''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 288
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Днес придобих това съкровище   Chanel N°5 Eau Premiere,но ми се  Sick от него нещо!!!
Божичко,кихам в несвяст и ми се бунтува стомаха от това чудо,а всичко започна толкова добре! #Crazy

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 20:49 от goddess

# 691
Това трябва да е леката и модерна версия. Аз Номер 5 така и не го разбирам, не ми харесва ама хич, увасно старомоден и толкоз силен, абе не бих си го пръснала на ръката. Знам, че е световно признат и е за истински ценители, затова ми е любопитно как ли мирише олекотената му и модернизирана версия. Защо не ти харесва, goddess? В смисъл наистина ти се драйфа физически или образно?

# 692
Днес придобих това съкровище   Chanel N°5 Eau Premiere,но ми се  Sick от него нещо!!!
Божичко,кихам в несвяст и ми се бунтува стомаха от това чудо,а всичко започна толкова добре! #Crazy
Е,ти пък,защо не се разбра с този красив аромат? Simple Smile Между другото не намираш ли и ти,че е много близък до чистия парфюм на Петицата,но с лека цитрусова нотка? newsm78

# 693
Уф, от тоз N5 бягам надалеч. В интерес на истината първообразът му толкова ми е противен и така ме е потрисал, че хич и не посягам към нито една от версиите му.
Извинявам се на феновете....

# 694
Мария,и аз изпитвам същите чувства като твоите към едп и едт на Шанел5. Обаче О'Премиер е съвсем друго нещо. Heart Eyes А от няколко дни,благодарение на goddess  Grinning, съм във възторг и от чистия парфюм-невероятен е! Crazy

# 695
Това трябва да е леката и модерна версия. Аз Номер 5 така и не го разбирам, не ми харесва ама хич, увасно старомоден и толкоз силен, абе не бих си го пръснала на ръката. Знам, че е световно признат и е за истински ценители, затова ми е любопитно как ли мирише олекотената му и модернизирана версия. Защо не ти харесва, goddess?
Имам пп на първия и ми е разкошен,този модернизирания го бях тествала веднъж тази зима в големия студ и ми се стори само цитрус и никакво развитие.Днес реших,да го пробвам пак и ми хареса,но след сва часа на ръката ми така ми се повдигаше от него,че не издържах и го измих.До сега не ми се е повдигало от парфюм,дори и от омразния Kenzo Jungle не ми е ставало така Sick
Е,ти пък,защо не се разбра с този красив аромат? Simple Smile Между другото не намираш ли и ти,че е много близък до чистия парфюм на Петицата,но с лека цитрусова нотка? newsm78
taffy с този явно няма,да се разбера,но вие притежателките му,можете да му се наслаждавате.От теб го тествах първия път,ама не се получава магията.И май не я намирам тази прилика. newsm78 Или той мен или аз него,но няма да му се дам,не го искам и това е.Жалко за красивата бутилка,съвсем по темата. Sad

# 696
  • Враца
Дава ми грешка, на който и да се опитвам да пиша ... !
Защо ?

# 697
  • Бургас
Дава ми грешка, на който и да се опитвам да пиша ... !
Защо ?
Thinking Изтрий няколко лични и пак пробвай. Peace

# 698
vmarinska кутията ти е пълна!

# 699
  • Враца
ne e
имам 7 съобщения  newsm78
и на 6 пак така ми дава.
максимумът ми е 10 ,
никога не е било така,
на който и да се опитам - грешка, с удивителна даже!
скайпът ми е vilimar

# 700
Уф, от тоз N5 бягам надалеч. В интерес на истината първообразът му толкова ми е противен и така ме е потрисал, че хич и не посягам към нито една от версиите му.
Извинявам се на феновете....
И аз не го понасям,мирише ми на долнопробен сапун,но пък майка ми е луда по него  Simple Smile
Момичета,някоя да е пробвала този? Много съм любопитна как ухае  Thinking

# 701
  • Варна
Маринска, писах ти в скайпа.

# 702
  • Варна
Е чак пък на долнопробен  Confused От онези, които бабите ни са правели на село от свинска мас?  Wink

# 703
Чудя се последно между и .Вие какво мислите?  Hug

# 704
  • София
Нито старата, нито новата 5ца понасям!
Трябва да имаш страшна сила да ги носиш тия неща.

Днес помирисах новия на Елизабет Арден - Прити.
Нищо особено, приятно цветно ароматче.

Общи условия

Активация на акаунт