СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
дунди,аз съм ти казала моето мнение Peaceступете си здраво на краката и малко я стрйте да се държи добре Grinningда ви гони от вашата къща ooooh! ooooh! ooooh!

Днес пуснах прахосмукачката и Бужи  ме попита кой ще ни ида на гости,че чистя  Whistling До колко съм занемарила всичко, че чак той забелязал  ooooh!

Joy

а,неееее hahaha hahaha hahaha

а бе и аз съм за ранното захранване,ама тази обща храна на 7 малко рано ми се вижда newsm78тука кухнята е от 7 месеца,но дават само нещо като зеленчукова каша и кисел Peace

А за захранване не искам да пиша, че да не разбуня духовете. Като чета, то ние сме извън всякакви съвременни "норми" - карам постарому.

в смисъл,какво даваш Peace

# 466
Здравейте! Много полезен споделен опит за захранването прочетох-благодарности и на инициатора на темата и на споделилите!  bouquet

А сега да се похваля-вече си имам зъбато кърмаче. Докато тичах по зъболекари заради моите проблеми, Преско ме изненада. Не очаквах толкова ранно включване, защото и аз като Миринда си мислех, че фамилно сме предразположени към късно"озъбване", но ето ти изключение...Поне получих някакво оправдание за капризното му поведение напоследък Simple Smile  

# 467
Днес се качих на тавана да подбера парцали , смятах да шия куклата за торбички, но накрая реших, че няма къде да я закача и се отказах. Но ей така между другото си спретнах ново кухненско перденце и 2 ръкохватки bowuu Чудничко стана перденцето, на маргаритки Mr. Green

Така искам да си имам шевна машина....  Tired
Все ще се науча. Ей на, за да си ушия нещичко, дребничко, за в къщи, моичко ...
Мъ нямааааа....

дунди, и аз си спомням, че свекърва ти смяташе да заживее с приятелия си отделно и да ви остави наспокойствие? Какво стана? Жилището, както разбирам е купено и обзаведено от мъжа ти и предполагам е за вашето смейство, а той изпълнявайки синовен дълг я е приютил. Мисля, че наистина нещата трябва да се кажат в очите, пък ако ще и с по-остър тон, но не смятам, че заради капризите на един чвек трябва да се изнася цяло семейство с бебе при това на квартира. Остави неудобствата, нервите, ами и чисто финансово... Не знам.

====
Въх, форума ми пожълтя! Shocked С розов отенък ...

# 468
Абе Бу, що пипате фоновете бре? newsm78  Много ярки ми идват тези нови цветове,тц тц Whistling

# 469
Защо ми стана розово? newsm78 Mr. Green

# 470

защото нещо не си добре hahaha hahaha hahaha/виж аз съм на бяло/

ауууууууу,много ми е гадно така #2gunfireпреди време КМ я бяха направили червен фон и беше отврат,очите ме боляха Sick

# 471

защото нещо не си добре hahaha hahaha hahaha/виж аз съм на бяло/

ауууууууу,много ми е гадно така #2gunfireпреди време КМ я бяха направили червен фон и беше отврат,очите ме боляха Sick
нека ти,щом много знаеш smile3534 smile3533

# 472
Искаме си синьото!Искаме си синьото!Искаме си синьото! Tired Face

# 473
Днес се качих на тавана да подбера парцали , смятах да шия куклата за торбички, но накрая реших, че няма къде да я закача и се отказах. Но ей така между другото си спретнах ново кухненско перденце и 2 ръкохватки bowuu Чудничко стана перденцето, на маргаритки Mr. Green

Така искам да си имам шевна машина....  Tired
Все ще се науча. Ей на, за да си ушия нещичко, дребничко, за в къщи, моичко ...
Мъ нямааааа....

дунди, и аз си спомням, че свекърва ти смяташе да заживее с приятелия си отделно и да ви остави наспокойствие? Какво стана? Жилището, както разбирам е купено и обзаведено от мъжа ти и предполагам е за вашето смейство, а той изпълнявайки синовен дълг я е приютил. Мисля, че наистина нещата трябва да се кажат в очите, пък ако ще и с по-остър тон, но не смятам, че заради капризите на един чвек трябва да се изнася цяло семейство с бебе при това на квартира. Остави неудобствата, нервите, ами и чисто финансово... Не знам.

