СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
МаяЧекелова, не мога да те посъветвам нищо друго, освен да звъниш на педи  newsm78 Чак такова дъвкане, до кръв... То ако го сърби детето, а се успокоява с дъвкане, няма да плаче, дори и да кърви, но все пак...
Гери БС, честита ви месечинка  Hug Живи и здрави и големи да порастете! И все такива големи и любопитни очи  Hug
Атракция, не се коси - предстоят много такива случаи. Само леко и бързо да минава... Аз бих звъннала, да предупредя, че сме болни, но...

# 541
  • sofia
Гери, да ти е жив и здрав,  малкия юнак! Честито и на другите месечинки!Ха заповядайте на анкетата! Мен пък розовкото мъ кефи! Аман от това синьо, бе!

# 542
Обичам попарка и ще дам Simple Smile Татко ни правеше много вкусна като бяхме деца. С препържено масълце, чай липов натурален, не от пакетче, сиренце мекичко домашно... От дете не съм яла попара в интерес на истината, чак ми е мъчно за нея (и заради годините, и заради татко  Cry )

# 543
  • където има любов
Добро утро ,мацки!
МамаТ,добре си се завърнала!
Атракция,дано опазиш Свил.По тая тема не ми се дискутира,че само нерви без резултат.Аз като каня някой вкъщи вече задължинелно питам,дали е здрав,ако не си казвам направо,пък който ще да се сърди.
Бибоче,дано се отърве от гадинките принцесата.От каката са ми до болка познати,водим непрекъснати литки с тях #2gunfire
От вчерашната консултация-7.800кг  67см.и поредното разочерование от педиатърката ни SadГадното е,че мога да я сменя чак през Юни,иначе трябва да пускам молба,одобрение и т.н.Освен това ни е уж добра позната.,ама ми писна вече.

# 544
Добро утро  Simple Smile!!!
Уж съм се наспала а ме цепи главата ужасно  ooooh!
Лек ден !!  

после ще ви чета  #Silly

Честито на месечинките !!!

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 08:52 от ivilda

# 545
... и поредното разочерование от педиатърката ни Sad ...
Защо? Какво е направила или не направила? Иначе добре си растете Simple Smile  Hug

# 546
Честито на месечинките!  bouquet

maya_4ekelova ,щом  не плаче,сигурно не  е притеснително,но бих се посъветвала с педка  Thinking

И аз винаги предупреждавам,ако има болни,хич не ги ща!  Naughty Това е положението и хич не ме е срам!

Свикнах с розовото   Mr. Green

... и поредното разочерование от педиатърката ни Sad ...
Защо? Какво е направила или не направила? Иначе добре си растете Simple Smile  Hug

И аз исках да питам  newsm78

# 547
Уиш днес ще черпиш ли за месечинка или ще се покриеш Wink

Да бееее....  ooooh!
Айде бързо всички да отворят хладилниците си и да се почерпят с кой каквото има! Simple Smile
Че аз такива картинки недолюбвам нещо!

# 548
  • sofia
Благодарско, Уиш! Много си щедра!

# 549
Добро утро.Днес от три кафета ще се разтреперя,но нали има и курсан това е най-важното.
Честито не месечинките и половин годинките.Леле лети това време.Децата растат,ние остаряваме!
Уиш направо ме уби.Ами ако хладилника е като чисто нов(димек няма нищо вътре)?

# 550
Благодарско, Уиш! Много си щедра!
Колкото-толкова, важното е да е от сърце! Wink

# 551
  • където има любов
Мама Т,кво да ти кажа,прекалено е разсеяна и често забравя за важни неща.Винаги трябва да напомням,което ме вбесява.Ами тя някой ден ,може да забрави за ваксина,знам ли...И не само това разбира се

# 552
Аз да питам мамчетата дето слагат на бебешоците си от ваксините по ЗК слагате ли им реванол на памук и отгоре лепенка,че толкова хубави бодита унищожих?Много ми се свидят да ги хабя така.После няма как да ти ги дам на друго бебче като са така,а реванола много оцветява.

# 553
Ха, има нова анкета-хайде, аз като майка на дъщеря си ще заложа на предпоследната опция Laughing

Честито на порасналите с още един месец деца!

Мама Т, добре се зъвърнала!  Hug

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 09:50 от d34

# 554
Добро утро и честито на месечинките   ura
Лъки, как не те беше срам да изкушаваш с такива нещица, ако не беше толкова неприлично късно, щях да пална колата и да се самопоканя  travel
Мама Рени: защо слагаш риванол???
Atrakcia, бързо да оздравявате, че като гледам другата седмица в Градската ще ни чакат  Hug
Ладидка, ще чакам да обадиш за крустите  newsm78
MamaT, моята мома плаче от непознати хора, дори от свекърва ми, когато не я е виждала по-дълго време.
Бибоче  Hug
maya_4ekelova, дано не е нещо сериозно - и моята предпочита да се чеше с парчета плат - лигавник, завивка, но мъжа ми изпада в ужас и не дава, защото можела да се задуши, да не дава Господ!  Praynig
wish, останах си непочерпена, ми той моя хладилник днес ще ме глътне, толкова е празен  Joy
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 09:22 от feliz

Общи условия

Активация на акаунт