ЯНУАРЧЕ малко се смее сладко-сладко - тема 2

• 32 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Минавам на бързо да се позапиша в темата  Mr. Green
edna ot nas, аз също имам проблем с мястото и мислех да правя 2 погачи, една в събота и една в неделя. Но после се отказах. Все ще се съберем някакси. А и няма да имам време да се приготвя на 2 пъти. То веднъж ми е много  Tired Ние ще правим тази неделя. Жори стана на 40 дни вчера. Водих го на чиста молитва. В петък бяхме и на лекар. Качил е 1 кг и е пораснал с 4 см. Доволна съм и без това го храня колкото поеме  Mr. Green
На разходки го извеждам щом видя, че навън е проходимо. Иначе от температурите много не се притеснявам, той е зимно бебе и трябва да свиква.
Отивам, че се е размрънкал милия. Желая на всички приятен ден  Hug

# 76
  • Тракийка в Софийското равно поле....
tooth tooth tooth

# 77
Здравейте, мами,
чета ви горе-долу, но все не смогвам да пиша. Ние още сме на много често хранене, та всяка свободна минута гледам да подредя или да спя.

Нашата госпожица наддава много добре, мина й всякаква жълтеница, но пък разни други проблеми, дето трябвало по-късно да се появят, са на дневен ред: на 2 седмици има колики и от няколко дена и много гадно подсичане: като пръстен около анусчето. Йолачка, точно като твойто човече сме: ака много често и май затова... Инфакол ползваме, помогна за коликите и не подейства запичащо, ама никак Simple Smile

Дано всички бебенца са ви спокойни и да ви радват много!  Hug

# 78
Да се присъединя Joy Joy Joy Joy - на MTV постът ми подейства освежаващо newsm62 Ама пък и съвсем уместен си беше!

# 79

странно,че никой не е писал от снощи.
обсъждахте масажите преди- на нас ни казаха вече да ги започваме, но ние си ги правехме вече по спомен и без това, единственото,к. ме притеснява е, че педиатърката  ни каза да го слагаме по корем 3 пъти на ден за по 10 мин. и това ми се струва много, освен това на малкия хич не му харесва така и въпреки, че може да си вдига главата и леко да се отблъсква, започва много бързо да се нервира и да плаче...вие започнахте ли слагането по корем?

# 80
Здравейте недоспали мами! Crazy Hug При нас е полунощ, всичко живо спи а аз все още будувам, та реших да драсна два реда! Whistling
МТВ, да не учиш за изпит? Rolling Eyes
Децата имаха 5 дни ваканция и в къщи беше лудница. От утре се започва ранното ставане отново. Crazy
Не помня коя мама беше писала, че само се носят на ръце...е, и ние сме на същия хал. ooooh! Много ми е приятно да се гушкаме по цял ден, но и работа трябва да се върши все пак.  chef Но годпожицата иска да спинка само на ръце и ни легло, ни друго признава...даже и в ръцете на баща си се дере. #Cussing out
На Св.Валентин се събрахме с приятели, казвам ви съдра се от рев. Може би заради другата обстановка, миризми..абе знам ли, но и в мен ревеше. Накрая като си тръгвахме заспа, та дори не можахме да я събудим за къпане, та на сутринта я изкъпах. Whistling
Илиндичка, кога имахте време за цялата тази програма? Rolling Eyes Не знам без помощ дали е възможно излизане и романтични вечер...поне при нас не е... Heart Eyes

Друго нещо исках да споделя: Ема много повръща. Явно всеки път преяжда(тя вината си е моя от части) Blush През нощта като се размрънка и аз й бутам цицата и тя всеки път връща ...понякога на фонтан. През деня също. Доста ме притесняваше сукането й по 5 мин и после повръщане. Не знаех дали й остава нещо в стомаха, но пък за един месец е качила 1200 гр. Heart Eyes Друго: като плаче и трепери брадичката все едно й е студено. знам ,че в началото е нормално, но някой знае ли до кога продължава, че взех да се притеснявам. Rolling Eyes

Лионита, много се радвам за теб и малката принцеса. Да сте живи и здрави! Hug

За контрацептивите: Докторката ми даде няколко книжки с варианти да ги прочета и реша. Май клоня към спирала, а вие?

За отслабването: вземате ли някакви мерки(тези от вас които имат нужда,де) Не говоря за диети, разбира се ,а за упражнения, и какви?...Огледалата у дома явно ме харесват и имам що годе вид в тях, нооо по снимки съм  Sick кат кулско прасе..

Айде лек ден на всички, че осъмнах..и цунки на бебоците от нас! Heart Eyes

# 81
  • София
Ами аз по корем я слагам, преди много и харесваше, вече не  Rolling Eyes И тя е започнала да се киселяви и да кълве по каквото я сложа (търси да суче винаги) - ако е в/у мен или баща си все намира начин да стигне до гърда (и през дреха може, няма проблем) или до гуша/буза и да засмуче  Grinning И е започнала да се плюнчи и да си лапа ръцете... при вас има ли го? Биба и давам само за съвсем малко докато я обличаме след баня, че тогава така се захласва от рев, че не издържам. А и това преди не го правеше. Съвсем търпеливо си ме чакаше да я облека (а аз я обличах доста бавно...). Някакви идеи на какво се дължи впроклетяването на мойта красавица?

Контрацепцията хич няма да я мисля Simple Smile Искам второ. Мъж ми да му мисли, че той иска да поизчакаме  Laughing

Аз съм си с 2 кг. + от преди да забременея, но не мога да ги свалям сега, не се ли натъпча едно хубаво нямам мляко после.. Поне не качвам, а и това е нещо. За упражнения време никакво. Във всяка свободна минутка правя нещо из къщи дето мен си чака...

HOLY, на Ели брадичката и трепери само като се захласне, когато просто си плаче не прави така.

# 82
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз слагам бебко по керем,така му минава и много му харесва, веднага заспива в тази поза  Grinning

За отслабването-  Sad , свалила съм си едни гимнастики от нета и уж играя

# 83
  • на село
Аз вчера бях на контролен преглед при гинеколожката и я питах точно за тренировките и контрацептивите.
За тренировките - преглежда ми таза и каза за сега само с кардио упражнения да се огранича, а след около две седмици, може и да започна по малко с коремните преси и по- тежките упражнения. ПРитесняваше се , че ако сега започна много да се натоварвам, може да получа херния, защото имало някакви тазови кости, които още не са се събрали достатъчно.
А за спиралата - каза че може след първата менструация. Предложи ми до тогава някакви нови противозачатъчни, които можело да се пият от кърмачки, ама аз имам лоши спомени от противозачатъчните и още се чудя...  Rolling Eyes

# 84
Ири, къде се буташ с твоите два килограма  tooth аз имам да свалям 10   ooooh! в края на другия месец съм на контрола, та ще питам кога мога да започна с упражненията, поне коремни преси трябва да правя Tired

...но то нямаме и време да седнем да вечеряме като хората,защото с мъжа ми сме сами и все дежурим единият с едното, другият с другото...става време за къпане на децата, приспиване и то време за любов не  останало  Cry  ooooh!Не знам вие как успявате...

Аха, при нас е същата история Whistling к'ва любоФ, к'ви пет лева #Silly

Я, да ви питам - някой слагал ли си е или мисли ли да си слага тази ваксина за рак на маточната шийка? Мнения, впечатления? Thinking

# 85
Здравейте мами,
Ох и моите килца в плюс са  още 10....ужасТТТТ......аз започнах с коремните преси ама доста сутрини  пропускам, покрай другите си задължения и липсата на време....а така да ме подтискат тия килца отгоре #Crazy
И Неда плаче доста, ама след къпането вечер,понякога дори и бибата не я иска, а само се дере....и защо ли.... newsm78
Утре сме на консултация - да видим как сме наддали, а четвъртък на ортопед и на контролен преглед на мен Rolling Eyes

...но то нямаме и време да седнем да вечеряме като хората,защото с мъжа ми сме сами и все дежурим единият с едното, другият с другото...става време за къпане на децата, приспиване и то време за любов не  останало  Cry  ooooh!Не знам вие как успявате...

Joy Joy Joy
Присъединявам се и аз, за съжаление..... Confused

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 11:25 от leta5

# 86
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро!

Момичета, на ортопед личната ли ви праща или вие си решавате да отидете?  newsm78

...но то нямаме и време да седнем да вечеряме като хората,защото с мъжа ми сме сами и все дежурим единият с едното, другият с другото...става време за къпане на децата, приспиване и то време за любов не  останало  Cry  ooooh!Не знам вие как успявате...

И при нас!  Crazy

За килцата - при мен положението е трагично и не искам и да говоря даже... Знам начина, ама с тая ограничена кърма ме е страх да мина на диета.... Да не секне съвсем!  Tired

Марина много харесва събличането и банята и кротува, но после като почнем да я обличаме и тя се кисели!

# 87
  • Madrid
Holy,родителите ми са тук и много ми помагат.
Например на детския рожден ден беше поканен Самуил и отидохме с мъжа ми,Бояна остана на разходка с мама.Като се прибраха,та ми се обади,че се е размрънкала и аз се прибрах да я накърмя,мъжа ми остана при Сами.На обед излязохме заедно с бебето, а за след обед бях оставила 260 мл. кърма и шише,отсъствахме 4 часа и половина.Тя беше изпила общо 200 мл.Като се прибрах засука отмен,а 60-те мл. ги изпи баткото  Simple Smile.
Като си тръгнат  Cry ,няма да е същото...

# 88
Изчетох ви, изчеотх ви  Crazy Crazy И предната и тази тема- разбира се забравих повечето неща, но толкова страници ми се бяха събрали  Crazy
Ири и Андрей от няколко дни се плюнчи много и си лапа ръцете и се чудехме с татко му на какво ли се дължи това ? Вика да не започват да му никнат зъбки  Crazy Crazy
За килограмите- на мен ми остават още 3, но докато кърмя определено няма как да ги сваля. Хапвам си, за да има кърма за дребчо  Heart Eyes Иначе и при мен не се качват, което е много хубаво  Flutter
За кърменето слава Богу кърма имам и малкия си суче добре. Имахме и ние дни, в които не искаше да суче много ефективно или пък да суче по 40-45 мин. и аз да се чудя имам ли кърма изобщо  Crazy Но пък човека си спи спокойно след това или гледа и се кокори и аз му говоря, а той си отваря устата и отвреме на време казва ААА  Crazy Понякога пуска гърдата и уж заспива, аз го вдигам да се уригне и той уж спи ама след 5м. се събужда и нервничи, че не се е наял и хоп пак на цицата докато му стигне  На последната консултация беше 5 260кг., значи засега си хапва добре  Flutter
За ваксините- нашата педиатърка ни препоръча Пентаксим и я поръчахме. Дано живот и здраве няма проблем с нея  Praynig
Ние с мъжо го оставихме по миналата събота за няколко часа при дядо му и жена му, а ние  се разходихме и видяхме с приятели на кафе. Аз изцедих сутринта кърма от едната гърда 60мл., а на следващото хранене от двете още 100 мл. и излязохме. Господина изял около 140мл. и чак тогава бил доволен  Crazy Тази събота и неделя го водихме на гостита да види и той малко свят. Но нали нямахме количка изпуснахме страхотния ден навън, но го държах на терасата на нашите приятели на слънчице и въздух  Flutter Определено излизането и срещането с хора ми се отразява добре  Crazy
Колики има и той- последните 3 дни е малко по- спокоен вечер, заспива си по- рано и не плаче толкова. Иначе рева започва в 18:00 и свършва към 21-21:30ч. с малки прекъсвания. Давахме му Колийф и Инфакол, но от няколко дни почти съм ги спряла.
В неделя се сдобихме с количка- най- после- и днес мисля да го поизведа да види малко слънчице детето, че тук пече и става за разходка  Simple Smile
За къпането- къпем го почти всяка вечер. Пропускаме ако е заспал, защото ми е жал да го будим, но като се събуди по- късно и му мием дупето. Косичката я мием всеки път.
Аз предния петък бях на преглед при доки- каза че всичко е наред. Сега след около 2 м. пак- за преглед и цитонамазка. Но с моята глава забравих да питам откога мога да започвам с  упражненията  ooooh!
Съжалявам, че не се включвам поименно, но изчетох толкова много, че всичко ми се размъти в главата  ooooh!
Благодаря за новата темичка- страхотни пиленца  Hug

# 89
  • на село

Я, да ви питам - някой слагал ли си е или мисли ли да си слага тази ваксина за рак на маточната шийка? Мнения, впечатления? Thinking
Аз до колкото знам, тези ваксини се слагат май в много ранна възраст.
Иначе, след около месец мен ме викат за контролна цитонамазка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт