Отговори
# 255
  • София/Варна
Честит рожден ден, Кремче!!!

smehorana, и двете гърди ли предлагаш на едно сукане?

# 256
  • София
Платина, аз банан също не давам. Разбрах, че въпреки, че се препоръчва от рано се води алерген. И затова изчаквам, но рано или късно ще ядем банани и то от магазина. Купила съм като пръв банан все пак от бурканче. А козето сирене вече ми се обезсолява в хладилника  и на Божко само такова ще давам за сега, защото сме алергични към кравешките продукти. Разбрах, обаче,  след сериозно проучване, че в био магазините НЕ се продава козе сирене. Така, че странно как така то е така качествено.
Вайзе, според мен ти си се вкарала сама в този омагьосен кръг. Нормално е! Нека за твое спокойствие да ви види лекар! Пиши как  е минало!

# 257
Разбрах, обаче,  след сериозно проучване, че в био магазините НЕ се продава козе сирене.

цък

# 258
Дендри събираме се, но доста рядко за съжаление.... В Южен парк не сме ходили от много отдавна всички, по-скоро по къщята, като последният път ходихме на гости в Деси. Като цяло гледаме един път на две седмици все се събираме в някой, а в парка не сме ходили от мнооого време. Рали, Кати и Дари в квартала се засичат за кратки разходки, но май и те не редовно.
Надявам се да зачестим след месец като се оправи времето, макар че за мен е малко трудно вече с тази работа... Simple Smile

Честит рожден ден на Злати и Креми! Бъдете здрави и мнооого щастливи!

# 259
Добра вечер и от мен! Позачезнах малко тези дни, но май не съм ви липсвала  Wink. Ходихме на пътешествие с малкото човече. Първото голямо пътешествие- цели 800 километра. Тошито се държа добре за разлика от колата. Тръгнахме и след 50 км спукахме гума, после се прецака нещо по горивната система. Извикахме един колега, който ни дръпна и оставихме колата в сервиза във Варна. Решихме въпреки това да пътуваме и взехме другата кола. После объркахме пътя два пъти и още веднъж пукахме гума. Въпреки това благополучно се прибрахме. Нашия тати сеиозно се притесни и сигурно скоро пътешествие няма да видим с Тошито  Mr. Green
Крейзи Дейна мерси за инфото за кухнята. Не съм разучавала, защото малко бавно се движим със захранването и може би чак към годинката ще съм въвела всичко. Но аз не бързам. Интересуваше ме дали някакво количество буркани трябва да оставям там или директно ти сипват в донесените. На мен най-близката ми е на Цар Освободител под Окръжна. Но най-добре да си питам на място някой път като ходя до там. Мерси още веднъж.
Кремче честит рожден ден! Да си жива и здрава, много усмихната и щастлива бъди. Много весели моменти ви пожелавам на цялото семейство! Честита месечинка и на малката Диди. Да бъде здраво и усмихнато дете, да расте жизнена и енергична!
Тошито си хапва банани, но много рядко. Нали са запичащи и аз ги избягвам. Това с газовата камера сега го чувам. Много лошо  Crazy Козе сирене аз май не обичам. Или поне не обичам домашно, купешко не съм опитвала. Може грешката и в майстора на сиренето да е  Mr. Green
Честито на озъбените бебоци. Ние още нямаме зъби, но нещо ми драска и ще си проличи след някой друг ден  Mr. Green
Много неща пропуснах, но едвам ви изчетох за 2 дена, много пишете  Sick

# 260
  • софия
Цитат
smehorana, и двете гърди ли предлагаш на едно сукане?
И двете предлагам.

# 261
  • София
Немирница! Благодаря ти  за този линк! Най-смешното е, че в Слънце и Луна ни казаха, че не продават козе сирене, а точно този вид козе сирене от картинката си го купихме от обикновен магазин. Wink
Спокойна нощ на всички

# 262
  • софия
Добро утро! Hug
С риск да стана досадна,но отново имах време да приготвя закуската
Заповядайте!

# 263
  • Русе
Мерси, Смешко! За недоспалите предлагай нещо по-силно  Mr. Green

Днес имаме две мами рожденнички!

Честит рожден ден, Зайо! Много радост, щастие и любов!  newsm67 Tada

Честит рожден ден, delilah_qk! Здраве, щастие, късмет!
newsm67 Tada

# 264
Добро утро!
Смехоранка, благодаря миличка, днес съм доста по добре с гърлото, така че ще си хапна с охота един усмихнат домат Laughing
Честит рожден ден на Зайо, да си жива и здрава, много щастлива и обичана и все така да те радват твоите малки сладки зайчета и мъжо също  Hug
Честит рожден ден на delilah_qk, много здраве, щастие, любов и късмет и много радост от твоето мъниче  Hug
Заповядайте скромен подарък от мен -

# 265
Честито на двете ни рожденнички Зайо-Байо и delilah_qk  newsm59
Бъдете много здрави и щастливи момичета! Весел празник!
Смехоранке благодаря за закуската  Heart Eyes

# 266
  • Русе
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Ураааааа. Мама идва да вземе Гого и ще ми го върне чак неделя.....  Party newsm68 newsm44

# 267
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Ураааааа. Мама идва да вземе Гого и ще ми го върне чак неделя.....  Party newsm68 newsm44

Честито Ели!  Hug
Благородно ти завидях  Mr. Green

# 268
  • Пловдив
Добро утро!
Надявам се вашето да е по-добро от при нас. Не стига , че ставах n-пъти през нощта , ами като закуси в 6.30 и отказа да спи повече. Та съм доста ранобудна. Лошото е , че това ранно ставане не е инцидент;докога така  newsm78

Вчера наистина измерих диаметъра на зачервеното от мантуто - малко повече от 1см. Значи може да се разминем с повторна ваксина  Praynig

Честит празник на двете ни рожденички ЗайоБайо и delilah_qk  !
Да сте живи и здрави , момичета , много щастливи и обичани!

Хубав и усмихнат ден на всички !

П.П. Ели , малко ти завиждам , че ще си починеш. Аз освен на баща му , няма на кой да разчитам да ми го погледа дори за час  Sad

# 269
  • София
Ууу браво бе, Ели! Дано Гого добре го понася, че моят като го погледа друг 2 часа после е такава нерва няма оправия Sick . Само да го вдигне от леглото за 10мин свеки ако се събуди през нощта и после цял ден е ужасТ. А тя много-много не ме слуша та избягваме гледанките, пък и тя няма много възможност.

Това за бананите не ми харесва. Не сме купували от магазина, но пюрета с банани яде на поразия. Бананите и прасковите са ни любими. Поне прасковите са "Био баба Недка" TM  Mr. Green от село.
Честити празници на мама Зайка и на deliah!

bobito то с тия пътища пукането на гуми е редовно Confused Малко след като ние спукахме на околовръстното четох за един германец, пука гума на околовръстното на Софето и той, сменя си я, и след километър пука пак..

Общи условия

Активация на акаунт