Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Страхотно време беше днес  Laughing Мале, направо имам мускулна треска  ooooh! Такова обикаляне от11 до 17 часа не бях правила скоро Heart Eyes
Айде утре има ли кандидатки за Морската? Да овършеем и там  hahaha Звънкайте.

Абе мацки ,да ви попитам,вие кога ще го слагате тоя превенар,който е включен в новия имунизационен календар,че ние дакато влезе в сила и тъкмо ще сме го изтървали както е даден по схема там.

И аз се бях засилила да я слагам тази ваксина, но д-р Димитрова, на която вярвам 110 %  Wink ме разубеди. Каза,че са още много малки, за да ги натоварваме с още ваксини, при положение, че комбинираме и с петвалентанта Пентаксим. Обясни ми още и че тази схема-2,3,4 месеца е направена по-специално за бебетата в САЩ, тъй като там майчинството е много кратко и децата са на отглеждане в ясли от много мънички, което налага и тази схема на ваксиниране. Ако не смяташ да пращаш детенцето на ясла, най-добрият вариант е, когато навърши две годинки-еднократно. Ние се спряхме на него. Или ако желаешпо-рано-към годинката също може да се сложи, двукратно. И по ЗК ще мине. Така че спокойно - варианти много  Hug

# 361
Вили, снахата ако довечера пак ти се събуди, мятай я насам, ще си гукат двамата с Крис  Laughing
Горги , бравос само така  newsm10 Айде мести се де, от кога те чакаме  Hug

Вие пак голяма група сте си спретнали  Hug. Утре по кое време сте навънка?
Ох и ние днес доста се посварихме, особено аз.  Mr. Green  То си беше направо лято  #Crazy Ние излизахме с една друга мама, че искаше да си търси обувки.
Проста Мария , добре си ги наредила, само така  Peace
Айде, аз днес хванах рибка  Laughing, и сега отивам да я чистя, че като се върне милото гладен  Mr. Green

# 362
Вили, снахата ако довечера пак ти се събуди, мятай я насам, ще си гукат двамата с Крис  Laughing
Горги , бравос само така  newsm10 Айде мести се де, от кога те чакаме  Hug

Вие пак голяма група сте си спретнали  Hug. Утре по кое време сте навънка?
Ох и ние днес доста се посварихме, особено аз.  Mr. Green  То си беше направо лято  #Crazy Ние излизахме с една друга мама, че искаше да си търси обувки.
Проста Мария , добре си ги наредила, само така  Peace
Айде, аз днес хванах рибка  Laughing, и сега отивам да я чистя, че като се върне милото гладен  Mr. Green
Още сега ти я пращам по Speedy  Laughing
Мацки утре ще излизаме ли?

# 363
Супер сте на снимките Hug.И ние поизлязохме в Изгрев,и,да ви кажа-направо разсъбляках малката.Няма да се поти я  Hug.На адашката не й ли беше малко топло в това космонавтче? newsm78
Ааааа и аз я разсъблякох по едно време, а под космонавчето беше само по боди.

Супер разходка беше даааааа,много съм доволна и изморена  ooooh!

# 364
[q[/quote]

[/quote]

Утре без мен,на гости сме на свекървището,а в неделя се опитваме да си организираме пУкник с приятели.

# 365
момичета няма ли някоя мама от славайков? за разходка утре

# 366

Още сега ти я пращам по Speedy  Laughing
[/quote]

Вили, давай, я, и без това майка ми е тука вече, ще ги гледа и двамата, апък ние може да пием по едно малко / няколко пъти/  Laughing

# 367
  • Бургас
На и аз преди 30 мин се върнах .... Заведох и каката на балет. За 30 мин пишка 3 пъти и се тресеше от студ и вдигна температура  Tired  Утре ще ми артиса разходката Sad

# 368
Малиииии как съм заспала ! Легнах си към 18:00,уж само да се поопъна,а като съм заспала! Преди 10 мин ме събуди моя като се прибра от работа ! Ужас ! Изтървах храненето на малката в 19....ама и тя защо не се събуди  #Cussing out

# 369
  • Бургас
Ахой! Аз готвя:-) Ето ви снимките от днес ( не са много)..май съм бройкала пичове повече Laughing

http://mellyg.snimka.bg/children/razni.474247.17484087

# 370
момичета няма ли някоя мама от славайков? за разходка утре

Аз, аз, аз... Peace Тъкмо това се чудех, дали има други наблизо.Юлияна 74 май беше писала, че е в Славейков  newsm78 .Мама 89, утре баткото ни си е в къщи, и ако излизам трябва да съм и с него.Нека пак да е хубаво времето и ще си спретнем и ние една разходчица в Славейковия парк  Party Ако има други от Славейков да пишат  Naughty Не ми е проблем и до парка в Изгрев, ама с баткото не ми се ходи до там, не ме слуша.
Днес времето наистина си беше много топло, само за разходки.Ние си отидохме на консултация.Наддаваме и растем в рамките на нормалното.Биха ни и последната ваксина, и сега ще чакам големите ревове тези дни.
Ей, групичката от Борисовата и центъра, много хубави снимки.Ако утре излезем отборно и ние ще се щракнем.

# 371
mimozi,айде утре ще се уговорим.за сега немога да кажа обаче към колко ще излизаме,защото зависим от кърменето.като станем ще се разберем. иииии как се радвам,че ще се видим на живо

# 372
Ние днес се разходихме за пръв път и то предимно с автомобила... но пак беше добре. Утре може да сефтосам и количката - живея до морската. Не знам по кое време ще съм ок, но ако има разходкаджийки край морето да свиркат...

# 373
mimozi,айде утре ще се уговорим.за сега немога да кажа обаче към колко ще излизаме,защото зависим от кърменето.като станем ще се разберем. иииии как се радвам,че ще се видим на живо

Ок, пиши като можете.И аз много се радвам, че ще се видим Hug

# 374
  • Бургас
Еййй, страхотни снимки момичета! Браво на вас!

Може ли да помоля за телефон на д-р Христов, ако някоя от вас го има?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт