Ако не го е страх смятай че до седмица ще прави и повече и тогава е време за прощапулника.
Сега от опит ще ти кажа, че е много зор, то обикаля навсякъде, ти след него като падар и накрая на деня си като изцеден парцал, вие ти се свят и нищо не ти се прави
Ама и това ще мине 
Аз тъкмо почнах да правя предположенията
Айде мамите с по едно да се замислят.
Аз трето не искам, или поне нямам възможност да имам. Ако многоооо забогатея, купя си огромна къща и мога да си позволя да си стоя в къщи, може и да си променя мнението
Мале побъркаме това малкото, а другите мами се чудят мъже ли имат или не 

Ей попиках се
много се развеселих!
Сега сме с манекенските размери 7780гр и 68,5 см.Излезнахме в 11.40ч и се прибрахме в 17.30 времето беше супер.С една приятелка се шматкахме и по едно вереме успяхме да преспим хлапетата и се отправихме към сладкарница Неделя.Подсладихме се и от приказки въобще не усетихме че е време да се прибираме.

Аз не бих се навила толкова скоро май ама то понякога не пита. Здраве да е ще ги изгледа на куп и после айде по живот. На 35 години ще са отхвръкнали 

Шегувам се естествено много се радваме всички , дано всичко да мине леко .
Сега 6ти горен е на пробиване и дано малко да се спрат че егати терора - много трудно му излизат . Имам си мъж ама тои спи на дивана горкия щото сина му е превзел спалнята . Спи като Исус Христос опънал ръчички душата.
В количката е голям швръчкалник, не дава вече да му слагам колани, иска да е максимално изправен и напред ... та внимавам да не се изхлузи някъде.
Аз нали постоянно се ровя из интернет и се чудя къде да харча пари
много пагубно се отразява това на картите ни. Имам чувството, че съм пристрастена вече. Малко като наркомания ми звучи моето ... Та и аз от няколко дни започвам да се чудя за лятна количка - имаме ли или нямаме нужда. И съм на кантар - нашата е доста лека, толкова малко е експлоатирана ...
не знам. Ходих в Мадъркеър да гледам и направо се влюбих в една - толкова лекичка, цветна и маневрена. Беше намалена, понеже цверът бил от старата колекция (170лв) ... После се разрових из интернет да я търся - ето новия цвят: http://www.mothercare.com/Mothercare-Xoob-stroller/dp/B0030G8B8O … 3031&mcb=core и е САМО 5 кг
Това е по адрес на авторките на последните три поста. Фелинке, Кати, Дианка - айде по-редовно деееее.... 
. Едва в следобедната закуска, която е от паситан банан, ябълка, кайсии и сини сливи, прибавям и 90мл АМ и така го изяжда с лъжичка!
Признавам си, че изтървах темата още от първите й страници и така и не можах да наваксам ...
. Леко бременеене на сестричката ти и прекрасно бебче на финала!
Цункай го от нас!
- страхотна новина, браво за смелостта! Лека и спокойна бременност! И на мен ми се ще второ ама ще си дам малко почивка, а и мъжа непрекъснато ми навира финансовия въпрос под носа - егати досадата, а казват че децата се правели с любов не с пари 
- почнаха ли да ви перфорират вече?! Малкия от вчера хапе - уж на майтап, ама повтори, затрети и т.н -сега му е част от играта(дано не е за дълго).
На следващата консултация ще я питам пак, че и аз почвам да си прожектирам разни филми - много ме бива в тия работи...
- дали не е от апетитните закуски дето ги заформяте...