''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 286
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Враца
Сега , като каза Атти, се сещам, че по време на бременноста ми, не съм изпитвала повишена чувствителност към ароматите . Вярно, че беше преди 10 години, ама ясно си спомням , че изпръсках поне флакон  и половина черути за 9-те месеца  и за по-официални случаи - Ейнджъл.

# 31
За мен това е произведение на изкуството,но отново черно,а и няма,да откажа,ако някой ме запознае с аромата или поне,да го опише

# 32
Цитат
Честито, Rennie! Разкажи малко за тях, особено вторият ми е непознат и много интересен!

Мерси Атти, за Ерме не мога да кажа много, поръчах го, защото беше евтин тестер (100 ml- 29 euro) и винаги съм искала да имам нещо на Ерме, по описание това ми се стори подходящо за мен. А този на Хелена беше любов от първо помирисване. Изобщо не очаквах да ми хареса, много е траен и малко силен, поне според моя вкус, а аз много силни парфюми не нося. Най-силното, което понасям и харесвам е Coco mademoiselle. Сладък е, но не захарно, много пудрен, изключително траен, топъл за зимата, в същото време цветята го правят свеж, много уютен ми е. Ще се изкажа повече като го понося няколко дни, че един ден не ми стигна да го опозная...

# 33
  • Варна

Обаче има един флакон, който мразя - меко казано, въпреки, че аромата в него ми е много любим
Простете ми  Praynig , но ми прилича на ковчег  Sick

И на мен.
Обаче предпочитам да мисля, че ми прилича на кристална висулка, понеже харесвам аромата. Ако го мразех и за мен щеше да е ковчег  Simple Smile

# 34
Момичета, познавате ли този аромат?
http://www.fragrantica.com/perfume/Enrico-Coveri/Enrico-Coveri-P … ettes-3-2118.html

При мен настана една луда ситуация. Искам Мицуко вън от дома ми и ще го разменям, момичето ми предлага три възможности, една от която е тази. Другите две ги няма в датабазата на Фрагрантика, ще ги препиша и редактирам поста.

Другите два са
Animale Temptation
Ulric de Varens Chic Issime.-това наистина е грозен флакон!

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 20:13 от Deziderata

# 35
  • Враца

Обаче има един флакон, който мразя - меко казано, въпреки, че аромата в него ми е много любим
Простете ми  Praynig , но ми прилича на ковчег  Sick

И на мен.
Обаче предпочитам да мисля, че ми прилича на кристална висулка, понеже харесвам аромата. Ако го мразех и за мен щеше да е ковчег  Simple Smile

А, стигате, бе!  #Puppy dog  Никога не ми е приличал на такова нещо, винаги съм го оприличавала на бижу,  ама сега като казахте .... и вс етова ще си представям вече ..  doh doh

# 36
Аз се сетих за една любима моя бутилчица- http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.4883.jpg
Само с 16 500 платинени скъпоценни камъка на Сваровски, на цена от $3500 за 125 мл.  Joy

# 37
И аз да се запиша в новата темичка, чудесна е. ))))

Парфюм заради флакона не съм си купувала. ) Но и няма как, след като много бавно и внимателно избирам парфюмите, които купувам. ))))
Любим флакон нямам, а и като гледам притежавам най-различни, тосет не преобладава един цвят. Харесват ми черните шишенца или прозрачните.
Но има пък флакони, които са ми откровен кич, или грозни....и парфюмите в тях в 99% от случаите не ми харесват. ))))

# 38
  • Norway
Мимс Hug,
Вече съм направила гадната асоциация и ми е трудно да погледна на него като на кристална висулка  Blush
Фата Моргана, аз по време на бременността намразих два любими аромата и  и изпръсках една 100тица от  .  За последния съм сигурна, че няма да го повторя нивгиш вечИ, а двата любими все още ме е страх да ги подуша отново.
И с най - добри чувства искам да те посъветвам да си прибереш наличното богатство и да си вземеш нещо ново което ще носиш по време на бременноста   bouquet
vmarinska, прости ми  Praynig, много ми е любим аромата...ама флакона - тц

# 39
  • Germany
Здравейте, парфюмни дами! Много е опасно надзъртането в тази тема  ooooh!, в резултат за един месец съм с Narciso Rodriguez for her EDP, Givenchy Organza EDP, Lancom Magnifique EDP, YSL-Parisienne EDP, Trussardi Inside EDP, Chopard Pure Wish EDP и Paloma Picasso EDP, а дебнейки за Паломата-забърсах и едни обувки  Crazy.
Иначе обожавам парфюм в лилав цвят, не пропускам да тествам всичко, що е в този цвят, след това пробвам останалите. Много ми е приятно да чета описанията ви, а някои от вас имат невероятен талант за това  Hug. Но ще огранича четенето на тази тема, че  Money Money Money  #Crazy Вече съм зависима...

# 40
  • Sofia
Не видях къде е оповестена новината , но честито на  Фата Моргана!   bouquet

През първата бремнност намразих Сенси и Премиер Жур. Тази година се престраших отново да придобия Сенси, а от другия  още получавам стомашни спазми.
През следвашите бременности много  внимавах да не ползвам парфюм, за да не  намразя нещо любимо.

# 41
Здравейте, парфюмни дами! Много е опасно надзъртането в тази тема  ooooh!, в резултат за един месец съм с Narciso Rodriguez for her EDP, Givenchy Organza EDP, Lancom Magnifique EDP, YSL-Parisienne EDP, Trussardi Inside EDP, Chopard Pure Wish EDP и Paloma Picasso EDP... Вече съм зависима...
Хохохо tooth thumbsup Трябва да учредим приз за най-добра "ученичка". Бравос, kovatcheva!      bouquet

Karen, в подписа. Peace
Фатичка, честито! Heart Eyes   bouquet

# 42
  • София
Ехаааа, Ковачева, добре се справяш, момиче, браво  Hug Laughing Добре е, че предупреждаваш, ние вече сме затънали, дето се казва, ама тук четат и момичета на прага на заразяването... да се чувстват предупредени!  Grinning

# 43
Здравейте, парфюмни дами! Много е опасно надзъртането в тази тема  ooooh!, в резултат за един месец съм с Narciso Rodriguez for her EDP, Givenchy Organza EDP, Lancom Magnifique EDP, YSL-Parisienne EDP, Trussardi Inside EDP, Chopard Pure Wish EDP и Paloma Picasso EDP... Вече съм зависима...
Хохохо tooth thumbsup Трябва да учредим приз за най-добра "ученичка". Бравос, kovatcheva!  bouquet

Karen, в подписа. Peace
Фатичка, честито! Heart Eyes  bouquet
И аз искам да участвам. Този месец цели 4 аромата на обща стойност... лелеее май не искам и да си помислям за колко...

# 44
Ковачева,спирай докато можеш,аз пропуснах момента и сега,ако изброя всички нови парфюмчета и отливки,миниатюрки за месец и половина сигурна съм ще останете без дъх,а и много място ще заема  #Crazy,затова и си махнах гардеробчето от подписа.
Фата моргана,не се познаваме,но ти желая лека и безпроблемна бременност и едно хубао розово бебче след няколко месеца. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт