Юли 2007

• 23 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • sf
МИми, хапче ли глътна ,какво?
Добре, че сте добре  Hug

# 571
  • На края на вселената!
Ние бяхме на вратата и си тръгвахме, аз обувам каката, баща им и той се обува. Кати избяга в стаята на прабаба си, която си е свалила хапчетата на ниско, щото сме си тръгвали и щяла да ги пие тогава. Кати е взела едното хапче и го сдъвкала (капсула, която се е отворила), изплюла го и ми го носи в ръка. Но организма й е абсорбирал от лекарството когато капсулата се е отворила в устата й. Беше на системи. В урината имаше от това лекарство. Не е оказало влияние, няма очакваните проблеми от натравяне с това лекарство. Добре е

# 572
Момичета, честит национален празник на България на всички ни!
А мойта Калина отказа категорично да и сложим мартеничка, че и нашите дърпа да сме ги махали! Имаше една с момиченце - не миряса докато не и отвърза плитките, а после и откъсна краката. Абе...дива работа!

Дани, Честит Рожден Ден макар на патерици!:bouquet:

Ками, честита ти нова пералня и да я товариш максимално! Много са добри тия с парата, поне аз съм много доволна, а и сушилните с такава опция също. И естествено не ми се налага да гладя почти нищо, защото дрехите въобще не са намачкани! Но пък от приятели в БГ разбирам че сушилните там много намачквали дрехите. Тук нашите имат различни опции за различни материи, а с парата е съвсем лесно.

Ели, честита сушилня!

Никсъна много сладък минзухар! И знае кога точно да се включи в празненството!

Яна, съчувствам ти за дерматита! Калина беше с такъв, но май го израстна и сега се появява само от време на време (оная вечер на сгъвката на крака имаше голям лишей). А сърби ли я? Кръвната картина може да помогне да знаете какво да избягвате.

Кирова, дано имаш късмет!

# 573
Въпрос на тренинг и уцелване на точните програми е това с гладенето според мен, защото в ДиС съм чела точно такива мнения за сушилните, в това число и за същия модел като моята  Grinning. А при мен определено не се налага гладене- само за ризите.

Томасе, ужасна случка, аз не бях разбрала. Добре, че всичко е зад гърба ви.
Мен много ме е страх от фал с лекарства, държа всички в една кошница върху кухненския шкаф. Отскоро нося аналгин в чантата си и я вдигам и нея на високо в дрешника.

И да попитам- какви са тези кръвни тестове при дерматит? Ники има проблеми скожата, успокояват се с Др Тайс, но все пак ми е интересно. Аз също имам проблеми, нося си ги цял живот. Понякога изчезват, понякога се появяват пак, но в общи линии няма генерално решение.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 21:21 от Рокси

# 574
Честит национален празник!
Нека с гордост се чувстваме българи!

За сушилнята - много ми харесва как излизат ухаещи приятно, пухкави и меки нещата. Има и такава функция, каквато описва Ивето - като си свърши програмата и ако не ги извадя веднага дрехите ги обдухва през определен период - много удобно - като ги пускам със забавен старт и после си ги извадя като стана сутринта. Нашите дрехи основно са памучни, та суша на програмите за памук. Основно съм си избрала една програма. Пробвах и тази "готови за гладене", но мен не ме устройва - дрехите излизат леко влажни, което значи, че трябва веднага да се захващам с ютията - не е за мен Naughty. Има и програма за дрехи от смесени материи (като шушляковите якета, спални чували и подобни), но аз още не се престрашавам да я ползвам. И без това такива якета си съхнат бързо. Може и да размисля до другата зима де - като ми се утрои прането Laughing.

Като говорите за перилни препарати - в чуденка съм за идващия бебо какво да избера. С Коцето ползвах Сано Максима и техен омекотител и в началото бях доволна, но после нещо го развалиха - пак си ухаеше чудесно, но петната си оставаха Confused. Тео Бебе също съм пробвала - избеляват цветовете от него. Та събирам идеи.

# 575
  • София
Леле, Мими, добре че сте се разминали с малкия дявол!  Hug

Честит празник, макар и със закъснение!

Ние се разходихме на Панчаревското езеро, изкарахме добре. Може да пусна снимки като ми остане време. И Кая заспа в колата (към четири), после я пренесохме вкъщи, аз се присъедииних към нея и така откарахме до седем. Сега заспа току-що

Аз пера с персил и светлосиния омекотител на сано - много свежо мирише, на чисто.
Нашите имат пералня със сушилня на Аристон Наистина са доста дълги програмите и дрехите доста смачкани ги вадехме, но мисля, че това е защото си пускахме да се суши цяла пералня. Когато съм пускала по-малко дрехи, излизат добре. Но май си е по-добре отделна сушилня. Ние нямаме изобщо и определено ми липсва. Зимата холът е винаги окичен. Лятото прането е на балкона, но и така не ми харесва, защото сме на втория етаж, балконът е откъм улицата и си е грозничко, ама няма как... А сушилните дали качват много разхода на ток?

# 576
  • Асеновград
Добро утро ,
Елче , аз пера тедовите дрехи още от самото начало с персил сенситив , реших , че не мога да купувам различни прахове , не е за мен тая хамалогия.Мислех , ако има проблеми да търся специален бебешки , но нямаше и съм доволна.
Тедо е със стомашно-чревен вирус от снощи.

# 577
  • USA
Много му се насъбра на Тедо! Sad Бързо да пребори вируса.

Томасе, добре, че сте се разминали.  Hug Много ме е страх от хапчета и препарати. Вкъщи всичко съм качила на високо, наистина като си на гости не може да го опазиш детето. Аз така много му треперех на Кристиан в България, защото в апартаментите на бабите мебелите са с остри ръбове и в крайна сметка сцепихме веждата на едно гости.

Нещо тези дни не съм във форма. Много ми е отпаднало и празно. Чакам уикенда да си почина и да ми дойдат силите. Имам нужда от разнообразие аз и от женска среща  Laughing.

За сушилнята и аз мога да кажа само хубави неща, но дрехите от България ги суша на простора. Много панталончета и потници смалихме и ми е жал. Тук повечето дрехи май ги обработват предварително и не се смаляват така. За памучни дрехи говоря, не за нещо специално. Аз от мързел съм съсипала мои любими дрехи в сушилнята и сега съм по-внимателна какво влиза там. Моята има програма за освежаване и като попрестоят дрехите пускам тази програма да ги загрее.
Не на последно място: Честит национален празник! Все достойни българи да ражда нашата страна!  bg

# 578
  • Бургас
Аууу, Мими, добре че е намерила само едно хапче.  Hug
И мен много ме е страх от лекарства. Братовчед ми като малък се е нагълтал с лекарствата на баба си, разминало му се, ама човека ги мислел за бонбонки  ooooh!

# 579
  • sf
ДД
Ако ви кажа,че ме мързи, няма да се изненадате предполагам,ама аз да си кажа  Joy
И нещо съм настинала или прихванала от Вероникя,че тя смърчаше тия дни. Взимам Инфлуцид,че давам и на децата,ама то гадно,бе, едва го смуча, като тебешир ми е.  Rolling Eyes

И да се похваля- взех си на Ейвън серия за тяло с някакви минерални златни частижи и след баня и мазане наистина ми блести кожата- Янаааа, почти като Едуард съм  Joy

# 580
  • София,
ДД
Вики като не можеш не го смучи, пийни го цяло с малко вода. И на мен ми е гадно, точно като тебешир, Ицо също не може са го смуче, но виж Вероника  е свикнала, така сладичко го хруска Joy.
Днес сме си в къщи с нея, тя нешо подкашляше нощес, а и сега подкашля newsm78
Айде че съм на робат уж Blush, в къщи де Laughing

# 581
Здравейте
Мими направо настръхнах добре че всичико е минало благополучно.
Бързо да се оправят Вероничка и Тедо.
Сашо и той е хремав два дена ходи на градина и носът му се запуши ,но днес го пуснах пък да видим как ще го прибера.
Дани ,Сашко много харесва Вероничка на автара ти немога да прочета нищо от него като съм в къщи защото не ми дава да мърдам екрана на долу  защото да виждал Вероничка.

# 582
Никола ми е с някакъв вирус, хрема. Не е силна, само подсмърча от време на време, но все ходи да целува Валери - уж ме разбира и след 5 минути е забравил. Та в тоя ред на мисли - Вили, добре сме, при нас е весело, не скучая  Laughing имаше период на адаптация, но мисля, че вече влязох в час  Wink

за сушилните ще ви питам нещо, но друг път

# 583
  • София
Някой може ли да препоръча гинеколог в Токуда? Записвам разни часове за прегледи на родителите ми и искам майка ми да мине на профилактичен и цитонамазка, но не познавам никой от тамошния екип и не мога да се ориентирам. Предполагам, че няма значение на кого ще попаднем, но ако все пак имате впечатления...

# 584
  • Асеновград
Имам глупав въпрос , но имам нужда от съвет и подкрепа.
Колко време мога да изчакам , преди да заведа Тедо на лекар?
Повръща , но малко , с разстройство е , но пие течности ( вода и чай ) и още не е вдигнал температура.
Сигурна съм , че и двете лекарки , при които мога да го заведа , ще му изпишат антибиотик , а съм против.
Пи антибиотик последно в неделя.
Нали това , от което трябва да го пазя е обезводняване?

Общи условия

Активация на акаунт