Отговори
# 225
  • софия
Мире,и Ицко продължава да не спи. ooooh!Направо ще ни довършат
тези дечурлига. Crossing Arms
А за мокренето,и аз знам,че не е хубаво.
Честито зъбче и на другото зайче Дария!Да е много беличко и здравичко! tooth
 Кремче,да си жива и здрава и много щастлива!

nbirthday

# 226
мама Мира, водата не му пречи, особено вече на следващият ден. Само да не се разчесва, за да не даде фалшив резултат.
Нормата мисля, че беше между 5 и 15мм. Под 5мм. се прави повторно БЦЖ. Отчитането става на 72-я час.
Но за деца не знам дали няма други референтни стойности.

# 227
  • Пловдив
Дикси , благодаря ти   bouquet
Довечера , като се прибере баща му , ще мерим значи  Laughing

# 228
Кремче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet

# 229
  • Русе
Честити зъбче и месечинки  Hug
Да  оздравяват и болните майчета.
Започнах със Стеримар, лайка и Осцилок... и дано му се размине на г-н Многомиевеселоамасамосега.
По колко пъти на ден давате Оцилок...? има само хрема и се чудя дали два пъти да дам  newsm78

# 230
  • София
Да се отчета и аз. Честит рожден ден, Кремче!!  newsm59
Честити зъбчета на двете зайчета, все така леко да излизат!
Надеждата, радвам се, че не си ни забравила, и успех!  Simple Smile
Благодаря ви за мненията и успокоенията за вчерашните изпълнения. Оттогава не се е повтаряло, честно казано, не ща подобен екшън отново. Нека си върши работата човекът, ама в разумни граници и прилично изглеждащо! Simple Smile
Ново двайсет - нали последните дни му давах по-честичко банан, и той така го е харесал, че сега не ще друго.  Crazy Днес реших за разнообразие круша да му дам към сместа от кашите, преди обичаше круша. Е, сега се мръщи и се вкисна. Хубава работа.
Осцилококцинумът май по 2-3 пъти на ден можеше да се дава, ама тя Сиска беше по-наясно, може да се включи.
Много неприятно, че има толкова гърлоболни, че и на АБ! Бързо оздравяване!

# 231
Честит рожден ден Кремче! От всичко по много ти пожелавам!   bouquet
Честити зъбчета на зайчетата!
Чефито аз живея на лятно кино Тракия и кухнята ми се намира съвсем близо до Макдоналдса. А ти от кой район си?
Надеждата стискам палци за бебеправенето!
Мийка поздравления за книжката!
На всички болни мами и бебчовци бързо оздравяване!

# 232
Честит рожден на Кремчето  Hug Да си жива, здрава и много щастлива
Честито зъбче и на Дария.  Laughing Само ние сме беззъби още Joy
Честита книжка на Мийка. Леко и безаварййно.
Мамички, моля за съвет. Веднъж вече питах ама се оказа, че в Ганчев няма. Става въпрос за бурканчетата за детска кухня. Да знаете от къде мога да взема? Направо изпадам в криза. За понеделник ми трябват, а няма никъде.  Sad

# 233
Малачика провери ли в магазин за домашни потреби или в магазин за един лев? Аз в магазин за домашни потреби си намерих бурканчета с винт.

# 234
CrazyDeina ние сме съвсем близко бе  Grinning аз живея до спартак знам я кухнята там може да излезнем някои път  Wink ако искаш де
Мира на мен пък като биха на малкия изрично   ми казаха да не мокря ръчичката

# 235
Ани, иама едни пюренца АМ-АМ или нещо подобно с бели капачки и разноцвени букви, те са с винтови капачки. Виждала съм ги в Метро, Кауфланд и Хит.

# 236
  • софия
malachika,и на мен ми казаха,че в всичко по 1лв. има,както
и в Дон Балон в Студентски град.

Хайде,кажи ни най-накрая,кога ще е голямото събитие! married

# 237
  • София
Зайче, честито зъбче и на Дария!  Heart EyesДа е здраво и красиво!Ако съдя при мен със сестричката ми как сме се развивали -със сигурност има връзка появата и при Дария сега на зъбче това, че са ти еднояйчни. Ще ти дам няколко примера при нас - зъбчетата винаги са ни никнали едновременно, наложиха се операции от апендицит пак така...първо на едната и веднага след това и на другата - та се взе решение заедно да ни режат. Като пораснахме и дойде време да ни дойде първа менструация -пак така стана -първо на едната и 2 месеца след това на другата!
Лято! Как се радвам, че е било инцидент -сигурна съм, че всичко е наред!
Надеждата -успех с бебеправенето - чакаме  добри новини. Аз четох за Кенга и вярвам, че и ти ще се похвалиш.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 18:05 от Мигла

# 238
Чефито може да излизаме заедно - ще се радвам! Ти по принцип къде го разхождаш бебе Петър? Много мило ми стана като разбрах как се казва бебето ти - моето щеше да се казва така ако беше момче.  Grinning Щеше да е кръстено на дядо му и на баща му - щеше да е Петър ІІІ - ама аз си исках момиченце де!
Най накрая успях да ви изчета поне тая тема - миналата малко я позарязах, че нямам време.
Малачика я не се крий, а издай тайната - кога ще е събитието.
Аз снощи на половинката му казах на майтап, че искам да се оженим на 20.10.2010г. Ама ще видим. Но ние смятаме само в гражданското може би да се разпишем. Пари за сватба нямаме хич, пък май не ни се и дават. Предпочитам да ги дам за Ева.

# 239
хаха и нашия дядо се казва Петър че малчо на него ми тук в квартала  ни трябва да се оговорим и да излезем  че без туй тук няма много мами когато решиш аз съм готова хихих оговаряме се и излизаме

Общи условия

Активация на акаунт