СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Атракция, честит рожденник, да ти е жив и здрав и много да те слуша   bouquet Бибоче, дано не е нищо сериозно това с тези храчки. А иначе гледам пак нещо са се разгорещили страстите тука, и аз така като Бу да е чисто и подредено ама и мене много много не ми се чисти  Hug

# 136
Ей от сутринта си мисля, за детето да не забравя картичка да пусна

Да ви е жив и здрав и много, много, много послушен   bouquet

# 137
ЧРД на Божидар! Много здраве и щастливо детство!

Аз по темата за съвършената домакиня няма да кажа нищо, което не сте казали до тук. На първо място детето, а после всичко останало! Ако ще се прави шопска салата - доматите режа аз, краставиците мъжлето (условно казано). На мен не ми минава номера: "Ти си жена и си за това!". А това, че някои тук избиват комплекси на тема "Ах, колко съм 'оправна" си е техен проблем и на мен ми остава само да им се радвам. WinkМисля, че бях ясна и няма да задълбавам повече.
П.П. Забравих да пусна снимка на изчистения килим. Wink

Между другото, още преди няколко месеца си мислех да си правя джобарник като онзи който Ксантипа показа, но мисля да го направя със задните части на няколко чифта стари дънки, за да не се налага да шия джобове. Wink

# 138
  • sofia
Атракция, да ти е жив и здрав Божидар!!! За домакинстването, какво да кажа...При мен се получи, малко "Хванала се царската дъщеря на работа.".Цял живот някой се е грижил, да ми е изчистено, подреденичко, да имам сервирано на табличка хапване. Абе, пълна глезла, значи! Но неволята учи. Мразя да си губя времето с домакинстване, я, колко по- интересни неща има за правене, но...мразя и да не е чисто. С готвенето- но проблемо, нали съм Телец, но и то омръзва...А от гладенето имам изгорено и по двете си ръце...Мразя го! Емир, съгласна съм с теб и мъ кефиш!

# 139
Атракция, да ти е жив и здрав Божидар!!! За домакинстването, какво да кажа...При мен се получи, малко "Хванала се царската дъщеря на работа.".Цял живот някой се е грижил, да ми е изчистено, подреденичко, да имам сервирано на табличка хапване. Абе, пълна глезла, значи! Но неволята учи. Мразя да си губя времето с домакинстване, я, колко по- интересни неща има за правене, но...мразя и да не е чисто. С готвенето- но проблемо, нали съм Телец, но и то омръзва...А от гладенето имам изгорено и по двете си ръце...Мразя го! Емир, съгласна съм с теб и мъ кефиш!
Кришка, това все идно аз съм го писала, даже сме и една зодия  Hug

# 140
Честито на Алек на  Plamito и на Божидар на Atrakcia   bouquet
Колкото и да не се взема навътре един форум, хора, които си общуват ежедневно в него по някакъв начин, поне според мен, изграждат някакви "взаимоотношения" и без да го целят, започват да очакват да се спазва добрият тон и да им се отговаря на въпросите, така както те са отговаряли, когато други са питали. Така че не виждам нищо странно в това, че някои мами вече са спрели да пишат, ако са се почувствали засегнати. Още не мога да разбера какво против имат по-мързеливите срещу по-оправните, че продължава темата с оплюването на ССФ  newsm78 - просветлих се какво означава това съкращение. И аз не съм от най-образцовите, но всеки има право на избор. Майка ми цял живот е вдигала и слагала и се е чувствала щастлива от това. Сега като няма на кой и животът й е празен, не се чувства нужна и полезна, така че моля всеки да си живее както му харесва  Hug И тъй като напоследък тук само искри прехвърчат ето ви едно напомняне, че скоро ще дойде пролет и ще сте по разходки  Wink На мен поне много зареждащо ми действа...
Сега вече по-ведро - почивните дни минаха прекрасно. Денис се успокои вече, явно зъбите спряха да го дразнят толкова и е истинско ангелче, само се смее...Съботата беше моя подарък за мъжо за св. Валентин - цял ден почивка, аз и майка ми се занимавахме с бебо, той и един памперс не смени и беше много доволен. Неделята пък спах до обяд  Mr. Green За бебо подаръка за празника беше един лигавник, а за мен - нови рибки в аквариума  Simple Smile Май не се виждат много  newsm78
feliz, надявам се да сте добре и да не сте се уплашили много, но май и на мен ми трябва гинко...на обяд се вдъхнових и правих една диетична палачинка на мъжо, изключила съм котлона и отгоре съм оставила ръкавицата...добре че ми замириса още преди да почне да пуши  Hug
П.П. Забравих коя мама имаше подарен от брат й стол, но се засилих да го поръчвам, че е намален в момента и видях, че е до 10 кг, ако не е забелязала да бърза да го ползва, че ние в началото на годината бяхме 7 500, вече сигурно сме 8 500 - 9 кг.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 16:29 от Лъки

# 141
  • София
Атракция..честит ти рожденник, да е много здрав и послушен!
feliz добре, че сте се разминали леко... Hug

# 142
Лъки, днес с теб ни е тръгнало кофти, дано да не ни е такава седмицата... Радвам се, че си починала и, че детенце е спокойно. Ама той голям хубавец е станал - пу пу!!! И подаръци имате, да са ви честити.
Еmir, благодаря мила, на теб и всички съпричастни  Hug
Забравих да отбележа, че резултатите от анкетата за флуора май показаха, че сме я пуснали раничко, щом повечето не са решили.
Може по-нататък да я пуснем пак.  newsm78

# 143
Честит рожден ден на Божидар на Атракция!  bouquet

Аз имам такъв джобарник от Икеа и е супер удобен http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40139302 . Взехме го от Солун, но съм виждала и в София такива. Май ги продават обаче двойно по-скъпо (нормално, все пак сме в БГ).

Относно добрите домакини, не мисля, че някой ги оплюва просто има и друг тип жени!

Лъки, много е сладък твоя младеж!

# 144
  • sofia
Фелиз, коУежке !!!Лъки, ма верно е много сладък малчо!                                                                                                                                         

# 145
Стефи Стефи като спомена стийм мопа, ще споделиш ли дали си доволна от него, че един господин ми обясняваше как трябва да се бърше със суха кърпа след това устройство
Честит рожденик Арлина! Жив и здрав и много послушен!

# 146
  • До хладилника, който обичам
Айде, да ме благославяте после  Mr. Green

Джобарник  Джобарник
има он-лайн поръчка

Atrakcia, честит рожденик!   bouquet

# 147
Атракция да ви е жив и здрав Божидар и много да ви радва! newsm59 nbirthday  Gift

До сега ших ластици за коса на Зоята, то едни цветя, едни топки...Лора заспа и аз си намерих занимание Wink

Весита: с какво го чисти тоз килим, сподели че моя е целия в петна от каката, но не става за автомивка. Не че ще го занеса де Wink
Търкам го на място с един препарат, ама не се изчиства много хубаво Tired

# 148
Аз пък искам да питам, дали някой, знае къде продават, виждал е някъде или знае от къде да си поръчам торба за торбички.
Виждала съм по снимки в чужди сайтове, но дори не знм как да го напиша в търсачаката и как и къде да го търся. Това което много ми беше харесало беше тип парзацелан кукла с глава, коса, очи, уши - всички атрибути, а телцето и е празно и е направено така, че в горната част на рокличката (в пазвата) се пъхат найлоновите торбички и колкото повече се пълни, толкова по-шишкава втава куклата.

# 149
Стефи Стефи като спомена стийм мопа, ще споделиш ли дали си доволна от него, че един господин ми обясняваше как трябва да се бърше със суха кърпа след това устройство
.......................................................................

Като цяло за мен не си струва парите. Ужасно е тежък и тромав и си е направо фитнес да изчистиш с него. По-сериозни зацапвания не съм имала, за да го пробвам.Паркета става супер, наистина не остават никакви следи. Но за тази цел има специална подложка - една такава рошава, иначе ако ползваш онези белите наистина трябва да се попива водата след него. Абе с две думи за мен това си е луксозен парцал за под.

Общи условия

Активация на акаунт