Звездни компромати - 58 част

• 71 826
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. Шумен
Гледам тука се е завихрил спор плащат ли си фолкаджийките правата за песните. БЕз да ги защитавам (не понасям чалгата!) мисля, че едва ли ще бият барабан насред жълтите павета или да дават изявления на кого и колко са платили. А и мисля, че тия, които "хвърлят камъка", образно казано, нека си отговорят на въпроса дали са си закупили програмните продукти, на които работят на компютрите си, теглят ли музика и филми от нета. И според зависи от отговора, да дирят тогава сметка на чалгарките как са си уредили правата за песните (а и не само на тях, защото същия панаир се беше завхрил и около дебютното парче на втория айдъл Тома).

# 676
  • O.A.E./ Пазарджик
Гледам тука се е завихрил спор плащат ли си фолкаджийките правата за песните. БЕз да ги защитавам (не понасям чалгата!) мисля, че едва ли ще бият барабан насред жълтите павета или да дават изявления на кого и колко са платили. А и мисля, че тия, които "хвърлят камъка", образно казано, нека си отговорят на въпроса дали са си закупили програмните продукти, на които работят на компютрите си, теглят ли музика и филми от нета. И според зависи от отговора, да дирят тогава сметка на чалгарките как са си уредили правата за песните (а и не само на тях, защото същия панаир се беше завхрил и около дебютното парче на втория айдъл Тома).

Аз може да не давам пари за софтуер или филми и музика, но и си ги ползвам лично, не съм тръгнала да правя пари с тях. Има разлика , нали ? Wink

# 677
mariabutti, знаеш ли има ли оригинал песента "някой ден" на азис. много ми е позната, но не се сещам з оригинла... Rolling Eyes
http://vbox7.com/play:6f9f61d6

# 678
В зората на фолка наистина се крадеше масово, без да се плаща. От поне 7 години си плащат всичко. А и отвън вече ни копират, което говори добре за нивото на нашите "творци".

# 679
 Laughing Не е компромат, не е интересно Лили Иванова пее на руски...преди 1001 години Не прилича на себе си сега Crazy

# 680
Laughing Не е компромат, не е интересно Лили Иванова пее на руски...преди 1001 години Не прилича на себе си сега Crazy

Така пее, че руснакът до мене ме пита какво слушам и като му казах, отговори, че не било руски и се шегувам.  Crazy

# 681
Все слушам Мартин новото гадже на Анелия , но сега след като видях снимката им -ужасссссс.Цял Пловдив знае какъв мамин глезльо е , а и е 84 набор , Анелия не е ли 79???До него изглежда като лелка.Дано само не се е впечатлила единствено от Ферарито му , ще е жалка ако е така.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 21:20 от Laurence

# 682
Tи да не си някоя отчаяна фенка? Изглеждаш ми жалка точно ти.
Е и Анелия ми е смешна до него де.

# 683
... Анелия не е ли 79??? ...

Не знам. Но гугълчо отсече 82. Има цяла тема за агнешкото в ДиС, не е първата, няма и да е последната.

# 684
  • София - град
Ивана видео интервю от концерта  Sick

# 685
Ивана видео интервю от концерта  Sick
В момента е при Иван и Андрей Wink

# 686
  • София - град
Да гледам а, нооо клипчето е за компроматите, визията е убийствена във видеото.

# 687
  • O.A.E./ Пазарджик
mariabutti, знаеш ли има ли оригинал песента "някой ден" на азис. много ми е позната, но не се сещам з оригинла... Rolling Eyes
http://vbox7.com/play:6f9f61d6

съжалям, не знам.

# 688
Не знам в чалгата как се краде, но ако Лили Иванова е плащала права на литъл Тони примерно или др. италиански изпълнители за ремикс на песните им на български ще си отрежа главата:)
Да не говорим за ФСБ и песента им "високо, високо",  отвсякъде крадена... но то зависи и в кое време се разива действието, де.

# 689
  • София
Не знам в чалгата как се краде, но ако Лили Иванова е плащала права на литъл Тони примерно или др. италиански изпълнители за ремикс на песните им на български ще си отрежа главата:)
Да не говорим за ФСБ и песента им "високо, високо",  отвсякъде крадена... но то зависи и в кое време се разива действието, де.

Аууу, кажи моля за ФСБ и Високо! Много кофти...

Общи условия

Активация на акаунт