Отговори
# 450
Влизам и що да видя - имаме си бебе Party
Бебси, честитоооо. Много се радвам. Време беше някой да се осмели. Желая ти лека и безпроблемна бременност. И чакаме новини как растете Hug
Хайде хорото е поведено. Чакаме и други Wink

# 451
  • Пловдив
Bebzz, честито за страхотната новина и от мен   bouquet . Браво и на ентусиазма на таткото. Дано не е временно , че още помня какви неща разказваше за него когато се роди Дани и отношението му към вас. Стискам палци този път да е различно със сестричката - непременно трябва да е момиченце  Joy

При нас нищо ново. Моя синковец продължава да ми разказва играта. Снощи се буди през 30мин - нито заспива , нито иска да суче  newsm78. Най - накрая в 5.30 заспа по-дълбоко и баща му го събуди в 7.00   #Cussing out - от 100 дена му повтарям да смаже вратата , че скърца - така го навиках и сега го чакам да се върне от работа и продължавам с хокането. Като се изниза за работа Зарко не спря да плаче - 2часа го приспивах за да спи точно 12мин  #Cussing out

Иначе искам да похваля свекито - вчера при ежеседмичното си посещение им оставихме Зарко и ние ходихме да пием кафе - сами , като бели хора. Това не се е случвало от 9мес , когато мама беше тук в началото и веднъж отидохме на кафе - в бензиностанцията срещу блока ни . Е , какъв кеф било да се видиш с приятели , които са много далеч от моите бебешки истории и да не говорим за бебета , кухни , пампи и т.н.

# 452
  • софия
Сиске,и на мен не ми липсва бременния период. Naughty

# 453

Аз предлагам малчика да е следващата  Joy

# 454
  • София

Аз предлагам малчика да е следващата  Joy
Пу с близнаци Laughing
Бебзз,честито.Да караш лека бременност и да строяваш мъжът си да ти помага.

# 455
  • София
Bebzz, честита ви точица! Пожелавам ти леко и неусетно да стигнеш до финала и да се радвате на здраво бебче! Браво за смелостта.

# 456
  • Стара Загора

Аз предлагам малчика да е следващата  Joy
Пу с близнаци Laughing
Бебзз,честито.Да караш лека бременност и да строяваш мъжът си да ти помага.
Ех ама и вие имайте малко милост,чак ми стана жал за МАЛАЧИКА,че и близнаци  Joy Joy Joy

# 457
Бебзз, честито! Лека и безпроблемна и едно здраво бебе на финала! Да сте щастливи ви пожелавам! Peace

# 458
Bebz, хитрушо, усети те дъртата клюкарка! Ха, честито!

Абе защо така набързо наредихте Малачика на хорото  hahaha, че и с близнаци. Я не давайте акъл само, ами се почвайте.  Joy

Малачика, какво стана с бурканите?

Ели, думи нямам. Това детенце ти отмъщава за нещо. Бързо да се оправят проблемите.

# 459
Привет!
Чета си аз, че цял ден не съм влизала и какво - ще си имаме бебе  Grinning БЕБЗ ЧЕСТИТО! ДА изкараш лека и безпроблемна бременност и едно сладко момиченце  на финала Hug

Ели, дано при Гого нещата да минат добре  Hug

# 460
  • Велико Търново
Ще има скоро и следваща мама CrazyЖелая й успех и по скоро да се похвали Laughing

# 461
  • София
Ееее, пак загадки! Почвам с предположенията! Wink

# 462
  • Стара Загора
Ще има скоро и следваща мама CrazyЖелая й успех и по скоро да се похвали Laughing
Еееееее Сисе,сега хвърли и нас в размисли   Grinning коя ли ще е тя  newsm78 да седим и да се чудим пусто му любопитство ааааааа  Joy Joy Joy

# 463
Сиска ще да е! Просто се чуди как по-меко да ни го каже. Crazy

# 464
Сиска ще да е! Просто се чуди как по-меко да ни го каже. Crazy
Хахаха, затова не изпитва носталгия   Mr. Green
Не съм аз, да знаете, да не разчитате на мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт