Юли 2007

• 23 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Моля ви се не така,тъкмо запазих сапаре.
Дори не ми взеха капаро защото знаели вече,че съм сериозна.Надявам се да няма други отказали се до вечерта.  Hug

# 406
Трамвай 17 спира на кръстовището на К.Величков и Сливница, откъдето са няма и 50 метра, следващата спирка също е близо ( ако някой я пропусне по невнимание  Blush ).

# 407
  • София
Ми да взема трамвая ще мина и покрай Искра и айде.
Няма да успея за 19ч но може за и 15 Laughing

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:30 от Ива&СиЕ

# 408
Eххх, искам и аз на среща, ама някой друг път  Crossing Arms
Мариян цяла нощ рева от ухо, на сутринта вдигна и температура  Confused И това само 4 дена, след като сме спряли антибиотика.  Та пак сме си вкъщи и утре ще го водим на баба му в Русе, че да закрепне малко. Доктора в ИСУЛ веднага предложи да му се махне третата сливица, че оттам идват проблемите. Но мен ми се върти в главата, че не може това да е единственото решение - веднага под ножа  Twisted Evil Някой от темата нямаше ли проблеми с трета сливица? Моля да сподели при кой доктор са ходили и какви мерки са предприети  Hug

# 409
Mимозке, не че ще те успокоя, но по принцип третата сливица може да доведе до много проблеми в бъдеще, в това число със сърцето и ставите( това, като го чух в началото си помислих, че се майтапят с мен).
Аз съм чувала, че момчетата по лесно правели отити, защото им били по тесни някакви ушни канали . За връзката с третата сливица не знаех ( макар че си е логично, УНГ си вървят заедно). Нямам опит де, но от все сърце ви желая да се решат нещата  Hug.

# 410
  • София
Е от първия отит и да се маха сливица.......Щом е сложена там значи има защо.Препоръчвам ти Златков в Токуда.
Хриси за това ли чуват избирателно  Joy

# 411
Мими, твоята адашка Мими(Томасе) е много навътре в този проблем ,разпитай я , дано ти бъде от полза HugИначе Ева също има проблемна сливица, но засега я лекуваме.  Peace Мисля че трябва да потърсиш и други мнения.Аз водих Ева при Френгов- добър специалист ,но нещо като човек не ми допадна, прекалено материалистично общуваше с няс  Peace Иначе като доктор и много добър  Hug Следващият при който ще водя Ева да видим докъде е стигнал растежа на сливицата е споменатият от Ивето  Hug

# 412
  • София
Мимозка, бързо да се оправи Марианко. Hug Да не би да е бил изписан неподходящ АБ и да е останало недоизлекувано ушето?

Аз ще ви завиждам тайничко за срещата.  Тази 17-ка що не минава и през нашия квартал, а? Crossing Arms

# 413
  • София
Последно - ще дойда. Ще тръгна натам при първа възможност, но да видим кога. Simple Smile

УФ, неприятно е много това с ушите, дано не го боли много!

# 414
  • sf
Аз ще тръгна към 19. Ако няма достатъчно хора ще ям и пия за трима  Joy

Ува, само клинчиш ти  Naughty

# 415
Aaaaaaa uva_uva ние бяхме във вашия район, но вас ви нямаше Wink Шегувам се, нали не се засягаш  Hug
mimoza_lolko дано детенце се оправи бързо  Praynig
Хубави и слънчеви почивни дни от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 416
  • София
 Grinning Grinning Grinning
 Не се засягам, какво да се прави като страдам от липсата на време.
С много зор и при липса на болести мога да се измъкна само съботно време и за вечеря трябва да съм в къщи. Така съм до лятото. Rolling Eyes
Но пък ако имам време за пиене на кафе примерно вторник сутрин и сряда следобед / това пак в режим без болни и недоволни/. Ако има други свободни по това време съм на линия. Flutter
Весело прекарване на срещата. Hug

# 417
  • София
Яна къде си моме
Ще си взема новия фотоапарат за да ви снимам Outta Joint

# 418
Мими, да го цункаш Мимко Hug

Вили, много ми е странно това с извинителните, аз за първи път го чувам. Значи ако искам детето ми просто да не ходи две седмици на градина, трябва да си взема бележка от педиатър, така ли? Дори това с извинението на отсъствията по домашни причини ми е странно, все едно е задължително ходенето на детска, както е училището Simple Smile

няма да споменавам колко ми се идва на среща и няма да мрънкам, че намерихте кога да я организирате на Плиска Wink

Ками, дай ми номера на Александра моля те, че съм го загубила

Кирова, стискам ти палци  Praynig

Днес запазихме детски клуб за погачата на Валери - реших, че най-добре е в ДК да правя. Вкъщи няма място, новото не е готово, а така и дечицата ще си играят.

Днес една баба ни спира и се радва на Валери. Изведнъж казва  нешо от рода на "да го взема това бебе" а Никола ужасно възмутен и отговаря "е как ще го вземеш, то си е наше"  Laughing Много ми харесва засега как реагира на бебето, на няколко пъти го хващам да му говори някакви неща от сорта на "обичам те", "много си сладък" Laughing

# 419
Здравейте!
Чакам към 6.30 Хриси да ме вземе и идвамееееееееееееее Wink

Общи условия

Активация на акаунт