Дистрофия на роговицата.Периферна дегенерация на ретината

• 3 293
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте.Днес се  регистрирах и моля за помощ.Миналата седмица ходих на доста обстоен преглед.Диагнозата беше доста стряскаща за мен-дистрофия на роговицата и периферна дегенерция на ретината.Освен това ми откриха и частична атрофия на зрителните нерви.От тогава не съм спряла да чета,но положението е почти безнадеждно.Предлагат ми лечение с лазер,но от това още повече ще изтънее роговицата.Веднъж вече имам LASEK ПРЕДИ 4 ГОДИНИ.Следващият етап е трансплантация.Ако някой има такъв проблем нека да ми пише и да ме насочи към лекар или клиника.Забравих да пиша че зрението ми е 40 процента,но е невъзможна корекция с очила.Направо не знам какво да правя,а имам толкова незавършени задачи,мечти и две деца.Благодаря предварително и ще чакм някой да пише по темата.

# 1
Аз имам подобен проблем. Лявата ми око е с 10 процента зрение, а дясното след около пет години падна на 40 процента.Никой никаква диагноза не ми постави. Минах през ада с МС , тумори и тем подобни. Ако искаш ми пиши на личена поща. може да поближим рани.

Общи условия

Активация на акаунт