АВГУСТинското детенце, вече хапва си пюренце! - тема № 11

• 17 887
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет и от нас Simple Smile

Ма много пишете бе момичета, вие деца нямате ли за гледане, къщи за шетане, мъже за ... та само в тоя форум висите?

То да се стопли малко и всички ще офейкат от тук Simple Smile още малко остава.

Аз отивам да чета назад, ама преди това да питам пак - Има ли желаещи за Аватар в събота в Imax?
Освен Италианката, никой друг не прояви интерес?
Аз утре ще си резервирам билет, та си мислех ако някой иска да си правим компания?
Извинявам се на несофиянките  Blush

# 226
Привет момичета! Много сте изписали а на мен не ми остава време напоследак да ви изчета. И се га прочетох по диагонал.  Embarassed
Честити месечинки на порасналите бебчовци!   bouquet
Янче като прочетох твоята сага с банята едва се въздържах да не ти пиша на лични за адреса да убиваме заедно майстора!!  #2gunfire #2gunfire А за майка ти мога само да те успокоя че мойта е 100 пъти по-устата от твойта. С нея ако седим 1 час заедно ще се скараме 30 пъти а какво ми чуват ушите не е истина. Така че споко има и по-зле  Joy Joy
Снимките на бебоците мили мами са страхотни! Големи сладури и сладурки!!!  Hug
И накрая и аз да се оплача и похваля. Александра е тотален мързел  ooooh! изобщо неиска да се обръща и да седи. Като види зор и веднага се опитва да си легне. Какво ще правя незнам  Thinking
Преди 2 дни й направих пилешко пюре. Изяде го с голямо удоволствие и мляскане  hahaha  chef
И от днес вече имаме второ зъбче.  tooth
Стига толкова че май дълго стана  wavey

# 227
  • София
Здравейте,мами,
  От няколко дни все се каня да пиша ама докато ви изчета и не остава време за писане.
  Янче,защо се ядосваш,бе душо?Не й се нервирай на майка ти.Сигурна съм ,че и на нея й е много гадно.А и погледни от добрата страна-дори Анди да не е изяла кърмата си си стимулирала  лактацията.А ти защо казваш,че едва ти стига кърмата?По какво разбра?Малко по-рано май беше писала ,че винаги си имала много кърма,а и с тия мастити.Или това е от както я захрани?Успя ли вече да заместиш 1 хранене или още не искаш?
  В неделя оставих мъжо с малката вкъщи,а аз отидох по магазините.Голяяям кеф!Дано се случва по-честичко,че много ми липсват тия разходки....
  Алегория,много гадно това за бебчо,дано всичко ви е наред.Ще стискам палци и на краката за следв.ви изследвания.А кога ще ги пускате пак?Сега видях,че си писала след месец. Simple Smile
    Иначе и ние трябва да ходим за 3тия Пентаксим ама все отлагам,че и урина трябва да занеса,а не знам как ще я взема...А и това със "сутрин на гладно" много трудно ще стане.  Laughing
  Мале,Тепсихора,е*ти разходката.А това за майката с бебето ме уби.И аз ако бях нямаше да й остана длъжна... #2gunfire
  Напетя,добре наистина,че на Алекс нищо му няма.И ние още не сме падали,но всеки момент я чакам да се изтърколи от някъде.
  Сосми,много гадно това за цикъла,а защо ще ти бият ампула Окситоцин,тя намалява кръвоизлива ли?Не го знаех....
  Хайде,че дългичко стана до скоро

# 228
Идея си нямам, може би кръвоизлива е причинен оп промени след раждането а мен нали и ме рязаха. Абе само да ми минава, че и на мъжо изкарах акъла. А докито каза да пия 3 пъти по 2 Витамин С поне 3 дни. За него знам, че кръвоспира. Ще ми мине като на куче, ама реших да споделя по-леко е така.

# 229
ох милата Сосми стискам палци бързо да се регулират нещата и да не се повтарят вече  Peace
Иначе искам инфо за бебета не на бебето  Mr. Green, на него съм свалила от нета и му чета ама и мама е човек, а ми се чете за бебета щото друго засега не ми задържа вниманието
Успя единствено Дан Браун (въпреки че все едно една книга пише ама го харесва), ама бързо я прочетох и сега нещо по-бебешко  Peace

# 230
здравейте!Аз още ви чета но исках само да отговоря на Тина и на Дю(сори ако някой го е направил вече).В аптеките има едни специални контейнерчета,като найлонче,та това найлонче се залепва около пишлето и седи в памперса докато бебчето пишка.Ние така взехме урина от Митко.А когАто ни взеха кръв няма да ви казвам как зверски го боцнаха с това перце,цялото влезе в пръсчето му.Хемоглобина му е 107 и доки каза,че му е добре и да му давам един ден зеленчуково пюре с жълтък,а на другия ден месно пюре,каквото месо си избера сама,но без риба. И да се похваля едва вчера отидох на гениколог след раждането,едва ли има друга несериозна като мен.Но аз найстина нямаше как да отида като по цял ден съм сама с детето.мъжа ми вчЕРА ПОчИВА И ДОЙДЕ И МОЯТ РЕД.ОК връщам се да чета.

# 231
рибке, аз да ти кажа съм много доволна от лабораторияте хем е във Враца. Не го бодоха с гадните перца, а с тея новичките нещица. Теди даже не разбра, а само се смя! Направо се учудих щото на васкините реве яко!

# 232
И Ники се хили много на сестрата дето го бодна изобщо не отриагира. А хемоглобина ни е 111, като ви чета че толкова го обсъждате и реших да го погледна и аз. Това преди жълтъка и месото.

# 233
Първо май трябва да почерпя макар и на патерица, че вчера тсанахме на 7месеца... и благодаря за честитките.

сега да се отчета: 6080гр (най -после заветните 6 кг!!!), 64.5см. Седи, пълзи (почти) яде като прасе и не наддава  Joy
 Нямам време че ме е нападнала работа, като поприключа ще чета  Embarassed
 пу да му се невиди пак съм бляла, мислех, че свещичката е  7 ....карай, тортата поне е яка!

# 234
Здравейте!
Днес ходихме на изследвания с малкия. Сега взех резултатите - моля ако някой може да ми напише стойностите, в които трябва д аса показателите. Мерси предварително!

# 235
Здравейте, да се отчета и аз с резултатите от изследванията. Хемоглобина е 116 (в норма), но MCV е ниско. И сега седя и се чудя да се вкарам и аз в ровене и четене или да си нагушкам здравото бебче.  Thinking

# 236
Здравейте, да се отчета и аз с резултатите от изследванията. Хемоглобина е 116 (в норма), но MCV е ниско. И сега седя и се чудя да се вкарам и аз в ровене и четене или да си нагушкам здравото бебче.  Thinking

моля те не чети нищо!!!!!!!!!! Само ще се вкараш в филми като мен. нищо притеснително няма
а Деси HB е хемоглобин

# 237
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.msg4447225 - табличка с референтни стойности.

# 238
На Бобо хемоглобина е 130, урината чиста. Само жълтък давам 1-2 пъти седмично, месото го почвам от четвъртък.  newsm78

# 239
  • В друго измерение
Здравейте момичета!

Честити месечинки на бебоците!

Лидия - доста мъдри неща си казала в предпоследните си 2 постинга. Точно щях да те питам дали няма някоя баба да може да гледа Макси, вместо да го давате на ясла, но ти ми отговори на въпроса. Дано се оправите с майка ти, не са хубави тези неща, но се случват. Да ти кажа, бях чувала за здравеопазването в Англия, но ти ме довършваш тотално. Грижи се повече за себе си, подсили си малко имунната система, тя обикновено отслабва след раждане, храни се.  Hug Успех със таткото, дано надделееш  Laughing. Все се каня да те питам, ти в Лондон ли си?

Трейси - салатката е със скариди, по рецепта на Лидия, ако се интересуваш ще ти я пратя на лични!

Г-ца Кобрети - и моята бебка много щипе напоследък. Много ти е сладко детенцето  Hug Става дума за една супа с авокадо, става и за отслабване, доста е диетична, но трябва да си фенка на авокадото, иначе не си струва. Ако се интересуваш, ще ти я пратя на лични.

Терпсихора - направо онемях,  Shocked то на такава простотия какво да кажеш. Радвам се, че ти хареса супата. Hug Hug

Дю
- чакаме снимки!

Глупи - кажи какво по-точно те интересува за захранването. Тук е точно както е описано в кърмаческия, блога на Хедра и Бу. Обясняват на консултация, дават книжки и т.н., не е както при Лидето. Ако те интересува, ще ти пусна на лични храните, които препоръчват тук за периода от 6-8 месеца.

Ето един уебсайт като допълнение на този, който Мама на Яна е дала.

Общи условия

Активация на акаунт