''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 291
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Мене ме мъчи една дилема.

Значи , имам РД на 11. 03.
Аз естествено винаги, от хиляда години насам си избирам парфюм, който ми е на сърце .
За тази година си бях избрала Ейлиан, защото ми е свършил. Обаче сега се двоумя , м/у него и Елексир де Марве.  newsm78
Спира ме само това , че елексира съм го пробвала само веднъж. Верно, че ме впечатли, ама незнам как се държи . Трябва ми повече количество , и поне две проби за да съм сигурна, че е моят .
Та затова сега се чудя и не мога да реша  newsm78
Ако си намеря отливка 10-20 милилитра , екстра. Ама не си намирам и .... кажете какво да правя ? Да пазарувам ли или не ?

# 601
Бижу, дано скоро да го имаш, и в неговата ароматна прегръдка да се чувстваш точно толкова уютно и обичана, както тогава Hug

Вили, пазарувай Twisted Evil

# 602
  • Враца
Цитат
....как един дом от моето детство е ухаел така...

- интересно и аз така го асоциирах, луксозна миризма от детството ми .

# 603
Бижу, дано скоро да го имаш, и в неговата ароматна прегръдка да се чувстваш точно толкова уютно и обичана, както тогава Hug
Скоро ще имам мъничко съкровищенце от него от друго едно съкровище - Bettie Page Heart Eyes А бих искала да го имам винаги! Дори не, за да мириша аз на него, а домът ми да мирише така, колкото и кощунствено да звучи. Той ще ми донесе щастие, но от един друг вид. Не като този вид щастие, който на всички ни доставят любимите аромати.

# 604
Леле, Бижу...така хубаво си го описала, че чак си представих аромата...Желая ти бързо бързо да се сдобиеш със него.
Никой ли не може да ми поръча Иносента от сайта... Cry

# 605
Този сайт... Пишеше, че е наличен Инсоленса, платих успешно през ПейПал... Нъцки! Имам имейл, че ми връщат парите...   Crossing Arms

# 606
Вили, от няколко дни си "лягам" с шоколадовата Ла Перла. Страшно ми е уютен за сън. Heart Eyes

# 607
  • Варна
Бижу, спомням си за този обрив, много неприятно  Tired
Аз също асоциирам Еликсир де мервей (простете ми поправката, но така е правилно да се произнесе и означава Елексир на чудесата  Simple Smile) с лукс. Ок, приемам, че в късна есен е хубав, но това което изпитах лятото, когато го получих, при 40-градусова жега - неееее, няма такъв ужас  Mr. Green На това отгоре се затворих в колата и даже не запалих да проработи климатика, ами плувнала в пот нетърпеливо разкъсах пакета...  hahaha

# 608
Мимс, не знаех какво означава името на парфюма. Наистина е чудо! Heart Eyes Разберете ме, не се превъзнасям! За първи път искам аромат заради спомен за нещо скъпо, не заради това, че аз примирам аз да мириша на него.

# 609
  • София
За щастие при следваща проба обрив не се получи, така че искам да се зарадвам заедно с Бижу, че ще получи малко от това вълшебство. Аз също съвсем скоро получих мъничко от него благодарение на една мила дама с огромно сърце, но ще търся по-голямо количество  Peace

# 610
  • Враца
Завиждам ви!
И въобще никой освен Смарти не ме посъветва какво да правя  newsm78

И Смарти аз когато ми мирише на шоколад не мога да спя  ooooh!
въртя се и душа , като онези плъхове по филмчетата дето като им замирише на сирене се хипнотизират и тръгват по арпомата и очите им се въртят Simple Smile

# 611
Аз влизам само да се поФаля - имам си една 50-ичка           

Няма такова щастие просто и такъв аромат..... Crazy

# 612
  • Враца
а честита да ти е !

# 613
  • Варна
Завиждам ви!
И въобще никой освен Смарти не ме посъветва какво да правя  newsm78

И Смарти аз когато ми мирише на шоколад не мога да спя  ooooh!
въртя се и душа , като онези плъхове по филмчетата дето като им замирише на сирене се хипнотизират и тръгват по арпомата и очите им се въртят Simple Smile

Намерила си къде да питаш:))) Пазаруваш естествено! Ако не ти хареса има много почитателки, дето го искат тук Hug

# 614
  • Варна
Маринска, напазарувай Елексира.
Абе това Извънземно само на мен ли ми е толкова скучно и предвидимо?
С това дадох отговор на евентуалния въпрос защо единия, а не другия  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт