Отговори
# 615
Вяра, благодаря за съчувствието, слава Богу оказа се грешка! Пропуснала съм какво се е случило при теб, но щом имаш нужда от лечение - стискам палци да е бързо и успешно!!!
При нас драмата беше заради нещо, което можеше на теория да се случи с плацентата, понеже беше само една за двете бебета. И не се случи. Но как съм живяла до раждането само аз си знам. Не можех да повярвам, когато лекарите казаха, че децата са живи и здрави и нямат нужда нито от кувиози, нито от кръвопреливане, нито от каквото и да е лечение. Те пък не можеха да повярват, че ни е слагана подобна диагноза. И така, всичко свърши. Живи и здрави да сме всички мами тук и дечицата ни!!!

# 616
  • Русе
Хвана ме носталгията. Ето да си припомните:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319406.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331139.0

# 617
Аз скоро ще си припомня какво беше Whistling
Ели, къде ни върна Crazy

# 618
  • Стара Загора
Рони,какво имаш в предвид  Thinking
Зайче,и аз си спомням много добре какво ти беше всички го преживяхме заедно с теб....но ето видяхме,че по коледа стават чудеса  Hugи сега си имаш най-прекрасните слънца на света ...силно гушшшшшшшш от нас  Hug Hug Hug
Ели,и на мен ми стана едно носталгично  Sad

# 619
Рони, имаш май нещо да ни казваш! Давай смело!

# 620
  • София
Рони, няма да се разминеш само с намеци  Laughing

# 621
Ронииии, хайде стига си мълчала искаме дати честитим вече  Naughty Като се хвалиш с със сутрешните гимнастики с г-н Каравелов така ще да е  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474656.new#new Тук се организира срещичка, забравихте ли!?
За детенцето, да то е на наша мама, но и забравих името  Crazy,живее в Холандия, ако не се лъжа, сега ще проверя  Thinking
Nijntje, май така и беше името  newsm78
Ето я тук, казва се Румяна

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 20:09 от Мадленка

# 622
  • Sofia
ТЕзи дни гледам да стоя по-далече от компютъра, че като седна не мога да стана. Бебчо е много активен през деня, в добро настроение, когато правиш всичко, което иска, макар че през нощта не спи и мрънка.
 Обаче не яде! Такова нещо за първи път ни се случва. Уж зъби, ама взех да се притеснявам. Досега без проблем изяждаше 1000 -1100мл/гр на ден, сега едвам прави 850. Не иска ни кърма, ни пюрета.Мога да го излъжа само с 60 мл каша. Докога се продължи тази липса на апетит, ако е от зъби се чудя newsm78

Аз също съм доволна от Марков. През трите ми бременности само той не сгреши Praynig Голяма опора ми беше и вечно ще съм му благодарна.   bouquet
А като говорим за Фемина, да не споменавам Карагьозова, която бе категорична, че съм с поликистоза и двурога матка  ooooh! Но за съжаление грешки винаги стават. Затова - винаги поне две мнения.

И аз искам нова къщааааааа. Много тясно ни стана. Някоя от вас имаше ли, която да живее в гарсониера? Sick

И аз се регистрирах за класиранията за ясли, въпреки че няма да давам детето тази година.Исках само да се ориентирам в системата. САмо че не ми отчете никъде точки, затова че майка ми работи в детско заведение. Не ми даде изобщо опция. Имам неприятно усещане, че ще минем 10 точки с този критерии, и тати ще ме натисне да се записваме още тази есен.  Naughty

# 623
  • София
Зайче Hug Боже, дори не съм знаела, толкова време, по-късно ли съм се включила или съм пропуснала темата не знам.Не мога да си представя през какъв ужас си преминала!

Вярче, успех и на теб!

Рони, в ноемврийската тема ли да чакаме да се разпишеш? Grinning

# 624
Няма да кажа! Heart EyesСамо ще вметна, че с г-н Каравелов не сме спирали със бебеправенето от както съм родила!Дерзайте!
Зайче, аз не бих издържала на този тормоз Hug Hug Hug

# 625
Luni4ka,хайде разпиши се!Само надничаш от балкона Hug

# 626
  • София
Рони,направо си невероятна! Айде стискам палци.
Зайче, всичко си спомням за теб, преживявах всеки твой преглед. Само се чудя, защо така такива груби грешки като при теб, при Лято!(пък и при мен) остават ненаказани.
Ели -невероятно въздействащо ми подействаха тези линкчета. Силно ми се разтуптя сърцето. Вече знам в тумбаците ни кой се е криел Wink Ми то много време минало....ей, така като наужким.
А днес все пак реших, че раздаваме такива крясъци от зъбите-имаме си нови 2. Вече станаха общо 8.
Мадленка-голямо откритие Peace

