Юли 2007

• 23 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Правилата за 2010 май ще са следващата седмица ? Поне в календара пише така.
А за яслата - мисля не е решено дали ще се дава точка или не и за това все още не може да се отрази. (Мен този въпрос ме вълнува до толкова, че ние така или иначе не я вземаме тази точка - но колко ли деца ще са преди нас точно благодарение на нея.)

# 481
  • София
Честит Рожден Ден, Дани! Много здраве на теб и цялото Ви семейство, щастие, хармония и топлина.  bouquet  bouquet  bouquet

# 482
  • София
Ехее, честит рожден, Дани! Много здраве на теб и цялото семейство и много усмивки!!!   bouquet (и да се видим на следващата среща)

И за моите градини фаворити местата са 0, странно, защото на едната току-що й построиха нова сграда  newsm78

Това за 1-та точка за ясла и аз не знам кой и кога ще го въведе.

А нали не се кандидатства още, че аз не съм си подредила желанията?

Искре - Hug

Евичка да се оправя!! Naughty

# 483
  • София
Аз незнам как едно нещо не успяха да сътворят без грешки и фалове. Какво правиха през тези месеци - неизвестно. Съобщенията им излизат с грешки, системата им издиша, защо им се плаща и кой идиот ги избра за тази дейност?

Мен точката от ясла ми е много необходима. Иначе се обръща всичко наопаки, търсене и на място в училище за Георги /ако не ни огрее тук/. Нищили сме го и преди, може и да не е справедлива тази точка, но... за мен е важна. Нямам възможност за частна градина. Освен да вземем да се разведем... но май ще трябва по някаква експресна процедура. Знам ли вече. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 14:40 от uva_uva

# 484
  • София
Дани да си жива и здрава!  bouquet  bouquet  bouquet

# 485
  • sf
Иве, вие като взехте фиестата, прехвърляхте ли я официално?
Въпросът е към всички знаещи. Интересуват ме процедурите и таксите най-вече .

# 486
  • София
Не,няма и да го правя.За тези пари не си заслужава да ходя в кат.Ей така още и пълномощно не съм направила,тази седмица ще го свърша обаче да не претеснявам хората.

# 487
Два процента е местния данък, ако не се лъжа. Нотариалните такси са по тарифата, според стойността вписана в договора.

# 488
Дани, честит рожен ден! Много щастие и сбъднати мечти  Hug Hug Hug
Аз незнам как едно нещо не успяха да сътворят без грешки и фалове. Какво правиха през тези месеци - неизвестно. Съобщенията им излизат с грешки, системата им издиша, защо им се плаща и кой идиот ги избра за тази дейност?
.................................
Това е въпроса, който си задавам от 2 години насам  Rolling Eyes Close и отговор няма ....................................

# 489
Честит рожден ден мила Дани!Много здраве и късмет!Хубав празник!   bouquet

# 490
  • sf
Аз питам,защото колата,с която ще ходим в Турция е на името на девер ми. Исках да сравня преведеното и легализирано пълномощно, или прехвърлянето ще ни излезе по-евтино. Иначе аз тук я карам без.

# 491
Честит Рожден ден, Дани! Желая ти много здраве и щастие и да си все така всеотдайна   bouquet

# 492
Дани честит ржден ден.Много щастие късмет и здрави деца.  bouquet

# 493
  • София
Махнаха ми две бенки преди малко. По-точно е да се каже, че ми ги изгориха, защото засега са си там, само дето са още по-грозни и овъглени  Confused Щяла да падне коричката до няколко дни, да видим какво ще излезе. Някакси не ми се вярва засега, че няма да има белег, ама така казват.

# 494
  • Асеновград
Честита Баба Марта !
Честит рожден ден , Дани bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт