И аз не съм писала от 100 години. Но нещо напоследък не ми се занимава с форума попринцип

При нас няма нещо ново за разказване толкова. Маги вече от месец не е на градина и с майка ми си я менкаме. Майка ми вече започна да взима и малката и да посвиква да гледа две внучета

Аз за сега не мога да се оплача от децата, пу-пу. Щури са си, но това си е нормално
Това са единствените неща, които я засягат в момента Малкото все повече се старае да ходи по кака си. Вече се катери къде ли не. Столовете не са никакво препятствие. Вече иска да се качва върху масите и бюрото
Вече не знам на колко високо да вдигам нещата, за да не ги докопа. Защото, като ги докопа и докато я видя, тя вече го е "подредила" някъде и ходи го търси. От две седмици не мога да си намеря флашката от 8ГБ и джобното ми огледало
Да не говорим, че всеки ден пренарежда доста от чекмеджетата. На някои от шкафовете махнахме дръжките, за да не може да ги отваря. На други сложихме ограничители. Но не навсякъде става и тя се възползва пълноценно При мен нищо ново, все още съм в процес на търсене на работа
Общо взето фирмите въобще не бързат с назначаването на хора. Дори да имат обява, хич не си дават зор и процедурите се точат със седмици
Е, как ад го натрупам този опит, като трябва да тръгна от някъде в крайна сметка. Но така е сега - на пазара има много квалифицирани кадри и компаниите имат много избор
Ще ми се да си намеря смислена работа. Вече приключих в бремености и майчинство и ми се ще да се насочя към повишаване в нивото на работата ми. Но май момента не е подходящ за попълване на квалификацията Та такива мити-работи около нас

Кате, Мики, успех в новите начинания

Дина, дано скоро ти просветне пред очите, душа
Дано да нямате повече болести и да се класирате за малко почивка на морето
Аз мисля другата седмица да се насоча към Борисовата, та може да ти звънна един телефон
Та сега търчим подире му да му помагаме,но поне е екипиран от горе до долу,та нямаме поражения от паданията
Нещо от сорта на буквенка и цифренка.