А за тези колекторчета от аптеката,има ли специални за момченце и момиченце или са еднакви и колко струват?
Има значение, да
Казваш пола, около 50ст.
Казваш пола, около 50ст.
, явно сънува нещо. Няколко пъти се успокояваше след като отидех при него и го погаля, но имаше и такива, в които само цица го успокояваше. Плаче толкова силно и вика 'ОООООООО'. Не знам какво му става. Като се събуди почва да се усмихва, явно разбира, че е сън. Четох, за кошмарите при бебетата - изразяват преживяното през деня, но нищо по-различно не му се е е случвало вчера. 
Аз лично мисля, че така е по-добре и в това отношение аплодирам нашата здравна система. Забелязала съм, че на Запад го дават малко по-лежерно. В никакъв случай не казвам, че там здравеопазването е лошо, НЕ! Казвам че е добре, че в БГ се правят такива изследвания в ранна възраст и ако има нещо нередно (недай Боже), да се хване на време и да се отреагира адекватно с необходимото лечение. Нали колкото по-рано се хване, която и да е болест, има по-голям шанс тя да бъде преодоляна.
И така като цяло от обменената информация тук, се успокоявам че лекарите в БГ все пак действат доста предпазливо. А иначе че има изоставане в обучението им относно захранването, това си е така. Затова като гледам тука повечето от нас не им се доверяват и си действат по свой начин. Не трябва да е така, но така се получава. Аз нашето Джипи само за захранването не я слушам ( т.е. правя така, както тя ми казва, но с 1-1,5 м. закъснение), тук се разминаваме, за всичко останало много ми харесва как процедира.
Аз лично мисля, че така е по-добре и в това отношение аплодирам нашата здравна система. Забелязала съм, че на Запад го дават малко по-лежерно. В никакъв случай не казвам, че там здравеопазването е лошо, НЕ! Казвам че е добре, че в БГ се правят такива изследвания в ранна възраст и ако има нещо нередно (недай Боже), да се хване на време и да се отреагира адекватно с необходимото лечение. Нали колкото по-рано се хване, която и да е болест, има по-голям шанс тя да бъде преодоляна.
И така като цяло от обменената информация тук, се успокоявам че лекарите в БГ все пак действат доста предпазливо. А иначе че има изоставане в обучението им относно захранването, това си е така. Затова като гледам тука повечето от нас не им се доверяват и си действат по свой начин. Не трябва да е така, но така се получава. Аз нашето Джипи само за захранването не я слушам ( т.е. правя така, както тя ми казва, но с 1-1,5 закъснение), тук се разминаваме, за всичко останало много ми харесва как процедира.
Нашата педи каза, че не само бебка рябва да е абсолютно здрава, но и ние, които сме в пряг контакт с нея. Хари и за ваксините сме на еднакво мнение и страхове. Всеки път треперя и се моля на който е там горе да ми опази детето и да е само за добро.
Наистина има такива по-емоционални дечица. Една позната мама също много се оплаква от мятане на глава, но бебка си е абсолютно здрава.
Казваш пола, около 50ст.
а и струваха по 1 лев , да не би да е нещо различно
даже си купих две, че да имам право на грешка докато я дебна 
)
) искам вече и ние да се похвалим с едно
)) Мога да ви кажа че от 12 до 4 бяхме заедно, после се чух с едната мацка и ми вика толкова съм уморена едвам гледам, явно гледането на деца не било лесно
) а тя просто седеше до децата на пода докато си играха и от време на време се гушкаха
) уплашихме момичетата
) но беше голямо забавление, добре се разтоварих
)
)
Това ми е мечтата, да започне да спи сам.. ама вече се съмнявам, че ще се случи 

Казваш пола, около 50ст.
а и струваха по 1 лев , да не би да е нещо различно
даже си купих две, че да имам право на грешка докато я дебна