# 627
Аааа ама как сте подкарали темата на дубли вечеееее. Аз пък още не смея още ми едно неконфортно и болезнено и недооправено .
Стискам палци на най-смелите да се повторят с по още едно бебче  Hug Hug Hug Рони палци от нас да сА поФалиш скоро  newsm47
Нашия тати заминава след малко пак да изкара парички за мебели  Heart Eyes .Горкия сигурно му се гади вече от пътуване.
Гледам че се затопля времето и си мисля дали да не заформим една Варненска срещичка тия дни като понапече  newsm78 кво ще кажете ???
Мойта сестра си видя бебела днес за втори път и се успокои. Както винаги някаъв лекар я хвърлил в оркестъра. Вече свсичко е наред  newsm10
Мерси на всички които се включиха.  Hug Hug Hug А на мераклиите за апартаменти двойно да им се връща наща радост (ама кви кинти ни взеха за данъци и такси напраооооо ни стопиха авоарите яко) Ако Мария- Киара иска да харчи да и дам едно списъче апък налято ще ни гостува ама дали ще се навие  smile3503  Hug шегичка .

# 628
  • София
Ееее! Рони, какво си се обвила във воала на мистерията!!  Crossing Arms То пък ние кой знае какво ще си помислим!  Laughing
И аз се потърсих и открих в тези носталгичните теми, първо пишех анонимно Simple Smile, че имам приятелка, която е потребител тук и исках да ́и съобщя лично. Пък и майка ми, ама не помня дали тогава беше регистрирана... Гледах кои са първите записали се, и то още по времето, когато наш Ваньо е бил на прага на създаването си Simple Smile.
Мигле, мислиш ли, че ще разреди концертите Божко? Simple Smile
Днес изкарах дребното още преди обяд на една кратка разходка и добре стана така, защото после какво беше времето... Аз пък отскочих за един профилактичен преглед.

# 629
Ееее Рони  Hug, аз така таййййничко си ви следя, мислейки си, че няма да ме забележите, ама така мило ми стана та да взема да се разпиша  Heart Eyes
Лошото е, че като почна все ми се иска да се включвам, а време не остава за писане, но ще се постарая. И аз чакам хубавичка новина от теб  Wink

Фелинка, леле как се радвам миличка - честит ви нов дом, да е слънчев и уютен, пълен с любов и смях. Надявам се и аз тази година да се похваля с нещо такова, стиснете по едно палче да се сбъдне мечтата ни макар и малко да е трудно.
Бебс толкова много се зарадвах за вас. Страхотна новина. Лека и безпроблемна да е бременността ти. Аз ако не бях секцио и ако майка ми беше по-наблизо и аз бих се навила на породени дечица, но в случая май ще си изчакам Ивко да поотрасне.
Бобито честито ви зъбче, скоро и малкото Тоши ще се усмихва като зайче  Laughing
Плами честито проходило мъниче, големи са сладури като се клатят неуверено  Heart Eyes

Зайче и аз помня кошмара, който ти причиниха, знам че никога няма да го забравиш, но хубавото е, че всичко това беше голяма грешка. А сега малките зайчета ще ви компенсират за изстраданото тогава  Hug

Мийка добре дошла мила, на мен  ми липсваше. Радвам се, че се завърна и наистина си доста по-спокойна или поне такова впечатление правиш  Hug

А сега накратко за нас, че стана дълго - Ивко има вече 3 зъбчета, все още суче и все още е проблем приспиването по начин различен от гърда или разходка навън - как ще се отбиваме, незнам, не пълзи /лази по корем/, не сяда от легнало положение, та той дори не обича да  седи седнал, предпочита да се търкаля, не прави опити да се изправя и дори като го сложа на крака не иска да стои прав, ами явно дупарата тежи още, за сега не съм се притеснила. Все ще му дойде и на него желанието  Laughing

За срещичка в морската съм навита и аз в хубаво време /и ако си уредя транспорт/. С Маева, малко се разминаваме с разходките ама тепърва има време да се засичаме  Hug

Та като споменах за разходките, да ви питам нещо - аз на Ивко му претоплям пюретата, не много, но все пак ги топля. Вие като сте навън, как им давате пюренцата, така както са или си ги носите в термобокс /аз имам ама тя и водата дето му нося в него после е една хладна, хич не запазва топличкото сякаш/?

Те това е. Друг път пак bowuu Хайде спокойни и спинкащи сладки бебета ви желая

Общи условия

Активация на акаунт