http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=6140
Къде се смях , къде си мислех - при мен няма да е така

.
.
.
.
.
Голям рев беше.Такива криви мойте принцеси и дене и нощем... Ужас. Тя София и без туй си реве,пък сега.Не ме питайте как се оправях сама.Добре,че поне първата вечер мъжо почиваше.
То може да не иска да яде,щото му е тежко от неакане.Всъщност незная.Ама ако съдя по себе си един ден ако не ходя и ми е едно криво..... Ти по добре питай педи.Аз не бих чакала толкова дълго.

въпреки че му слагах реванол 

Имаше едни свещички,с които на 2 мин се изаква детето,но ги няма в Б-я.Помогни с термометъра или дай дуфалак.но ной-добре говори с педито за това.

........... 
Не оставяйте децата по 4-5 та даже и 8 дни без да са акали
Знаете ли каква отрова за организма е това в техните коремчета !Което незначи че трябва всеки ден да ги боцкате в дупетата,но повече от два дни не ги оставяйте.Масажи на коремчетата преди вяско папане,оставяйте ги по голи дупита да риткат(
незнам защо с ританки все едно тежести имат на краката),правете упражнението - каране на колело,като хубаво изпъвате и сгъвате крачетата.Или ги сгъвайте двете едновермрнно и двете към коремчето. Но недейте да ги оставяте по толкова време,лекарите незнам защо ви казват че няма проблем..е да ама не е така.На мен ми е казвал че това както за възрастния човек е "отрова" в тялото-човек става раздразнителен,сънлив..даже може и апетит да загуби.То неможе и при всеки запек да се помага за да не свикне детето да не се напъва но това е за по редовно запичащите се.
Дано не се запича повече милото 
Била съм с братчедките и знам какво е -борба и мъка.А някой път сме чакали няколко автобуса да минат че да дойде удобен за качване на количката.
.
. Реших да вляза, за да не издирвате пак на коя мама е бебето от последната снимка
, сетих се сутринта, че забравих да напиша името
.
. 

. Много ти е сладка малката бузанка и каква коса имааа
!
. Дано докато се оправи времето Боян да свикне за повече на вънка.Препоръчани теми