True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 825
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София-Красна поляна
Да ти кажа и взех лично да се засягам на тема Джентълмен PeaceПък и не пия как да се успокоя.Добре,че мъжо е вкъщи Wink
Охооо,гледам вятъра сменя посоката сиии.. Whistling
Което ме радва разбира се.

# 646
Да ти кажа и взех лично да се засягам на тема Джентълмен PeaceПък и не пия как да се успокоя.Добре,че мъжо е вкъщи Wink

hahaha Зис,все гледаш да я пробуташ някъде Танчето-я при братята Дневникарски,я при Джентълмена............ Whistling Joy

# 647
Да ти кажа аз отначало  имайки предвид сюжета много-много не го взех насериозно филма/не,че сега съм/,но като го гледах няколко пъти и ми се обръщаше внимание на детайлите накак си отношението ми взе да се променя.А това почти никога не ми се случва.И хубаво играят Роб и Бела.А Сукито като я гледам не мръднала и на крачка.Както е играла като малка така е и сега.Физиономиите с които изразява чувствата не са мръднали.Няма никакво развитие.Играта на Алек ми харесва повече от Стивън.По добър е.Чакам с нетърпение превъплащението му в тип романтик.За Бела и Едуард не знам как ще е .Само в този филм съм ги гледал.НО ОПРЕДЕЛЕНО ИМА РАЗВИТИЕ ПРИ ТЯХ-по уверени са някак във 2 серия,да видим как ще са в 3.
нали е мой човек Зиска грижи се за притока ми на адреналин.Никакво отпускане Wink Joy

# 648
  • гр.София-Красна поляна

hahaha Зис,все гледаш да я пробуташ някъде Танчето-я при братята Дневникарски,я при Джентълмена............ Whistling Joy
Щом ми се отдаде случай,одма я бутам. Mr. Green
И то без да минава някаква мисъл у замъглената ми глава.

# 649
# 650
Което ме радва разбира се.

Не бързай да се радваш, че вятъра като срещне непробиваемата скала в мое лице, ще се върне по живо по здраво обратно  Mr. Green

Танчик, хич не се изненадвам.  Joy Нали аз прилагам същата стратегия спрямо лейтенанта, ама при нея е по-лесно, тя си е раздвоена и все по-Дамянски насочена, което ме прави щастлива, за нея, разбира се!

Танче, не мога да коментирам Ана, но съм на тотално противоположното мнение за Кристен - тя има точно 3 изражения на лицето и само с тях си играе. А, че в Новолуние са по-близки и по-уверени, ми нормално, то такава си е идеята. Но на нея просто започва да й личи недостига на талант.

# 651
  • гр.София-Красна поляна
Охоо,Бебок, Mr. Greenдека одиш биии.

# 652
Щом ми се отдаде случай,одма я бутам. Mr. Green
И то без да минава някаква мисъл у замъглената ми глава.
[/quote]
Тъй,тъй,гледа да съм сама,щото нали сега Комптън все се навърта около нея.Демек мисли ми доброто Wink Hug

# 653
  • гр.София-Красна поляна
Тц,Танче,мисля за моето добро.
За тебе ич ме не грее,важното е на мен да ми е убуу. Mr. Green

# 654
Тука съм баа Зискен, амам спах досега, аман вече от зъбоникнене и ревове Crazy

# 655
Тц,Танче,мисля за моето добро.
За тебе ич ме не грее,важното е на мен да ми е убуу. Mr. Green
hahaha Зисооо, трябва да ти викаме вече Зиса Бруталягата! Никому басма не цепи и най-малко на Танчето.

# 656
Тука съм баа Зискен, амам спах досега, аман вече от зъбоникнене и ревове Crazy

Ох,горкото детенце,ужасни са тия зъбки докато излязат ooooh!

П.С.Забелязвам,че си допълнила титлата си.Да ти е честита Mr. Green

# 657
АЗ СЪМ И СВИКНАЛА С ЧЕРНИЯ ХУМОР PeaceОтначало малко се шокирах,но се сетих за кръстника ми.И той има малко извратено чувсто за хумор Peace Laughing

# 658
  • гр.София-Красна поляна
О,а честот бе Беб,а честито.
Имаме си вече Бебока Менажер. Mr. Green

ТАНЧИ биии,то това е целта,да те вкарам у шок.

# 659
Дааа, манагерка съм, офишали, нали ме титулува Нортманова Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт