СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
 Първо да честитя на месечинковците и на рожденника Божидар   bouquet

Така и не разбрах в буквален превод кво значи ССФ  newsm78 И да не ми отговорите нема ви се разсърдя  Mr. Green
 Иначе добра домакиня за мен е тази, която за минимално време с мин. усилия сътворява максимални резултати  Peace Като се замисля аз никога не съм се стремяла да ме сложи някой в категорията домакиня, пък дори и да има отпред "добра". Обаче от всичко най ми тежи не домакинстването, а че трябва да ходя на работа  ooooh! Ако има как бих се върнала на работа на 59г. и на 60 да се изпенсионирам  Laughing
  И да ви се оплача от снощи. Не стига , че излизам веднъж в месеца за 2-3ч. вечер, ами и главата се скъса да ме боли ( а тя ме заболява 2 пъти в годината ). Е това, ако не е къръщина, тури му вестник  #Cussing out

Бибоче, и аз мисля, че става въпрос за сополки, но дано не е нещо сериозно  Praynig

# 151
  • София
Ако ти се чете есим  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74340.0

# 152
Здравейте маминки,
Честити празници на патерица...
Честито на днешните рожденици. Пожелавам здраве и много поводи за усмивки.
...За малко да забравя...Честито на ЕмиР за возилото.
Аз имам книжка от 10 г., но за жалост съм изгубила умение да шофирам, а сега ме е страх да се пробвам, даже и в квартала.
Имам питане за домашните пюрета... Днес пасирах на Зара банан. Сега се чудя дали не трябваше да го сваря преди това??? newsm78

# 153

rotfImbo  Joy е първа страница ми стига  Joy

# 154
  • До хладилника, който обичам
Аз пък искам да питам, дали някой, знае къде продават, виждал е някъде или знае от къде да си поръчам торба за торбички.
В Джъмбо видях, платнена, но не беше такава красива Simple Smile По-проста.

# 155
Малта: банани никога не съм варила и съм ги давала доста по-късно сурови, заради хистамина Peace Пък и ги обработват с разни химикали, за да не се развалят с което вероятноста за реакция от банан се увеличава. Peace

# 156
  • София; Дружбето
Стефи Стефи като спомена стийм мопа, ще споделиш ли дали си доволна от него, че един господин ми обясняваше как трябва да се бърше със суха кърпа след това устройство
Честит рожденик Арлина! Жив и здрав и много послушен!
Аз пък сък супер доволна. Като изчистя с мопа е хубаво и приятно и хич не ми е трудно Rolling Eyes АЗ го препоръчвам с 2 ръце. А, и моя е от пазара за 100 лв Mr. Green

# 157
Четох Четох и пак не ви прочетох  Simple Smile Вие нямате ли деца за гледане и дом за поддържане  smile3503 smile3533
та само у форумо седите

А здравейте  Hug !!
И аз не съм от идеалните съпруги /по скоро съм от Отчаяните  smile3503 / , но не обичам да ми е разхвърляно.За готвенето - много обичам да готвя, но не се престаравам.Врътвам от време на време по нещо сладко  или някоя по засукана гозба. Все се старая да не правя сладки неща, щото талията ми не издържа.Мъжо сега е на диета,та ми е по лесно.

Атракция да ви е жив и здрав Божидар  newsm67
Лъки много е сладък , а лигавчето е супер,много ми хареса!

Алекс ме вика ...

# 158
  • където има любов
Атракция,честит ти рожден  bouquetик!

# 159
Най - после ви изчетох, голямо писане голямо чудо.
Честито на рожденика на Атракция да ти е жив и здрав и много да те радва.
Честито и на месечинките.
Аз също не съм ССФ. Въобще не обичам да готвя по това е спец мъжо, но виж да честя обожавам, цял ден мога да се бутам из къщи и все ще намеря какво да подредя, обичам всичко да ми е наредено и да знам кое къде е.
Лека вечер на всички мами.

# 160
  • София
Домакинстване, чистене - ами аз първо да обърна внимание на децата и после, ако имам време и желание. Иначе гледам мъжа ми да ми помага и заедно да вършим таз работа.

Е, момичета аз искам да отворя една друга тема МОРЕ. Всяка година до към края на февруари вече съм резервирала почивка за лятото. Тази година ще трябва да е в България и съм се ориентирала към Мирамар. Исках да питам момичетата от темата за Мирамар, но нали пусто му все още съм новак, не става (а аз пиша ли пиша, а то не ще и не ще да прехвърли тоз прословут номер 50) Моля, ако някой вече е ходил там, кажете ми с моето домочадие към каква стая да се насоча, с какъв изглед (искам да ми е тихичко и спокойно), към кой туроператор. Е, ако някой се включи ще съм мноооого благодарна
 Heart Eyes

# 161
  • София
Тия дни много от редовно пишещите  мацки липсват - да не изреждам поименно...но да се обозначат как са поне ...
feliz към задните странички пак има интересни нещица Wink

# 162
  • sofia
Ето великото обръщане на Попо!http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000521021281

# 163
Аз пък искам да питам, дали някой, знае къде продават, виждал е някъде или знае от къде да си поръчам торба за торбички.
В Джъмбо видях, платнена, но не беше такава красива Simple Smile По-проста.

Да, чудесно, но в БургаЗЪ нямаме Джъмбо, а в сайта ми нещо не се ориентирах... Tired
Поне да знам как се казва тая щуротия, че да търся.

# 164
Юхууууууууууууууууууууу! Ай`м бек!  Joy
Имам си вече чисто нов комп (преинсталиран даже два пъти заради мойта русота, ама това е друга тема...)
То ясно, че не мога да наваксам  всичко, но ще се опитам поне тази тема да прочета от началото. Засега се разписвам само да знаете, че пак съм тук да досаждам.

Общи условия

Активация на акаунт