====
Въх, форума ми пожълтя! Shocked С розов отенък ...

Ами апартамента е на нейно име...., за което сега мъжа ми ужасно съжалява. Обзаведен е с кредит , който и до сега плащаме.
Точно там е проблема с казването на нещата в очите. Те си казаха всичко и сега ги боли- респективно и мен.
Тя щеше да се маха, ама май се е изпокарала с гаджока, щото не чувам да си звънят, преди и той идваше, търсеше я. Сега доколкото знам вече той е в новото жилище, а тя не. Незнам защо.
Е най- ме е яд за парите и обзавеждането. Не че е някакво лачено, но ние сме си го купили в край на сметка. Сега ако отидем  на квартира познаите- всичко на ново. Абе тъпа работа. Аз много мразя такива скандали. Никога в моето семейство не е имало подобни изказвания от сорта на "ще се разполагаш в "твойта си къща"
Сега ровя , търся тука, че и нямам възможност да ходя да глед. Аз търся , той ще ходи и така...
Мерси за подкрепата на всички. Знам че има други места да се оплакваме от подобни истории, но ще ме простите ....

# 474
  • Испания и Стара Загора
Много пишете,не мога да ви прочета 1 час ooooh!
От 7м на обща храна ми се струва доста раничко.На Алекс започнах да му давам от нашето ядене към 1г. Peace(въпреки че на 10м яде шкембе чорба)

Аз тиквата я нарязвам и я замразявам сурова.Имам половин  тиква във фризера и незнам какво да я правя.Андреа нее иска  да я яде,а и аз не я обичам.Май ще я изхвърля,поне да не ми заема място. Rolling Eyes
Находката,все едни вкусотии пускаш,и то все като съм на пости Crossing Arms

# 475
d34, честито зъбче! Аз вчера се опитах да надникна в устата на Косара за да си обясня защо е толкова кисела, но не успях нищо да видя. Whistling

Това розовото малко странно ми идва, не съм я свикнала темата така. Но доста теми си менят цветовете в последно време. Simple Smile

Дунди, идвай в Дружба, при нас са по-сносни цените на квартирите. Hug

# 476
  • София; Дружбето
Аууу, ужасното розово. Ще полудея. Не може ли да си остане бяло Rolling Eyes
Къв е тоя маратон за 1 меесц сто неща. Кажи на педката, че не бързаш да захранваш и си измислете схема за вашето положение. Ня мисля, че трябва да е в неведение. Моята си знае, че ще кърмя 6 месеца и сам оме пита с какво ще захраня. Нека е в час какво се случва с детето
Иначе аз мисля да го пиша на частна кухня като въведа всичко, тоест след годинката. ДЪржавната не ме кефи като вид и мирис, а в частната готвят страхотно и ми е 5 лв с доставката

# 477
А за захранване не искам да пиша, че да не разбуня духовете. Като чета, то ние сме извън всякакви съвременни "норми" - карам постарому.
Nahodkata:
в смисъл,какво даваш Peace

Е като питаш, ще ти кажа  - захраних Даная в края на 3м. със сокче от морков, после ябълка, после смесих. След две седмици приблизително захраних с плодово пюре на Ганчев. Следващият месец дадох зеленчуково пюре, опитахме и киселото мляко - домашно( в последствие го смесих с бисквити). Този месец въведох 1/4 жълтък и каша. Мисля от другата седмица да пробвам с попарка, а като направи 6м. да въведа месните пюрета. Каката на 6м. се хранеше от млечна кухня. И малката нищо от изброеното не отказва. Иначе сме на АМ, защото нямам кърма. И така...

# 478
Аз туй БГ изобретение попарата/ хляб с вода, мляко, чай... Sick/ изобщо нямам намерение да го въвеждам. На каката не съм давала, няма и сега да давам. Тя си беше достатъчно килца, че да я тъпча и с една паница хляб. Crossing Arms

# 479
  • София; Дружбето
И аз попара не съм и не смятам да давам. Виж каши как мааше Миша, особено течните на Нестле Mr. Green Днес поразгледах пюретата и установих, че има страшно хубави нови неща и храненето ще е фоста по-разнообразно. А сладките пюренца, мммм, чак на мен ми потекоха лигите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт