СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Киара:бързо да се оправя малката сладурана Heart Eyes Дай линк да я гледам, че само май аз не съм Embarassed

# 226
arllina, благодаря ти мила!  Hug Днес вече е много по-добре, само дето така се е разлигавила....  Crazy Ето линк към предаването, ако имаш време да го изгледаш. Лошото е, че тя е предпоследна и е чак в края на предаването.
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=222&video_id=27283

# 227
arllina, благодаря ти мила!  Hug Днес вече е много по-добре, само дето така се е разлигавила....  Crazy Ето линк към предаването, ако имаш време да го изгледаш. Лошото е, че тя е предпоследна и е чак в края на предаването.
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=222&video_id=27283
Аз в събота я изпуснах, ама сега ще й се нарадвам Hug Да я нацелуваш от нас, а също и Сами Heart Eyes

# 228
Мама Рени незнам какво да кажа миличка,нямам думи.Отвратителна постъпка от негова страна,да вземе парите за мляко на племеницата си при положение,че взима много добра заплата.
Прегръщам те силно   Hug и знай ако имаш нужда от нещо съм насреща.

# 229
  • София; Дружбето

Попо голям бързак Mr. Green Моето явно е от ненормално развиващите  се Sick, все още не се върти Crazy

Пиши ни и нас там. Габи успява само главата да си извърти, дупето не помръдва. Педката преди малко каза : Споко, все някога ще се врътне Mr. Green

МамаРени Hug много тъпа постъпка, но смятам, че първо трябва да го питаш спокойно. Може да е недоразумение, винаги може после да му натриеш носа

# 230
мама Рени  Hug
кiarra, скорошно оздравяване на каката! Сега ще се опитам и аз да я гледам.
За моренцето - тъкмо снощи рових по сайтовете да се ориентирам. Ние години наред ходихме на св.Константин и Елена.
Миналата година бяхме на Албена, но през юни месец, заради моята бременност и времето не беше много топло все още. Въпреки това много ни хареса. Тази година искаме да се пробваме да ходим на базата на Уни кредит в Созопол, защото мъжа ми е служител и ако можем да вземем карта, ще е прекрасно.
За акането - от доста време не се изхождаме всеки ден, на 2, понякога дори на 3 дни - не е притеснително.
За шишетата на Авент - имаме и си го харесваме. Текло ми е веднъж-два пъти, но и аз мисля, че е от неправилно завинтване.
За заместване на хранене - ние ядем по цяло зеленчуково пюре на обедното хранене, така заместих. Мисля, че ако се дава по няколко лъжички трябва да се дохранва.
Благодаря на всички за вниманието, наистина ми писна от тези сополи.

# 231
  • София; Дружбето
Ето какво намерих - Обикновено през четвъртия месец се включват две нови упражнения, които са много полезни за мускулите на трупа - сядане с помощ и обръщане от гръб по корем с помощ. И двете упражнения се включват, когато детето може да задържа главата си при повдигане на тялото му в хоризонтално положение. Поставете детето да легне по гръб. С дясната си ръка хванете двата му глезена, а другата поставете под гърба му и го издигнете нагоре. Ако главата му се наведе надолу под действие на тежестта си, това показва, че двигателните рефлекси, от които зависи задържането ан главата в това положение, все още не са развити. Тогава не трябва да правите тези две упражнения. Когато при повдигане на тялото главата се задържи на нивото на трупа или даже се отклони леко напред и нагоре, можете да започнете упражненията.
На Габи главата виси като го повдигам, определено скоро няма да се обърне Crazy

Ей сега ще си сваля да гледам Хриси Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 13:18 от tsveta

# 232
Здравейте момичета!
Аз не съм псала отдавна,нямам време и да ви изчета.Днес едва гледам.Малкия от вчера е много кисел,неможе да спи,само се върти,пъшка и пищи.Не знам от зъби ли е какво,но днес въобще не иска да яде.Т му е 37,5 но немога да му дам нито нурофен нито нищо.Не слага нищо в устата. newsm78

# 233
  • София
мама Рени много гадно е постъпил брат ти...но може би с добро е по вероятно да ти върне парите...ама ти си знаеш най-добре Peace
уффф ние излизахме навънка...обаче основните алеи на парка бяха изчистени...и ми беше много трудно с количката и с шейната...направо си направих фитнес...
feliz   изберете си стая с изглед към морето...тези към вътрешния двор са шумни, към улицата също, тези дето са по пътя за барчето и стола също...Ако искаш повече инфо на лична Wink
киара бързо да наборите ангината... Hug
Уиш какво ще го правиш Пламъка...ще го пускаш ли на детска градина....днеска в парка само по-малки деца от Кати...няма с кой да си играе...та сериозно съм е замислила по въпроса...
То сигурно от февруарчетата само нашите не ходят а?
Трябва да готвя..дечурлигата заспаха...

# 234
Уиш[/b] какво ще го правиш Пламъка...ще го пускаш ли на детска градина....днеска в парка само по-малки деца от Кати...няма с кой да си играе...та сериозно съм е замислила по въпроса...
То сигурно от февруарчетата само нашите не ходят а?

Честно да си призная, чакам с нетърпение Пламен да тръгне на градина. За сега ходи от около месец на една частна занималня, но само до обед и има огромна разлика. Страшно му харесва, разказва въодушевено за децата, игрите, лелята... До скоро ужасно ми се свидеше и не исках да си дам малкото момченце на никой, дори у майкини. Но нещата май трябва да се променят. На първо място заради него. Аз вече не съм му достатъчна. Има нужда от комуникация със "себеподобни" и си я търси! Виждам го, че е готов на компромиси, за да играе с други деца, да отстъпва играчки, не плаче, когато го ударят, справя се с конфликтните ситуации... Нужно му е!
На второ място, заради Борис. Не успявам да му обърна достатъчно внимание. Айде дой още е бебе, но съвсем скоро ще има нужда от игри с мен, а аз все още отделям много внимание на Пламен. Отделно, че Борис е ощетен и откъм разходки!
И на трето място заради мен. Ще си съсипя нервната система. Улавям се, че вечер съм кълбо от нерви и ме дразни и най-лекото мрънкане на Борис, капризите на Пламен... всичко. Неща, които по-принцип не ми правят впечатление.
Така че според мен градината "у наше село" вече е изключително наложаща за психическото и физическото здраве на мама и двамата братя Simple Smile

# 235
Здравейте, имам питане.Запазих вече час при педката за 5, но все пак да питам някой дали се е сблъсквал със следното.Тази сутрин на главата на Ивайла излезе кал, а преди малко като я погледнах, окото и течеше, цялата вежда и носа бяха огненочервени и имаше десетина петна на слепоочието, по тялото няма нищо.Обадих се на педиатъра, ще ходим днес, но сега всичко изчезна, като с магическа пръчка ThinkingНа някой друг случвало ли се е, в гугъл успях да открия само,че може да е свързано с калта по главата.Не съм сменяла козметики, не съм давала храна, на кърма е.Мерси предварително.

# 236
anita29, и аз като видя цените по нашето черноморие и започвам да разглеждам оферти за други морета  Laughing
LaDiDa, горе главата, всеки има лоши дни. Поздравявам те с това it's a beautiful day, don't let it get away! Шишета ползваме на Be free, имаме и авентски, но с тях много се дави моя принц и не съм ги ползвала много  newsm78 Иначе се ослушвам и още си го държа с първите биби, той така толкова лакомо яде, представям си, ако му тече повече какво чудо ще настане...надявам се поне един мъж у нас да дъвче скоро, а да не гълта  Mr. Green
kri6kami6ka, честит ти рожденик и поздрав и за теб, че вече нямаш гости  Mr. Green
feliz, миличка, оправяйте се бързо  Hug Ние като бяхме болни пихме 4 дни осцилококцинум и вит. С ампули по 1/2 сутрин и вечер /една кутия/. За други лекарства предполагам са ви изписали.
malta, твоя валентински подарък много ми хареса  hahaha
ksantipa, напълно подкрепям изказването ти. Верно е, че обикновено като се съберат много жени на едно място и се започва едно съскане, но хайде да стане нашия форум необикновен  Mr. Green нали уж сме тук за разведряване и споделяне. Хайде всички по-весело   bouquet
Gaci_mama, озадачи ме, не съм чувала за подобно нещо  newsm78

# 237

На второ място, заради Борис. Не успявам да му обърна достатъчно внимание. Айде дой още е бебе, но съвсем скоро ще има нужда от игри с мен, а аз все още отделям много внимание на Пламен. Отделно, че Борис е ощетен и откъм разходки!
При мен е обратното-нямам никакво време за Божидар,защото непрекъснато влача Свилен.Не го нося само,когато спи.Мого ми е нанагорно тъй,а и баткото има нужда от внимание,търси го ,но не ми се получава  Confused До края на месеца тръгва пак на граадина,дано не боледува пак много,че там ще е сред деца...

# 238
  • Испания и Стара Загора
Gaci_mama на Алекс един път му се случи така да има червени петна.Изчезат след няколко минути и после се появяват на друго място по тялото.Водих го на лекар и казаха,че е уртикария-алергия,с неизяснен причинител.Може да е от храна,от прах за пране,от ваксини и т.н.Изписаха ни сироп и се оправи за 2-3 дни.Не знам дали и при вас е същото.Добре,че си записала час при лекар. Peace
feliz и аз съм заместила обедното хранене с зел.пюре.Андреа изяжда по 200-250гр. Peace
Педи ми каза,като започна да предлагам зел.пюре,след това да не дохранвам веднага с АМ,а да дам вода,защото бебето ще се научи ,че винаги след пюрето ще има мляко и така няма да приеме новата храна. Peace

# 239
Здравейте, имам питане.Запазих вече час при педката за 5, но все пак да питам някой дали се е сблъсквал със следното.Тази сутрин на главата на Ивайла излезе кал, а преди малко като я погледнах, окото и течеше, цялата вежда и носа бяха огненочервени и имаше десетина петна на слепоочието, по тялото няма нищо.Обадих се на педиатъра, ще ходим днес, но сега всичко изчезна, като с магическа пръчка ThinkingНа някой друг случвало ли се е, в гугъл успях да открия само,че може да е свързано с калта по главата.Не съм сменяла козметики, не съм давала храна, на кърма е.Мерси предварително.
Страно ми е как може да има общо с калта по главата. Като се прибереш от лекарката кажи, че ми е интересно. Мога да помогна само с  Hug

При мен е обратното-нямам никакво време за Божидар,защото непрекъснато влача Свилен.Не го нося само,когато спи.Мого ми е нанагорно тъй,а и баткото има нужда от внимание,търси го ,но не ми се получава  Confused До края на месеца тръгва пак на граадина,дано не боледува пак много,че там ще е сред деца...
Atrakcia, и при нас е така - повече внимание за малката, ревност от страна на голямата. Опитвам се да балансирам, но някак все не успявам съвсем.
Лъки, благодаря ти мила   bouquet Аз този път още не съм звъняла на личната, вече знам какво ще изпише. Започвам да си мисля сериозно дали не е от зъбите - с каката бяхме така - нямаше зъб без сополи и Т.

Общи условия

Активация на акаунт