Отговори
# 570
Леле, Фелинка, как ти завидях ... и на мен ми се дообзавежда апартамент, а още повече къща Mr. Green
Всъщност си ми се обзавежда, не държа да е мое жилище - ама да се бях постарала навремето повече и да се изуча за архитект или дизайнер, а не да пия водка Атлантик по градинките  Confused

Ели, какви са тези 250 мл каша, мойто свинче едва до 100-тина стига И по този повод - Лято, днес за втори път давам по-упорито (разбирай не се отказвам при първия врясък и блъскаме на лъжицата) каша - вчера нямаше ефект, буди много често даже, нещо подобно очаквам и тази вечер. Мисля си, че не е то1но глад, друго го тормози детето, ама Ваньо може само за папане да се буди и да подейства.
Иначе когато вечер давам е към 18 ч. - тогава по принцип си цоква, и после за заспиване към 19.30 суче.

Малачика, ако не стане с държавната защо не пробваш с частна кухня? Иначе да готвиш не е лошо ако ти е приятно - на мен само това ми понася от домакинската работа мамичката и ама често не смогвам и отварям бурканче.
Колко ще е хубаво да си имам икономка. И градинар в къщата с двор и изглед към морето  Embarassed

За количката - и аз съм с кенгуру даяна и сега я намирам за удобна, макар много псувни да отнесе в началото, за новородено е отврат.
Обаче ще се фръцкам с лятна - една приятелка ми даде нейната, направо нова, ето тази:

само че без борд, щото е стар модел. Биля много удобна, ще видим. Не е от най-леките но е по-лека от даяната.

Само се чудя - догодина като Сами ще е на година и 1/2 и пак ще е зима с лятната ли ще си карам  newsm78 Щото другата ще я връщам.

Иначе пишлето на Сами засега е спасено от мародерства - с баща му говорихме и по-същата логика като на Мигла решихме да не го водим при касапите.

Кати, тъкмо се чудех ко ли ги правите чурките в Тасмания и ти се включи  Simple Smile. МНого сте либерални там, много, само тия шлемове за главата много са ми интригуващи - на моя син добре ще му дойте един такъв, че хем е крив, хем все се удря по кратуната.
Иначе столчето за хранене му е Бертони - пак от този, масовия вид, и много ме дразни, щото той също много се омазва и все изчегъртвам пюрета от разни гънки, а и облегалката е много назад и стои лееко полегнал. Затова взех едно дървено на ТСМ (като на Слава), подобно на това на Стоке (ама не струва майка си и баща си) и съм много доволна - седи изправен и директно на масата.

# 571
  • софия
Добро утро! Hug
Бързам да ви поднеса закуската,пък после ще пиша.
Заповядайте,мили другарчета!

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 11:44 от smehorana

# 572
  • Велико Търново
Добро утро Heart EyesЛичи,че си бързала няма я закуската Crazy
Уф и двете са будни благодарение на баща им ooooh!

# 573
О, Смехоранка, мерси, с тази закуска вече мога и да отслабна, супер си Simple Smile

Зверчето пак вършее наоколо и напира да си играе с всичко, що не е играчка. Фаворити са му кабелите и списанията. Rolling Eyes

# 574
  • Велико Търново
О, Смехоранка, мерси, с тази закуска вече мога и да отслабна, супер си Simple Smile

Бях писала в предния пост,че съм дебела,ама го изтрих-то не остана май никой,който да не го знае и вижда,ама аз нищо не правя да го променя Crazy

# 575
  • Стара Загора
Добро утро и от нас  Hug и аз съм доволна от закуската  Laughing тъкмо днес няма да сме изкушени  Joy Joy Joy Сисе ,съжалявам за ранното събуждане ПАК,ами скарай му се и ти на тоя твоя мъж ааааааааа Crossing Armsи ти си човек.
Ели ,и аз се очудих за тая каша посред нощт  Thinking или имаш в предвид след банята....Ние си ядем млекце след баня и през нощта като се буди само по-малко водичка....папкаме чак 6/7 сутринта  Peaceама и аз мисля,че каша през нощта ще натовари коремчето и няма да е спокойно детето.
За количка аз няма да копувам моята си е супер QUINNY SPEEDI и си ми е много удобна  Peace
Добре дошли отново на Фелинка,Дидка и Австралия разписвайте се по-често де.Фелинка,честито на сестричката ти ,леко бременеене и пожелавам и едно красиво и здраво бебче на финала  Hug Честито ви и ново жилище   bouquet
Честити месечинки на днешните ни слънца  Hug

# 576

Бях писала в предния пост,че съм дебела,ама го изтрих-то не остана май никой,който да не го знае и вижда,ама аз нищо не правя да го променя Crazy

Права си, и аз все се заричам да спра да говоря и да действам и все от утре

# 577
  • Русе
Да, след банята, преди вечерният сън човека манджа каша. И за закуска също. На обяд под 300 мл. не се брои за ядене  Mr. Green Колкото и крив да е и все главоболия да създава Гого  хапва много добре ( пу-пу). Тази нощ не се събуди да яде. Малко кофти ще стане ако се откаже от нощното защото то му е единственото изцяло от АМ. На обед и следобед дохранвам с АМ, ама ако отпадне нощното.... съвсем я закъсвам откъм АМ  newsm78

