изневяра и интуиция

• 23 599
  • 175
  •   1
Отговори
# 75
Е, голи, облечени - съмненията са си съмнения и те трябва да бъдат изяснени!

И как ще бъдат изяснени?
Мислиш ли, че ако тя го пита и действително има изневяра, той ще признае  Laughing

# 76
  • София

И как ще бъдат изяснени?
Мислиш ли, че ако тя го пита и действително има изневяра, той ще признае  Laughing

На 200% няма да признае. Затова се гледат телефони и скайпове. Аз ако чаках бившия да ми признае, шях още да съм женена за него  Laughing

# 77
Ехаааааа  Grinning Grinning! някой май е прекалил с турските сериали напоследък Wink
Добре, че създадоха мобилните телефони и скайпа... та да имаме " интуиция ", на която да стъпваме в моменти на колебание!!  Praynig Peace
Що ли залагам на човешките взаимоотношения и разговорите очи в очи?? Сигурно нещо не съм в крак с времето! Моята интуиция тогава ми " говори"
Когато гледайки в очите на мъжът до мен не мога да открия любов и искреност... Другото е ... проява на слабост, страхове и неувереност!
Нищо лично

Нямам никаква идея какъв е сюжетът на турските сериали за разлика от теб явно.

# 78

И как ще бъдат изяснени?

На 200% няма да признае. Затова се гледат телефони и скайпове. Аз ако чаках бившия да ми признае, шях още да съм женена за него  Laughing

В случаят авторката не е видяла нещо конкретно.

# 79
  • София
corset, стига бе! Искрено ли вярваш, че човека е нащракал пароли навсякъде е така, щото му е хрумнало една сутрин?
И аз нищо не бях видяла, докато не видях, ама имах интуиция и се разрових.

# 80
В случаят авторката не е видяла нещо конкретно.

човек рядко се интересува от скайп и телефон, ако ги е заварил на калъп, нали - някак и доказатествата се набиват на очи и без странични свидетелства  Mr. Green

# 81

И как ще бъдат изяснени?
Именно, изясняват се с факти. Ако жената ги намери. Затова тя търси.
НО...
Всяка жена познава достатъчно добре своята половинка/или поне би трябвало/ и тия неща наистина се усещат. Ако отиде и го попита право в очите за тези подозрения - той може да й отговори така, щото тя да остане успокоена, разбира се може и да я излъже - но поне жената няма да се терзае. Но също така може и от неговите реплики тя да прецени той лъже или не. При всеки случай обаче трябва да се говори! Иначе става безсмислен брака - има подозрения, ама не се говори за тях, щото няма смисъл.... Tired

# 82
Към авторката:
И според мен имаш основания за подозрения...човек,който няма какво да крие,и още повече,ако досега е бил открит в отношенията си  /скоро е поискал отделни скайпове/,не започва ей така , изведнъж да настоява за лично пространство.Без причина.И при положение ,че има свободата от жена си.
Аз в такава ситуация не бих изчаквала.Да не се получи ефекта на лавината...т.е. неговото увлечение да става все по-голямо и по-голямо и в един момент да реши ,че не може без нея.
Ако има шанс,спри това навреме.
Дори и да не спали още,по отношенията им,които описваш,въпрос на време е да стане.
Ако нищо не ги отрезви!

Така бих постъпила аз.
А ти най-добре го познаваш и ще прецениш начина ,по който да го направиш.
Но изчакването е нож с две остриета...може и да им мине,може и да не стане!

# 83
Айде, много станахме пак на клона с акълите.Абе това са 12г., за които толкова добре трябва да си познаваш човека до теб, че има ли смисъл да се пише.
Авторката не се е включвала newsm78

# 84
Казах, че не защитавам съпруга, но някак неестествено ми звучи, че човек просто ей така изведнъж започва да се крие. Аз нямам пароли никъде и съпругът ми няма, но нито веднъж не съм си позволила да погледна нещо, да проверя телефона му, да разгледам съобщенията или пък да вдигна телефона му..... Това имам предвид.

# 85
Да де - няма пароли - не си гледала. Ама ако изведнъж сложи - няма ли да го отчетеш това?

# 86
Да де - няма пароли - не си гледала. Ама ако изведнъж сложи - няма ли да го отчетеш това?

Честно казано дори не мога да си го представя.....И друго може да ви се виждам нереална и малоумна, но не се вглеждам толкова и не се замислям за някакви погледи и т.н.т Гледам да не си ангажирам мисълта предварително по - скоро чакам да видя, да дойде момента и тогава мисля. Така си щадя психиката и нервите. И за това категорично заставам на такава позиция и както виждаш съвет не давам....

# 87
  • София
И друго може да ви се виждам нереална и малоумна, но не се вглеждам толкова и не се замислям за някакви погледи и т.н.т

Не си нереална и малоумна, а просто това, което получаваш във връзката си, те удовлетворява и нямаш необходимост да търсиш и да мислиш.
За да се стигне до ровене, обикновено има дълъг предхождащ период на нещастие и неудовлетвореност, в който се чувстваш толкова зле и не знаеш защо, че започваш да се вглеждаш в абсолютно всеки детайл и да търсиш и да ровиш.

# 88
Прави се на "разсеяна" и търси скришом доказателства. И когато си сигурна, ги "слагаш на масата" и казваш, какво искаш оттук-нататък.

# 89
И друго може да ви се виждам нереална и малоумна, но не се вглеждам толкова и не се замислям за някакви погледи и т.н.т

Не си нереална и малоумна, а просто това, което получаваш във връзката си, те удовлетворява и нямаш необходимост да търсиш и да мислиш.
За да се стигне до ровене, обикновено има дълъг предхождащ период на нещастие и неудовлетвореност, в който се чувстваш толкова зле и не знаеш защо, че започваш да се вглеждаш в абсолютно всеки детайл и да търсиш и да ровиш.

Hug Hug Hug Hug Hug Бърди поздравления...

Общи условия

Активация на акаунт