин. Разкарва много- гаранция  Peace

# 434
  • у дома
Ох, Сиси дано подейства при нас, защото не издържам просто  Tired И понеже аз съм по цял ден с него - гледам да съм приключила с къпането преди да се върне мъжа ми, за да се видим на спокойствие, той се успокоява само в мен. А така една дума не можем да си кажем, аз се изнервям, той уморен от работа и ... Confused

Общи условия

Активация на акаунт