Юли 2007

• 23 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Ах, какви сте бърборанки  Laughing
Чета , че се организирате за среще. Много искам да ви видя, но май ще пропусна. Толкова ми е тежко с корема ooooh! Днес нещо не бях в кондиция. Дори до докито ходих да не съм лепнала вирус, но слава богу май от главоболие съм повръщала. Абе бременска работа. Алек Балек си беше вкъщи. Я споделете, как сте с гърнето. Алек се беше научил и близо година си вършеше работата където трябва , но от 2 месеца пика и ака в гащите. Какво му стана не знам. Сега се присеща за гърнето но се изпуска... подозирам лелята в яслата да стои в дъното на нещата, но... Лека вечер от мен. НАдявам се да заспи бързо иначе аз ще го предваря. Ех баща му да си беше вкъщи днес, а той с тези командировки

# 346
Облак, явно не ти е лесно- толкова бременна и с дете Hug
Честито на Нин!
Аз гласувах за този петък. Другата седмица сме на Боровец.
Забравих да кажа, че и аз чакам Ла редут вече повече от месец. Поръчката, която направин началото на януари отдавна дойде.
След сън целунах Дели и той ми каза- Мамо, много ми е приятно като ме целуваш Heart Eyes
Днес бяхме на 4 часова разходка. Ходихме до Илиянци, имам старшни попадения, едното е мн. хубав панталон за Дели за 5 лв. Shocked
Марти, валери на колко часа се храни?
Лека от мен!

# 347
  • Асеновград
Честит син на Нин , да е много здрав   bouquet!
Стиснете по един палец за нас , че както бях смела , бая се ошашках.Тедо от вчера от 5 следобед поддържа 39-40 градуса.Лекарката се съмнява за инфекция на пикочните пътища и май ще излезе права , защото казва , че го боли пилето.Трябва да дадем стерилна урина , но той се страхува от чашката , час и половина го молих да чишка , а той се стиска , какво ли не обещах да му купя ooooh!.Накрая се отказах , сега е баба му на ред.

# 348
  • sf
Били  Hug Дано се справите с чашката и всичко да е наред, да се оправя бързо Тедо каквото и да е.  Praynig

Аз днес трябва да бачкам из нашия квартал. Срокът ми е утре. И съответно ме мързи.  ooooh!
Мъжо излезе да си свърши неговата част, а аз блея тука. Утре ще ме яд, знам си аз.

Та ще има ли среща  Flutter

# 349
Били, не можете ли да лсожите чашката в гърнето? Ако пишка на гърне де. Иначе не знам, съчувствам ти, аз последния път не успях да взема изобщо никаква урина от малкия инат.

Ники ще го местят в горната група и аз съм малко притеснена. Не точно притеснена, но не знам как ще го приеме и аз длаи трябва да му обяснявам нещо предварително. Освен това има възможност за плуване ( по принцип било за над 3 годишни, но ми обещаха, че ще ппитат за него). А в понеделник е тържеството за осми март ( или за пролетта, не разбрах точно). Мърмори си нещо под носа за цял джоб с мартеници, но не мога да разбера песен ли е, стихче ли е, какво. Никаква информация не можах да изкопча от него:)

Освен това, снаха ми и  братовчед ми ще си имат второ бебе, Много съм щастлива за тях. Опитах се да обясня на Ники, но горе долу нищо не разбра, защото накрая ме пита бебето защо е в корема на Боби ( първото им дете)  ooooh! Това след сто други защо-та- защо е в корема, защо ще излезе, защо е бебе.....

Бубе, имаше ли червени и бели конци на Илиенци? Тази година съм твърдо решена мартениците да са домашни, но нямам конци, нито нищо. Та мислех да ходя в събота до Илиенци, за да купя.

За гърнето- Никсъна върши всичко там, понякога дори сам си  ходи , но обикновено вика баща си да му помогне . Не е имал пропуски в последните месец- два. В градината също.

# 350
добро утро
Били, стискам палци да е фалшива тревога  Praynig Пусни водичка да тече на мивката да кажем и може да не устиска и да се изпишка  Hug
Днес оставих Ева вкъщи, че нещо подсмърча и киха, ще гледам да я закрепя за понеделник.Около нас иначе е пълно с болни дечица  Rolling Eyes
Аз още не съм 100 % за срещата утре.

# 351
Били, стискам палци всичко да се размине леко  Hug
Мариян най-често пикае в канче прав, за това и последния път взех много лесно урина - само подложих стерилното шишенце  Grinning
Иве, даваш ли нещо за задната хрема. Имам съмнения, че и Мариян е с такава, защото след като оздравя от ухо, днес го чух да похърква, а няма секрети навън  Thinking Притеснявам се да не се възпали пак нещо..
Честито на Нин. Да е жив и здрав малкия Филип!   bouquet

# 352
  • Бургас
Били - кураж  Hug дано всичко се размине  Praynig

Чесити бебета   bouquet

.......
Това след сто други защо-та- защо е в корема, защо ще излезе, защо е бебе.....
Това ме разби - в стил "а ла Ивайло" вчера  Joy докато гледахме братовчеда и той си смуче млякото от шишето:
- Ама той защо пие мляко?
- Защото е гладен.
- Ами дай му ядене. Ка`не (калояне), яж ядене!
- Ами ти защо смучеше мляко от моята цицка?
- Ааа, не, мама вече не дава цицка, не може. Яж ядене!

Не се притеснявай за малкия човек, след около седмица и ще се е адаптирал.

# 353
  • Асеновград
Той по принцип чишка и на гърне , и на тоалетната , и прав , до сега не сме имали проблеми с взимането на урина , но сега го боли като чишка и е стресиран , страх го е от чашката.Пробвах да седне на тоалетната , почва да чишка , опитвам се да подложа контейнера и той спира.Събрах 2 мл така , но не стигат , сега нов контейнер и наново.Прекалено натуралистично стана , извинете.
Благодаря за подкрепата.

# 354
  • sf
Били, пробвай да го забаламосаш нещо и му залепи от колекторите дето има лепещо. Пък когато се изпишка. Обещавай нещо, даже направо му кажиче трябва да се носи на лекар пишото ,за да му дадат хапче и да оздравее. При нас понякога такива сложни обяснения вършат повече работа от всичко друго.

Вико е с памперс само за спането. Иначе няма гафове, освен когато се заблее и пусне в гащите и тогава се усеща,че му се пика. А и нарочно се мота и бави до тоалетната и понякога не издържа. В яслата не знам как е,ама скоро не са ми връщали мокри гащи. ПИкае прва в нашата тоалетна, като стъпва на едно блокче итонг. Ама все някой трябва да му помага, защото иначе си опикава крачолите. То аз едва му хващам пишката  Joy

# 355
Цитат
Марти, валери на колко часа се храни?
от 20 минути до 2 часа, като Никола  Grinning

Били, с тия пликчета за под памперс дали ще стане, аз с тях лесно съм взимала...примерно за обедния сън да м го сложиш

# 356
Добър ден и от мен
Били дано се справиш с проблема  Hug
Честито на Нан   да е жив и здрав малкия Филип.  bouquet
Сашо прави всичико във гърне или на клекалото пиша ,но напоследък прави нарочно и се скрива или се кача на стола на батко си и се изпикава и после идва да съобщи гордо че се е напикал.
Аз съм много питеснена на 02. 03 съм на интервю за да защитя работното си място. Praynig

# 357
  • Асеновград
Не става , трябва да е стерилна , да има половин час между отваряне на контейнера , даване на урината и изследването.
За сега се отказахме с позволението на лекарката.Ще се пробваме с една обикновена урина първо и като излязат резултатите ще видим.
Аз съм много питеснена на 02. 03 съм на интервю за да защитя работното си място. Praynig
Това пък чудо какво е , за пръв път чувам.

# 358
  • София
Били, дано да се справите, Тедо сега още ли е с толкова висока Т? Как я борите?

Кирова, успех!

Кая беше започнала да се напишква, като беше болна последния път, но като оздравя престана. От 2-3 месеца не слагаме и нощен памперс, имало е и гафове, но бяха доста редки.

Аз за срещата ще кажа утре със сигурност, защото мъжът ми ще пътува може би и зависи какво ще се разбера със сестра ми.

Ама ако искате, да се записваме както преди, за да се види дали ще се съберат хора, като гледам има доста гласували...

# 359
 Вillie това е защото ще има преструкториране на нашия отдел .

Общи условия

Активация на акаунт