Отговори
# 465
  • София
Хм, Сиска нали не правеха кекс, къде я нагласихте сега пък нея  Thinking
Дикси, какъв е тоя брой публикации от теб?! Rolling Eyes

# 466
  • София
Днес имаме мега новина! ЧЕСТИТО БЕБС!Е, ти ме смайваш-твоите съобщения винаги са едни такива-да се чудиш просто.Да сте здарви и щастливи всички вкъщи!
Ели, кураж, мила-много ви се събра с Гого! Бързо да ни донесеш добри новини.
А ние продължаваме с писъците за щяло и нещало. Да си сменим памперса е мисия невъзможна. Едва успявам с 300 фокуса на леглото -на дъската е абсурд ooooh!

# 467
Аз пък си мисля за Лорънхол... newsm78

# 468
Хм, Сиска нали не правеха кекс, къде я нагласихте сега пък нея  Thinking
Дикси, какъв е тоя брой публикации от теб?! Rolling Eyes
Лято и аз така се чудих, но намерих отговор - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365214.0
Програмистите, трудно ги разбирам аз  Laughing

# 469
Ще има скоро и следваща мама CrazyЖелая й успех и по скоро да се похвали Laughing
Не се шашкайте и не се чудете-малчика ще да е  Naughty

# 470
  • Русе
Аз ви напускам  Shocked Тук взе да става заразно. Тръпки ме побиват от мисълта че може да се подуя пак, брррр.

Сиске, да, асансьорни са. само от това не разбирах ама вече съм спец. Ако до годинката не слязат се започва хормонова терапия и ако тя не помогне следва кръц-кръц, но не по-късно от 3 годинки, иначе остава без поколение. Не било шега работа но ако се Фане на време се оправят.

Гого ми отмъщава затова че първите два месеца от бременността не се спрях на едно място. Само него септември месец пропътувах 3 000 км. из Родопите. После бачках като луда и когато се усетих че повече не мога вече беше късно  Confused
Ама сега съм се запасила с половин аптека хомеопатични боклуци и Ша видим..... Thinking

# 471
Хайде, Бебси, честито! Безпроблемно бременеене и послушни мъже вкъщи.
Сиске, да, асансьорни са. само от това не разбирах ама вече съм спец. Ако до годинката не слязат се започва хормонова терапия и ако тя не помогне следва кръц-кръц, но не по-късно от 3 годинки, иначе остава без поколение. Не било шега работа но ако се Фане на време се оправят.
Ау, шит, откъде ги лепи Гого тези болести и диагнози, бре? То бива, то може, ама неговото на нищо не прилича  Naughty.
А ние продължаваме с писъците за щяло и нещяло. Да си сменим памперса е мисия невъзможна. Едва успявам с 300 фокуса на леглото -на дъската е абсурд ooooh!
А, Мигле, добре дошли в отбора на смени ми памперса, ако ме хванеш. На мен вече ми се реве като дойде моментът за смяна на памперс.

# 472
  • София
Голяма смешка си измислили с това leet, няма що... Ама ето и аз научих нещо!
И при нас става интересно, когато ще се сменя памперс. Гледам да му връча нещо в ръцете за разглеждане и така обикновено успявам.
Хм, сега разгледах тоя бебешоп, дето се мъдри отгоре - то на втората каша, която отворих, сбъркали картинката. Сложили нагледно просото на Хип, писали елда. Чак потърсих превод, да не би моето просо да се окаже грешно преведена елда - ама не е, правилен си е етикетът!

# 473
  • София
И аз съм в отбора на "Смени ми памперса, ако можеш да ме хванеш". Гоня наакани дупета из цялата стая.

# 474
  • Русе
По принцип тестисите слизат в торбичките към 8-я месец от бременността.Това е едно от нещата които трябва да се следят по време на прегледа с видеозон. Поради факта че Гого имаше бърза работа неговите не успяха да слязат. Или по-точно слизаха и се качваха. След морбилито тотално се загубиха. Сперматозоидите виреят на определена Т и в торбичките са защитени и под подходяща Т. Ако са горе, в основата на пениса, там Т е по-висока и избива населението  Mr. Green Срокът за слизане е до първата годинка, след това се започва лечение. Така че, момичета с момчета, накарайте мъжете да ги напипат ( но не след баня че тогава от топлата вода слизат) за да сте сигурни че всичко е наред  Peace

# 475
И при нас става интересно, когато ще се сменя памперс. Гледам да му връча нещо в ръцете за разглеждане и така обикновено успявам.
Хехе, това е за аматьори.
По принцип тестисите слизат в торбичките към 8-я месец от бременността.Това е едно от нещата които трябва да се следят по време на прегледа с видеозон. Поради факта че Гого имаше бърза работа неговите не успяха да слязат. Или по-точно слизаха и се качваха. След морбилито тотално се загубиха. Сперматозоидите виреят на определена Т и в торбичките са защитени и под подходяща Т. Ако са горе, в основата на пениса, там Т е по-висока и избива населението  Mr. Green Срокът за слизане е до първата годинка, след това се започва лечение. Така че, момичета с момчета, накарайте мъжете да ги напипат ( но не след баня че тогава от топлата вода слизат) за да сте сигурни че всичко е наред  Peace
Благодарско за разясненията, отивам да търся тестисите.

# 476
  • София
Страхотна новина, Светле! Супер много се радвам, пожелавам ти безоблачна бременност и едно прекрасно и красиво като теб бебче на финала!
Борянче, честито зъбче на Велизарката! При нас за съжаление се оказа, че не е пробил още, напразно се похвалих миналата седмица, но наистина бях видяла, че се белее, тя и детегледачката ме заблуди де.. и сега сме в очакване. Нощите са ни все така изпълнени с чести събуждания, забелязах обаче, че когато давам Калкарея фосфорика спи по-спокойно. 
Кърмата ми ужасно е намаляла и нищо не помага за стимулирането й, а малката постоянно си търси цицката..ставам, че трябва да стягаме Яни за сън, много целувки от нас и спокойна нощ!

# 477
Благодарско за разясненията, отивам да търся тестисите.

Ама да не почнеш от мъжа ти, палавнице!  Joy

# 478
  • София
Честито Бебс Hug Благородно ти завиждам Heart Eyes

# 479
Хммм,дали пък не съм аз?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт