Отговори
Накратко откриха ни хламидии с мъжа ми. Пихме сигурно 6-7 курса с антибиотици, включително и сумамед венозно - моите паднаха, а при него постоянно положителни IgG и IgA, правихме PCR беше отрицателен, вече не знам какъв тест да пуснем и при кой лекар да идем да ни го разчете. Изчетох интернет и форумите и навсякъде пише, че стават много грешки и много трудно се интерпретират тези резултати, но не може спокойно да се живее с положителни тестове за тази болест.
Сега реших, че може би венеролог ще ми е по полезен. Все пак болестите са тясната му специалност.

# 1
Илияна отсега ще ти кажа с моя опит, ходила съм на такива специалести венеролози за хламидии и те на кръвни тестове не вярват.Днк или урина при мъж това е. Понякога антителата остават за цял живот.

# 2
и аз вече така подозирам, но искам някой лекар, на който може да се има доверие да ми го каже и да спрем с тези антибиотици. ДНК тест правихме със сперматозоиди. Така ми казаха от лабораторията, че е по-точен и беше отрицателен. Единственото, което ме притеснява е че някъде четох, че той бил най-точен в ранен стадий...какво ще рече това. При нас вече мина година

# 3
Пак ти казвам успокой се. И при мен тестовете кръвните са положителни постоянно - всички антитела, пих кофи антибиотици и нищо.ДНК и цервикален винаги са отрицателни.Накрая лекарите ми казаха, че нямам хламидии и не се знае дали въобще съм имала.Антителата понякага се кръстосват с други микроорганизми и дават тези фалшиво положителни резултати.В НЦЗПБ правят от едно известно време само секрети, така, че направи си извод.

Общи условия

Активация на акаунт