Смешко, страшна закуска  Mr. Green ама народа пак доволен  Laughing

Сисе, явно нещо не си обяснила на сеньора за ранното ставане   bash

# 578
Бон джорно, колежки по съдба. И аз съм от китообразните, обаче полека се вземам в ръце и минах основно на салати и разни такива гадове. И мисля, че още няма видим ефект, но поне за себе си се успокоявам, че нещо съм започнала. Иван си пренастрои графика - буди ми се много рано, към 6 (срещу 8.30 преди и никакви нощни будения), суче с часове, пие сокчета и не заспива до предиобяд. Резултатът от вчерашния ни рутинен преглед не ме зарадва особено - не сме наддали този път. Аз го мъча с какви ли не пюрета, каши, кърмим се през равни интервали, но файда йок. Вероятно се дължи на зъбеникненето и активността на самото хлапе (едвам го свалям от бънджито, например.)
Днес тук вали, да му се не види - пролетта май се промъква на пръсти вече - а аз се надявах от рано да излезем. Ей, да се похваля, взех си вчера последния изпит /магистратурата/ и остана само да представя дипломната си, а пък нея вече съм написала. То било хубаво човек да е по майчинство - вземе, та си свърши някое зависнало дело покрай наследника.
Пращам целувки на всички ви; лек и спокоен ден.

# 579
  • софия
Малееее,тази сутрин всички сме се излюпили рано,рано! dohЕ,какво да се прави........ДЕЦА!(и мъже)  33uu
Вчера пристигна дългоочакваната ни лампа костенурка и Ицко беше силно впечатлен. Grinning
И аз съм много доволна,че му хареса. Peace
А,между другото,какво и е на закуската? newsm78
Още щях да пиша ама забравих................ Embarassed
Хайде после пак.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 10:08 от smehorana

# 580
Гутен Морген...аз само на Бг мога да го напиша Embarassed  bouquet
Гледам тук се оплаквате ,разните му там съпрузи не ви дават да си доспите.- БОЙ и  СТРОГИ НАКАЗАНИЯ Mr. Green
При мен тази работа я върши наследникът...Тази сутрин цъфна наспан в 05 и край...няма заспиване  Tired Да стискам палци да му се приспи поне към 10-11ч., но сега покрай новите зъбчета (вече имаме 6), които му избиват няма скоро да има сън за мама ooooh!
miika, Честито за изпита Simple Smile..ех,га беше тва време,когато учех...Как съм съчетавала  следване и работа и не съм имала проблем,а сега само за едно чаве имам да се грижа и понякога ми иде изнанагорно.. newsm78
Да, след банята, преди вечерният сън човека манджа каша. И за закуска също. На обяд под 300 мл. не се брои за ядене  Mr. Green
Пу,пу..да ти е жив и здрав,пък да е лаком:) Аз имам голям проблем от скоро-Кристиан отказва АМ, под каквато и да е форма- само да го усети и почва да плюе,а иначе никога не  е имал проблем с  храна...Едва успявам да го излъжа да изпие по 90мл. сутрин и вечер, а да му сложа АМ в манджата..става страшно..Намерих едни пюрета на ХИП, в които има добавено някакво мляко-тях ги яде, спасението ми са и млечните каши на Слънчо..Отскоро не иска да  яде и млечните каши на Милупа и ХИП, само Слънчо...то лошо няма-те са и по-евтини, ама така от раз да си промени вкусовите навици...Как ще ги набавяме тия 80% мляко в дневната дажба..не знам..добре,че хапва сиренце,та поне оттам да си вземе нещо... Thinking
За летните колички-аз имам комбинирана, не мисля да я сменям само със лятна,но тя е тежка и обемна и за пътуване не е много прктична-заема 2/3 от багажника..Пробвахме една от тия дето са най-разпространените- с 4 малки колелца и разделени дръжки..оф, забравих марката, но тя отсега му е тамън, какво ще е след 3 месеца-свити раменца и стърчащи крака..не мисля ,че ще му е мн. удобна..ще видим...
tiliata, мерни на Самчо как му стои тази лятната,която показа и дай мнение,ако на вас ви е ок.,значи да търся такава
Днес ще е кофти за разходки,ако малкия реши да кротува и спи ,ще си догледам сериала,които съм подхванала от близо месец Joy

# 581
Мили ми момичета софиянки може ли да ви бодна едно въпросче - Къде има добър 3Д и 4Д специалист в София да се запише час сестра ми ???
Мерси мн   love001

Сори за офтопика  newsm47

# 582
Es ist nur "Guten Morgen",  mein Schatz! Simple Smile

# 583
Аз ходех в МЦ Фемина, при доц. Димитрова-много съм доволна..
http://www.mcfemina.com/
Тя, още в третия месец ми позна пола и дата на раждане, която тя посочи-(22.05.) се оказа най-точната (само един ден разлика Mr. Green) Simple Smile

# 584
За килограми говорите виждам. Хич не се притеснявайте-кака ви Данче /моя милост/ е с трицифрено число на кантара. Добрата новина, че си бяха толкова и преди години, та съм свикнала.
И друго да изтъкна-малкият тази нощ не се буди нито веднъж. Знаете ли защо? Защото просто не пожела да си легне. До 4 часа имаше игри и веселие, толкова беше щастлив и доволен.  Mr. Green На мене тая работа ми се видя съмнителна-такова ведро дете не съм родила. Оказа се че има температура Closeи малко панадолче го приспа. За капак му се запуши слъзен канал и му се слепнаха дългите мигли от секрета.
Но това не е всичко- и баткото болен-вирусче с кашлица, температура и сополи с кофи да ги изхвърляш. Сега двамата са като в оня македонски лаф-"Кихам, кашлям, смърчам /пръдам Wink/, комита не ставам-четата ке издам".
Аман от деца вече! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт