Помощ в търсенето на работа - 4

• 50 421
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София
За тук мога да съдействам поне за интервю, което с оглед на това което се случва - че не се обаждат дори за интервю Sad
Експерт Европейски проекти и програми - http://www.jobs.bg/f851493

Побутвам Simple Smile

# 647
Ох, и аз се нареждам сред вас.Вече направо се отчаях от тази безработица.

# 648
  • при моите деца .....
Честит празник!
Желая ви винаги да сте обичани и уважавани ЖЕНИ!!! За всяка една от нас - подарък - РАБОТА - тази, която ни удовлетворява!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 649
Честит празник, момичета!!!Нека всички наши мечти се сбъднат,а аз дано довечера да си получа подаръка за празника Mr. Green

# 650
Честит празник,момичета!
Успешна седмица на всички нас!

# 651
  • София
Честит празник и много усмивки!
Настройвам се за интервю днес, в тоя сняг.

# 652
Честит 8 март,момичета!
Дилянка,Мони, успех!

# 653
Честит празник! Бъди жена благословена, с любов и нежност надарена и с много радост наградена (h)(F)(h)На всички много усмивки! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 654
  • морето и сините вълни :)
Честит празник момичета кокичета.Да сте живи и здрав и  много обичани жени,майки и т.н.

Мойта работа върви с пълна пара, вече не гледам като голям камък ,започвам да влизам в час Mr. Green

Успех на всички с интервютата, и заповането на работа Peace

# 655
Успех на всички с търсенето и започването на работа!
Записче  Simple Smile

# 656
Вчера бях на интервю за дистрибутор и направо онемях от част от въпросите.Къде живеете?Имате ли собствен апартамент?Имате ли кредити? Shocked Shocked Shocked

# 657
Вчера бях на интервю за дистрибутор и направо онемях от част от въпросите.Къде живеете?Имате ли собствен апартамент?Имате ли кредити? Shocked Shocked Shocked

Joy Коолко пъти са ми задавали подобни въпроси ...

# 658
Здравейте,момичета!Искам съвет от вас.Има обяви за продавачки в новооткриващ се супермаркет,искам да кандидатствам за всички позиции,но последните 10 години съм работила по специалността си-като инженер.Ако го пиша в автобиографията,няма да ме поканят на интервю.А много искам  да отида на интервю.Не зная какво да правя  Tired.В малък град живея и ще има много кандидатури.

# 659
и мен са ме питали такива въпроси-също и имате ли кола-каква марка е..и т.н...

Общи условия

Активация на акаунт