Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 373
  • 367
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, мацки  Hug

Тези дни нямам никакво време за форума и не съм чела какво сте писали. Но ес радвам, като гледам, че имам за наваксване  Mr. Green

Минавам да почерпя за първата годинка на малката кокона  Party

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КАТЕТО НА ЛИЛИ!!!  Hug

Да е жива и здраваи много да радва мама и тати!  Grinning

# 106
Честит Рожден Ден на Катето! Да е много здрава, умна, усмихната и късметлийка!
Честит 1-ви Рожден Ден и на Мира! Да расте здраво и будно дете, и много да се разбират с кака Маги!
Веси, Лили, желая ви децата ви да ви правят най-щастливите майки на света   bouquet!

# 107
  • София
Честит Рожден Ден на Кати и малката Мира!Здраве и безгрижно детство им желая!!!Лили,Веси,честит празник!   bouquet

Да,да,Дани беше в "Кой по-по-най?",ами аз съвсем излкючих кога ще го излъчват предаването,снимаха го януари месец.

Ей,Лили,супер!Чакаме снимки! Hug

# 108
Честит празник на Мира и Катето. Лили, Веси - да са ви живи и здрави и много щастливи и да имат приказно детство

# 109
Честит Рожден Ден на Катето и Мира   Hug  bouquet  bouquet  bouquet много здраве и безгржно детство им желая!!!

Алекс беше болен последно когато се връщахме от морето /началото на септември / което е много добре , но затова пък сега защо да не се разболее точно за рождения си ден  ooooh! Не го знам в какво състояние е защото е при свеки от вчера сутринта . Преди да тръгне натам го чух ,че се изкашля 2 пъти не особено приятно ,но днес тя каза ,че доста си кашля,та сега ще видиме на къде ще тръгне тази работа. Надявам се поне Т да не вдига, а и да се оправи до неделя все пак.

# 110
Благодаря, момичета за добрите пожелания!
Днес премина първа част от тържествата...Ето снимки.

# 111
Честит рожден ден на Катето, Лили още ведньж Ви пожелавам здраве и много усмивки . Видях снимките страхотно сте изкарали празник.   bouquet

Честит рожден ден и на Мира - много здраве , щури дни и безброй щастливи мигове пожелавам.   bouquet

Аз сьм в малък ужас вече за скромния рожден ден ,който обмислям -до никъде съм с подготовката , и на детето подарък още не съм взела ooooh!

# 112
Много щастливи и здрави да сте , момичета. и вие, и децата ни и татковците (хайде и те  Mr. Green )

запис и поздрав:  Hug

# 113
# 114
Честита баба Марта!
Бъдете бели и червени,
румени, засмени!

# 115
Честита баба Марта  Hug да сте бели и червени, румени, засмени Hug

Честита първа годинка на Мира Hug да расте здрава, щастлива, усмихната и късметлийка   bouquet

ЧРД и на Катето   bouquet голяма красавица е станала, а Лили ти изглеждаш меко казано фантастично  Hug

Домъчняло ми е за вас, мацки. Кога ще направим една среща в Борисовата,м?

Тасинка, пусни го Дани да го видим, че аз забърсах само накрая като го отнасяше Джувотното  Laughing

# 116
здрасти мацки

честита баба марта, весели засмени!

честити рожденни дни на дечицата!

отдавна не съм се включвала, но редовно ви чета, както забеляза тася Hug Heart Eyes

при нас всичко е на ред, тука си е зима истинска руска, няма надежда скоро да свърши...Иван все мрънка: "искам да си карам колелото, не искам вече шейни и кънки, искам колелоооооооо, защо не ми даваш да си го карам?!"

по повод рожденните дни, просто не знам какво да му купя, всичко има това дете и колело и тротинетка, от баба си задочно ще получи ройлери, за играчки да не говоря...ако иамте идеи казвайте

ние сме си сега двамцата, самички, че баща ну отиде в командировка за месец в САЩ, и мога да ви кажа че изкукваме вече. Студено навън, ни да се разходиш, всички си стоят по къщите, няма с кой да си кажеш думичка. Егати затворения живот, не мога да повярвам чак каква е скука.

хайде цунки, пък обещавам да се включвам по често

# 117
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени и като мартеничките засмени!
Честит Рожден Дн и на днешните рожденици!

Нелсън, многоооо добре те разбирам, само че при мен скуката явно няма да свърши скоро, но здраве да е.
Да, Тасинка, пусни да видим Дани.
Лек ден

# 118
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!

Прочетох какво сте писали тези дни  Grinning

Мики, мног се радвам,ч е си пуснала Симона  Peace Аз така обичам да пътувам, че не бих спирала децата ми да ходят, ако имат възможност. В техникума със сестрами ходихме на 10дневна екскурзия до Париж. Беше организирана от училището. Майка ми със сигурност се е притеснявала. И тя си е от паниките. Но това беше едно от най-хубавите ми изживявания  Grinning

Ей, умрях да се хиля с приказките на малките  Joy Много са готини. Ама аз явно трябва да си записвам бисерите на Маги, че нищо не помня  Embarassed Ей, сега се мъча да се сетя някоя от подобните ситуации и не мога  Whistling
Маги пък напоследък е на "Много ме разочарова"  Mr. Green И то казва с един строг тон и с една физиономия  Laughing На ляво и надясно всички я разочароват. Иначе и тя е станала страшна кокона. Само рокли и принцеси са й в главата. Постоянно ми претарашва несесера с червилата  ooooh! Добре, че за сега се спира само до чветните балсами за устри и течните чеврила. Но вече ми показна и как си гримирала очите с водниети й боички  ooooh! Мани-мани.

Домъчняло ми е за вас, мацки. Кога ще направим една среща в Борисовата,м?

ХАЙДЕЕЕЕ! Само казвате кога и съм там  Grinning Че вече започна да ме стяга около врата. Днес си получих последното майчинство за пълен месец /имам предвид от заплатат, другого не го броя въобще  Crazy/ Та трява да се тягам и да мисля каквоещ правя с работата по-сериозно  Rolling Eyes

По този повод, вчер РД мин много готино. Стана много весел бебешки купон. По земята не можеше да стъпиш от бебета и играчки  Laughing А с бебетата имаше и притурки съответно и беше весело в нас. Но аз бях разчистила всичко и беше тип шведска маса. Но ми омазаха снимките на моето фото  Close Дадох на един приятел да снима. Уж по-разбира от фотоси. Той, като тръгнал да ми ти настройва светлини и бленди на моето тъпичко фото /той си е хубав, но не е за такива снимки/ И резултата е супер размазани фотоси, които не ставаха за нищо. Сега събирам от гостите снимки  Tired Правихме и прощапулка вчера. Но малката вече беше толкова кисела за сън, че една я накарах да си вземе нещо от нещата  ooooh! Пърно натисна няколко копчета от елката, което беше за финансист. Но не я взе и не знам дали се брои  Rolling Eyes После си взе ключовете за колата ни  ooooh! Мъж ми ги сложи в последния момент. Това било за пилот на Формула 1, моля ви се  Crazy

# 119
Честит Рожден Ден на Анна Мария и на останалите рожденници днес! Зори, да ти е жива и здрава щерката и много да те радва!   bouquet
Моля мамите на момиченца с продупчени ушички, а те май повечето са такива, да ми пишат къде са го направили и дали са доволни, че аз имам намерение Али да я водя на 25 март, нали казват, че било хубаво тогава да е.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт