СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
 LaDiDa Не се коси...И аз не получих нищо.
Напоследък ни пием, ни се любим  Wink

Да измия шишетата и да лягам...
Спокойна нощ на всички.

# 181
Ладидка, недей така, мила, че и мен натъжаваш  Hug Всеки обича по своему. И аз съм от тези, които не изразяват добре чувствата си, по-студена съм. Това не значи, че не обичам силно. Ето, не обичам подаръци, или по-точно чисто женските като цветя например. Не обичам жестове за повод, а без такъв.  Наблягам на жестове, не на материални неща. Не мога да се пречупя и да кажа "извинявай", щото било Заговезни. Аз обичам да се поставям на другия на мястото - защо постъпва така, както е постъпил в дадената ситуация. Тогава ВИНАГИ намирам отговор и разбирам отсрещния. Може и да се заблуждавам, ама ми става по-леко. Любовта има много измерения, всеки я разбира посвоему. И какво от това, че единя обича по-силно, важно е, че тя съществува! И, че има тези прекрасни създания - децата!  Hug

# 182
Ооооомиличка Ладидика, не бъди тъжна! И моя е същия! Знае, че обичам поне малък жест да направи, но не! Нищо не получих вчера, а ми се искаше  Embarassed Едно цветенце поне. Ама няма. Дори се бъзикаше, че трябвало да поръча на някой от гостите да ми донесе цветя  Cry
И за рождения ми ден няма да получа нищо и за 8 март. Е може да го хване срам и поне цветя да ми купи, но това ще е всичко. А дали го обичам повече или не, никой не знае, както никой не може да каже дали ти или мъжът ти обича повече другия. Надявам се да ме обича, просто да не го показва по много очевидни начини  Crazy
Та така...
Днес бебка заспа гладна  Cry Май нямаше нищо в циците. Дано е заради тъпия цикъл и да се възстанови, че иначе ще трябва да я мъча с Фризопепа.
Много кисело стана, за това спирам.

# 183
О, Ладика не тъжи Hug Аз също вчера нямах подарък, но аз си знам де. Така е винаги, получавам си подаръците винаги след празниците- след няколко дни, седмица, месец. В началото се дразнех много, после спря да ми пука. То хубаво поне, че ми ги подарява, макар и късно и почти винаги съм доволна от това ,което ми купува Peace Иначе знам, че ме обича много, но кой кого повече не мога да кажа Rolling Eyes Но романтика, импулсивност някаква в моят мъж няма никаква. Ето вчера, пътуваме с колата към свеки и виждам аз,че има минзухари в гората и го карам да спре колата. Слязох да набера, гъзурчих се в гората, връчих му после букета, като му казах да го подари на майка си. А как не се сети той да слезе, та да набере едно букетче за мен,/ей така празник е Rolling Eyes/, че за майка си, за сестра си ...ама йок. Стои в колата и чака Crossing Arms Не исках даже да ми купи цвете, ама... #Cussing out

Обзор ми е едно от най- неприятните места по БГ- Черноморието, там не бих почивала.
Този хотел също е страхотен за семейства с малки деца и не е чак такава лудница, на север е, по- спокойно и красиво е: http://www.yanitza-hotels.com/ipage.php?id=12
Отзивите също са добри Wink

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 00:05 от arllina

# 184
  • София
Този хотел също е страхотен за семейства с малки деца и не е чак такава лудница, на север е, по- спокойно и красиво е: http://www.yanitza-hotels.com/ipage.php?id=12
Отзивите също са добри Wink
Наистина е много красиво това място newsm10 Преди 2 години като бяхме на фестивала в Каварна се разходихме до Крапец и седнахме да хапнем в ресторанта на хотела. Голям кеф, още тогава си мислех, че местенцето е точно за семейна почивка с дечурлига.
Ладида Hug И моят мъж хич го няма по романтиката, ама съм свикнала вече не се терзая Grinning. Съгласна съм с твоята приятелка за това, че в една връзка винаги единият обича другия повече.

# 185
Добро утро!

Отивам да ви чета  #Crazy

# 186
  • Бургас
ДоброУтро, bambina, как спа?  Mr. Green

# 187
ДоброУтро, bambina, как спа?  Mr. Green
Идеално   Heart Eyes
Ладидка,и аз не получих подарък-голям праз! Mr. Green Ама,не пропуснах да му го кажа  Grinning Ей тъй,щото съм "зла жена"  Mr. Green и трябва да си мрънкам  за нещо!

# 188
  • sofia
Добрюро! Току- що  изпратих свекървището. Ура! Дано следващата и визита е след мноого, мноого време/или никога!/.Днес Попо става на цели 5 месеца! Колко бързо минаха...Честита месечинка и на Никола и близнаците! Бамба, мерси за кафенце! Ето нашата торта:!!!

# 189
Добро утро, честито месечинки!  Hug
Ние сме болни отново, малката е с хрема, днес няма да имам много време за вас  Sad
Хубав ден на всички!

# 190
  • където има любов
Добро утро!Честито на празнуващите и на тези ,чийто свекърви си тръгват Wink,дано по-рядко ги навестяват!
Кришкамишка,Попо е голям сладур!Много е подвижен!
Ладида  bouquetи аз подарък не получих,ама и точно на този празник не искам.Кефя се много на смс-те с простичко- Обичам те!

# 191
  • Бургас
Кришка, ай, честито!  Hug

Изпратих мъж и по-голямо дете- леле каква аларма вдигна- изпадна в истерия- не искала на градина! Отвреме навреме не знам какво й става. Що така не обичат да ходят тези деца на градини не мога да си обясня.  Tired

Аз пийвам 2ра чашка кафе и се наслаждавам на още половин час безделие.   Flutter

Да попитам- имате ли проблеми с Авентските шишета- в смисъл текат ли ви? На моите им нямаше нищо, но тук от едно 10 дена първо едното почна, после другото и тази сутрин (вече ми дойде в повече) и последното, което имам. Ама тече така, че олива всичко. С Красимира съм ползвала пак Авентски шишета, но подобен проблем не съм имала никога. Да кажеш, че тез са някакъв боклук, купен от БГ- не са. Купувала съм ги от английски сайт. Сутринта малко им се поядосах и реших, че ще ги сменя с други, но от друга страна пък така съм свикнала с тях, че имам чувството, че те са най-удобните шишета на света. Вие какви ползвате и доволни ли сте?

feliz , оздравявайте бързо!  Hug

Чифлигарова , смс не съм получавала от него, откакто положихме подписа.  Mr. Green Както и да е! Днес ще ми е хубав ден, тъй съм го решила и няма да се ядосвам заради някакъв си мъж, бил той и моя.  Mr. Green

# 192
Добро утро!!!
Бамба мерси за кафето  Hug Ейсега ще си го направя.

Честито на месечинките !!!

За подаръците - вчера моя ме пита какво искам, щото той се чудил  и незнаел.Аз го питах какво мисли че искам и се оказа че сме на едно мнение, Та като ходим на М-на ще си избера нещо   newsm44

Ладида  не се натъжавай, нали знаеш Мъже .
Фелиз оздравявайте бързо  Hug !!!
Кришкамишка, радвам се за теб, Свършиха ти ядовете  Hug

Днес пак изглежда хубаво, че излизаме  newsm68

Айде отивам да правя кафето ...
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 08:25 от ivilda

# 193
Едно въпросче към по-опитните . За сега не мисля да замествам цяло ядене на бебка с пюренце, та се чудя до колко лъжички трябва да стигна най-много да й давам  newsm78
и аз до тук съм стигнала и се чудя  newsm78 . И аз моля по опитните да ни ориентират  Naughty

# 194
Честито на месечинките!   bouquet

ладида,аз имам едно  шише(Авент),но още не ми се налага честа употреба- не тече!

Общи условия

Активация на акаунт