:35
. Другото и аз го видях, но от тази мъдра жена все пак трябва да очакваме след толкова време, в момента да постъпи наистина мъдро, а не да го чакаме това в бъдеще време, все пак не е дете майка Емине нали?, че в такъв момент като раждане на нейно внуче да се изпада в такава трагедия 
/, предпочитам гласа ми да си остане за Исмаилчо, щото колкото и да е лудо момчето, поне може да се развие с малко помощ, другите са стигнали върховната си точка на развитие, а пък Ибраимчо и без моя глас, най-хубаво е да изчезне от сериала/за което едно Мерси на сценаристите, те са го изгласували явно и заради нас/.
, макар, че има още повече от половин час до началото на новата серия, след като туко що се прибрах от работа, мисля да му пийна едно топло и ободряващо чайче, и да седна спокойно да си я изгледам.
, може и така да се каже, но ако му се предоставеше и другата възможност/Гонджа да направи аборт,"за да осъществи мечтите на своята младост"/, не мисля, че дълго щеше да се замисли за избора си/така в момента много му е удобно и спокойно/.
Препоръчани теми