Помощ в търсенето на работа - 4

• 50 870
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • В голямото море...Живот
Решила си го вече - приемай утре пък какво сабя покаже  Peace

# 76
Duhi puhi, може и да греша, но... недей да гониш Михаля. 1. Заплатата ми звучи голяма за проект, там има ограничения все пак на заплатите за персонал. 2. Едно е искано финансиране, одобрено финансиране е друга бира.... 3. И ти, и мъжът ти сте без работа - онзи ден кандидатства за чистачка... можеш ли да си позволиш да отказваш предложения.
Успех с взимането на правилното решение!

# 77
Славундер, всички тия неща са ми ясни Simple Smile Аз затуй и след като кандидатствах за тоз проект, не съм спирала да си търся работа.. Не че съм си намерила.. То и за чистачка не ме искат  Crossing Arms Пък чат-пат чистя вкъщи.. опит имам  Joy

Просто исках да споделя и да поразсъждавам на глас..

Утре сме се разбрали в 3 след обед да се видим.. и ще става каквото ще става  Rolling Eyes

И се чудя все пак да ида ли и на преводаческото интервю.. поне да се видя що за стока съм  Laughing Crazy

# 78
3. И ти, и мъжът ти сте без работа - онзи ден кандидатства за чистачка... можеш ли да си позволиш да отказваш предложения.
Успех с взимането на правилното решение!

Щом такава ти е ситуацията - давай с новото предложение.  Peace

# 79
Търся от 13 януари,пуснала съм 126 СиВита..........
дано упоритостта ти даде резултат  smile3501
Дано  Tired че почвам да се отчайвам вече.

за каква работа кандидатстваш Естел?
Продавачка,касиерка/имам опит в ХС магазини/,евентуално търговски представител /и такава бях/... Crazy

duhi_puhi,изброила си доста плюсове на предложената работа.Мисля че трябва да я приемеш!Нито е сигурно че проекта ще стартира,нито кога...
Можеш ли да работиш и двете ако проекта стане?Или проекта да го хване мъж ти,майка ти?
Ох,все си мисля че с тая предложена работа си извадила голям късмет.Виждаш по колко време се търси работа сега,виждаш че на много места заплатата е 350-400лв...
И да,отиди на преводаческото интервю!Не е речено че ще те вземат пък и да видиш какво предлагат. Crazy

# 80
Мъж ми или майка ми по тоз проект не могат да работят  Laughing Майка ми само това й липсва общо взето - в момента работи сигурно 10 работи + има 2 фирми  Joy Не че особено е прокопсала от всичко .. Общо взето е преподавател - във ВИХВП е декан и преподава.. + на хонорар в още сума университети (из цяла БГ).. И се опитва и бизнес да прави.. ама тва не го умее особено  Laughing .. иначе нямаше да си търся работа  Mr. Green
Мъж ми - изобщо не е в таз сфера..

А не мога и по двете неща да работя (това майка ми го предложи .. тя си мисли, че като нея всички могат да си правят всичко по всяко време  Laughing) .. ама .. и двете са с работно време от - до ..

За преводаческата - може и да ида - там ми е от 1 интервюто.. а другата среща е от 3.. ще има мисля време, макар да са на 1 ден път с камили едно от друго  Crazy

Много ви благодаря момичета  Hug
Такива нерви ме тресат  ooooh! Embarassed

# 81
Ехей,duhi_puhi ,успокой се!Хвани един лист и пиши:Проекта....Работата...Под проекта пишеш плюсовете му и минусите му,под Работата пак така и плюсовете и минусите.После брой-кое има повече плюсчета и кое повече минуси.Почешай се умно зад ухото и си помисли изброените неща как ги степенуваш по важност.Например:Най важно ти е времето /гледаш коя работа кога свършва/,парите-къде са повече и най-вече сигурни,перспектива и т.н.
Да идеш на интервюто!И там да ти предложат работа и  Joy Иди и виж за какво иде реч.

# 82
Е.. по цял ден преводи за 400 лв .. ще се сдухам  Crazy .. А и 100 лв ще са ми пътните само  ooooh!
Но ще ида де Simple Smile ..
Ох.. на мъжо му намерих след седмица да продава мартенички за 10тина дни Joy и то не за лоши пари  Laughing Учуди ме, че се съгласи..  Laughing

# 83
duhi_puhi, хващай се на работата и хич не го мисли повече. )))
А с проектите, винаги е малко в стил "я камилата, я камиларя"....))) накрая като орежат и парите по половината пера....и от обещаните ти, може да останат половината..)

# 84
Духи,приемай,да кажа и аз......че поне вече съм видяла какво и за какви пари се предлага из Пловдивско....пък като тръгне проекта,ще го мислиш....
А,понеже съм изтървала клюката-ти за преводач в "Експресни преводи" ли кандидатстваш?/щото по така  дадените ориентири,натам  ми отива работата/...да ти кажа,имам малко особенно мнение за тях/пиши ми и ще ти кажа защо/

# 85
  • София
Момичета днес ще се събираме новия колектив.Стискайте палци първата среща да се получи добре,хората да са приятни,а условията по-добри от колкото изглеждат и ги представят  Praynig

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 09:06 от ronkis

# 86
  • В голямото море...Живот
Ронкис успех  Peace

# 87
Пожелавам на всички успех в търсенето на работата през новата седмица!

# 88
  • София
Добро утро в новата тема!
Тази седмица и аз чакам да ми се обадят за интервюта.

# 89
Добро утро  Hug
Дано тази седмица бъде мнооого успешна за нас!
Успех на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт