''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 291
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Да си продавач-консултант в някой по-бели държави или във вериги с чуждестранни акционери и чуждо управление би могло дори да е комплимент- красиви униформи, непрестанни обучения в областта на реализиране на по-добри продажби и развиване на връзката клиент-консултант, тренинги с психолози, маркетингови обучения, добри бонуси и бенефити при постигане на добри финансови резултати и още куп повдигащи самочувствието и увеличаващи обема на портфейла и стандарта на живот благини. За жалост тук нито продавачките имат култура да ви обслужват, понеже нямат търпение да врътнат ключа на магазина , за да не изпуснат сериала, понеже техния личен сериал е истинско бедствие...нито преките им наставници знаят как да ги обучат така, че магазинът им да е пълен с доволни клиенти, а не да се чудят как да ви разкарат по-бързо, понеже ги отегчавате с това, че изисквате от тях да вършат работата, за която им се плаща.
В крайна сметка ние консуматорите на тяхната стока очакваме от тях поне да не ни презират, докато пазаруваме в техните магазини...и уважението ни към тях е калкулирано в ония 104 лв., които без малко да оставя там в пристъп на лудост...

# 436
  • Варна
На много места се държат така, защото много от нас в стремежа си да са възпитани и любезни (което си е съвсем в реда на нещата), остават такива дори и след някое безсрамно посегателство върху собственото ни достойнство от страна на продавачка/служителка/или вякаква друга особа, която е решила да менторства, при това с груб тон. А си покажеш зъбите, а омекнат. Ние просто не умеем да бъдем взискателни, те прекрасно разбират това и ни превръщат в жертви.

# 437
Vian, не им се ядосвай на кокошките, а отиди довечера в друга парфюмерия и си вземи каквото си искала да вземеш Hug

Днес си пръснах Мадмоазелата не я бях носила 1-2 месеца, разкош  Heart Eyes
Аз се чудя дали да не взема един Кристал о верт за 8ми март Rolling Eyes  Mr. Green

# 438
Алиента, грабвай го. На празник, като на празник Mr. Green

# 439
 Joy добре че мина Св. Валентин, та да дойде 8-ми Март! Взимай разбира се, щом ти душа иска! Аз не се сещам за много силно парфюмно желание  Tired

# 440
Аааааа , аз за св. Валентин нямах подарък, не го празнуваме ние този празник. Гага стегни се, как така нямаш парфюмно желание  Laughing

Един въпрос имам аз, защо не се обединят двете теми?

# 441
Гагче, аз пък имам парфюмни желания...Твърде много, при това Twisted Evil

И аз съм за обединение. Познаваме се, страдаме от една и съща "болест" .Защо не? Grinning

# 442
Мен лично ме е страх да пиша в другата, там нивото ми е много високо  Blush Laughing; но нямам нищо против обединяване!

# 443
Ох, аз уж нищо не исках, поне до лятото, но...вчера фъснах от ДиГ 3 и 10 и...се чудих кой от двата искам повече...10-ката е по-мъжка, както писахме, но ми прилича много на Еуфорията и Ричи Ричито. Не че имам някой от тях, ама познато ми е някак  Mr. Green а 3 е страхотно прасковено-пъпешово и леко ухание за топло времеее...Ех, как искам вече да е топло. Още не ми се носят "розовите" аромати на мен.
Смарти, а дано има ефект от мейла...
Ха, на мен тук понякога ми се струва, че говорите за "космически" ухания, но...чета и се просвещавам.  Wink Е, не мога да подуша всичко, но ми харесва да чета описанията и сравненията на ароматите.

# 444
Гагче, и аз така се чувствам, когато момичетата обсъждат непознати за мен брандове и ухания. Но пък ги чета с голям кеф Heart Eyes
Това нали не е някаква странна форма на парфюмно воайорство? Joy

# 445
3 ката на D&G не ви ли прилича на Скарлет на Кашарел? На мен мноооого!

# 446
И аз съм За обединението  Peace
Много искам да се стопля вече времето омръзнаха ми тези тежки палта и тежки парфюми - особено след като почти цяла зима редувах Хипнотик пойзън и Еуфорията.

# 447
Гага, говори ми...още днес ще подуша Скарлет. Уж съм го душила, но не ми напомнят един на друг...Моята колега много харесва Скарлет, пък има 30-ца от него поне. Тези "бурканчета" на ДиГ са ми много...
Фатичка, отдавна ти гледам хубавата лентичка....спокойна и щастлива бременност ти желая! После да гушкаш най-хубаво ухаещото бебе, ей това е аромат... Hug

# 448
За обединението го предложих, защото и на срещата стана въпрос  Peace

Гага на мен 3ката ми прилича на много други аромати.

# 449
  • Варна
Така се стекоха обстоятелствата с времето, че в другата тема се обсъждат повече ниш-парфюми, не че е правило  Simple Smile
За обединение или разделение - думата е на модераторите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт