АВГУСТинското детенце, вече хапва си пюренце! - тема № 11

• 17 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
здравейте момичета
магаренце,стиснати палци и от  нас имате,знам че всичко ще е наред
да честитя на всички които са празнували по един или друг повод-бъдете живи и здрави

# 646
 wavey
магаре стискам палци и аз нещата ще минат добре спокойно,че бебчо чувства всичко  bouquet  bouquet
Честито на Анди нека расте жива и здрава и да слушка мама
те таквците все така викат и моя като ми каже така ми иде да го лупна едно хубаво  #2gunfire hahaha

# 647
  • София
Магаре и от нас стиснати палци - всичко да се оправи и да се успокоиш най-накрая  Hug

Захира да ти е жива и здрава малката и по-често я оставяй на татито да види и той, че не е толкова какво прави цял ден... аз ако майка ми не е тук сигурно и до тоалетна ще го водя с мен моя хубостник...

Лиде не им се ядосвай - гледай си сладуркото и това е. Аман от акъли и глупости. Някои хора не могат да мислят и това си е.
Пожелавам ти лесно изриване на снега  Party

И аз така днес малко се сопнах пак, че майка ми уж ми помага, ама аз се опитвам да забъркам каша и тя го учи моля ти се да бие с ръце по масата и отворената каша цоп на една страна, и се изсипа част от нея. Сега ми е смешно, ама се изнервих...та така захранихме се с много малко каша, ама 1во масата я опита  hahaha
Я кажете сега - твърдо ли аки трябва да чакам вече щом му дадох кашата?

госпожица Кобрети защо не пробваш многократни пелени (стига да е от памперсите проблема де) и малко по дупе да си стои и вее. Аз вчера претоплих Бобчо пак и ние сме с червено дупе сега.

# 648
Здравейте мами и дечица! Честито на всички, празнували по един или друг повод. За паданията-и ние вече имаме две такива от дивана. Добре, че е нисък и нямаше последствия, освен моите притеснения. Сега да ви се похваля и аз-преди няколко часа ни проби първото зъбче!  Wink Много се зарадвах, че трета седмица ни тормози.  Confused  Дано другите избиват по-леко.
Връщам се да дочитам, че пак съм изостанала.

# 649
Нещо тия дни не съм настроена да чета какво сте споделили, но пък реших да ви почерпя едно.

Да не решите че съм ви забравила.(Което е невъзможно)
И да споделя, че Ники вече "лази" - много е смешен - прави го по малко и от време на време на заден ход. Зъби нямаме сдобихме се обаче с много сополи и лиги. Дано избият, че чак той не се трае вече.

# 650
Привет и от нас!
Ей - много паднали бебета има бе - ще трябва да съм още по-внимателна - аз, уж гледам, ама мъжа ми нещо много ларж го дава - вече незнам колко пъти му казвам да не я оставя сама на повивалника! Thinking

sosmy - браво за лазенето - вие май сте второто пролазило бебе! Grinning

Да ви се олача:
1. Бебка всеки ден ми сервира нова изненана. Снощи й посиня долната устна - аз каквато съм паника веднага реших, че детето има някакъв сърдечен проблем. Днес я водих на двама доктори - според тях всичко си й е наред- проблемите със сърцето били с цялостно посиняване около устата, ръцете и т.н. - просто се е ударила с някаква играчка или бибата или пък си я е смукала до посиняване. Лошото е че сега явно я боли-сърби и непрекъснато си я цока - аз бутам биба, тя плюе и си я смуче. Не виждам изобщо как ще й мине след като непрекъснато я дразни. ooooh! По този повод спираме и захранването - да не би от някаква алергична реакция да й се е подула долната устна и от там за е започнала да я смуче! Sad

2. Свеки утре идва на гости и не е казала кога мисли да си ходи. Sad

# 651
  • София
The Sunrise, честито ви зъбче - да растат само белички и здрави.
Ние вече чакаме второ - надуло се е и малчо много си чеше венеца, но още няма и няма. А с тия падания, май ние се травмираме поече от тях, ама няма как. Стоян не е падал още, но на кака му не й се размина като малка, а и сега е вечно със синки по краката /щото не седи мирна де  girluu /

# 652
Браво сосми  Hug ние ще сме към опашката с пролазването, но вие давайте смело ама 'напред'  hahaha
Силви Д. - изчаах да се смеси снега с дъжд и то го стопи без да разривам  Mr. Green Много се накефих, че ми спести мръзненето, но пък никаква разходка 40 мин и айде обратно  Crossing Arms
Силвииииии- дето все незнаеш за теб ли е не е ли  hahaha Ам питай я свеки ко мисли, как го мисли, а ако не  е решила и помогни със 'скорошното' тръгване  Mr. Green Лоша комбинация признавам си. Дано да мине безоблачно  Praynig
Сънрайс - браво и на вас за зъбчето. Да ви растат лесно и все здрави и белички. Ние нямаме още зъбаци.
Ама имаме липса на целулоза явно  Mr. Green ПАк изяде 1/3 от една страничка от тефтерчето ми  Joy Рових в устата, но без успех. Като пропълзи ще е кошмар, как ще вадя незнам...  Sick

# 653
The Sunrise-честито ви зъбче!Дано и другото да ви избие по скоро и да не се мъчи мъничето. HugВажното е ,че палзите няма значение на къде,важното е да щъката не някъде Party
Ние също няма ме зъбчета още,но мисля,че скоро ще ни се появят.Много му се белеят венците и постоянно слага нещо в устата,ама да видим.Щях да пиша и друго но малкия се събуди.До скоро

# 654
Сосми браво на вас. Имам чувството, че съм на светлинни години от пролазването. Така и с падането, ние хич не обичаме да се въртим, ама днес за 1- път се катурна от шезлонга на дивана. Слава богу няма проблеми щото е ниско, ама си изкарах акъла (малко се зарадвах де че проявява инициатива с обръщането)
Днес исках да излезем, ама такъв вятър имаше , че направо щеше да ни издуха. Иначе топло - лъжливо време
ssiillvvyy стискам палци всичко да мине без проблем. Сигурно си си изкарала акъла. Кофти работа
Ние се опитваме  да влезем в ритъм след навалицата по Тодоров ден. И почти успяваме да се успокоим. Хич не обича лудницата (то кой ли обича)
И режима му на сън се размести яко, не само от гоститата, просто така си е решил човека. Добре, че поне вечер спи (пу-пу)
Абе аз пак да питам...само Биа ми се вясна, доста народ ги няма  newsm78 що така? Сигурно са по разходкииииииии

# 655
Сосми,не е казано,че точно сега трябва да избият зъбки на Ники,всяко бебе си е индивидуално.Тони се лигави и е със запушено носле от 2 месеца и зъби няма Peace,а за лазенето ние от 3 дена вече лазим напред newsm44

а за падането-Тони все още не е падал(пу-пу) и се надявам да не пада

# 656
Браво Руми да цункаш Тони за усилията  Hug Номер 3 сте  Party Само така  Peace
Алегория - няма никоййййй само аз пиша като побъркана  Crazy

# 657
-‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’- авокадото съм го сложила в стаята на топличко и на тъмно, само го чакам да узрее  smile3508, а пък пастета дето ще търся как се прави е за нас не за беба  Rolling Eyes. Някой беше дал рецепта и се маже на филийки  Simple Smile. И на беба мисля да дам авокадо но по нататък, сега ще въвеждам обичайните плодови пюрета, после каши и тогава някъде ще и дам.

Честито на пролазелите бебчета-сега ще има да обикалят всички кътчета и да любопитстват newsm32, а мамите все подир тях  Laughing

Ние с Янчето (някой питаше за нея, да знае, че е тук при нас Wink)  днес си ударихме една среща, запознахме Анди и Али, побъбрихме си едно хубаво в парка и ги чакам пак да дойдат да ходим по разходки  1stroller

# 658
  • Sofia
Честити месечинки на всички порастнали бебоци!   bouquet Hug  bouquet

Честит имен ден на Теди на Алегория на патерица!   bouquet Hug  bouquetБраво на него, още от малък празнува ...  Hug

Шайн, аз мисля, че щом срока на годност все пак не е изтекъл, можеш да ползваш кашите. Аз миналата седмица взех ориз с банан на Милупа и още не сме я отваряли, иначе също бих се възползвала от офертата, много е изгодна.

Магаренце, много стиснати палци за Деската.  Praynig Всичко ще мине, както трябва  Hug

Биа, честито ви преместване! Къде сте впрочем?

Сънчо, аз пък само на фонетик пиша, на другото съм твоя случай  Laughing Кофти, че Калоян е с вирус, уф тия гадни вируси ...  Close няма ли да си ходят вече ... Twisted Evil Дано лекичко да го изкара.  Hug

Елиа,Тина и Пепеджийнс, съжалявам че и вашите сладури са тупнали на Земята. Дано винаги минава лекичко, да няма тежки поражения и уплахи.

Ра ив, Яна вд, малките са страхотни сладури в тези люлки-цедилки  Grinning Душички малки  Hug

Госпожица Кобрети, много е сладка малката  Laughing Как сумти само  Laughing Hug Laughing

Александра, Кати във всичко взима участие, браво на нея  Hug

Лиде, като слушам одисеята ти, се хващам за главата ... Чудя ти се как си издържала  Rolling Eyes

Сънрайз, честито ви зъбче!   bouquet

Сосми, браво на Ники!  Hug Той ли ще бъде второто пропълзяло бебе след Кати на Алескандра?  Grinning Hug

Силвииии, на теб сигурно не ти е, ама на мене много смешно ми стана това със свеки ... Joy Joy Joy

Румик, браво и на дон Тони, и той пролазил човека  Hug

Алегория, да по разходки сме, затова не пишем много хора, ама една по една ще се появим де ... Ето аз голям зор видях, докато изчета 10 страници, но не се дадох, всичко съм прочела.  Simple Smile

Ние в неделя, тъй като беше много студено навън, бяхме на шопинг. Ходихме до Джъмбо, че от миналата година не бях ходила там и естествено отидоха 2 часа. После се нахаках в Зарата и там имаше намаления, та много сладки блузки купих на Софи, много им се кефя.  Simple Smile

# 659
Разгеле Хари... Hug липсваше много
един въпрос как успяваш да запомниш на всеки отделно одисеята  newsm78 аз много зор виждам да ти кажа
Мерси много за пожеланията
И аз искам да ходя до Джъмбо ама незнам кога ще ме огрее  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт