СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Така първо тенкс за думичките за качването и аз така си мислех, и затова казвам, че ще чакам да навърши 5 месеца, а ако продължи да покрива личните ми критерии за щастливо бебе, може и да поотложим още.  Hug

Второ искам снимка на тези кукли дето ги размятате тук из форума  Crossing Arms Навремето имаше подобна кукла само, че.... за щипки. Ние имахме като бях малка подобно нещо и майка го ползваше за щипки една дупка в престилката на куклата и вътре се пълнеше.

Вили  Hug

Дундито  Hug

А сега и да ви се оплача, че май на компа ми се е скапал харда и съм в траур снимки на детето от последните две години, най-чинно съхранявани, но не записани + снимките от изписването на Боби, пак съхранени, но не записани най-вероятно ще глътнат вода, не мога да си намеря място от яд и се псувам от два часа. Само се моля компютърджиите нещо да направят по въпроса и най-страшните им предположения да не се окажат верни. Ох, отивам да страдам с една биричка.

# 286
Все щях да казвам, че много ви благодаря за идеята за джобарници и кукли за торбички. Майка ми от време оно има една книга - "Направи си сам". Там със сигурност има джобарници, даже ни е правила като деца. За кукла - не си спомням. Сега ще я помоля да ми направи, защото взех да се заривам от играчки - само от подаръци, аз не съм фен на плюшените играчки. Жалко че не съм прихванала от уменията на майка ми да твори такива нещица и ще гледам да се възползвам от услугите й. Party

# 287
Фелиз какво не си разбрала душицо да ти обясня.
А що се отнася до брата имам да изкупвам Грях спрямо него,защото човека взел парите да купи на малката за ядене 2 кутии Нестле Нан а аз го обвиних.Сега има 4 кутии поне за ядене няма да я мисля.А аз си изревах очите сутринта.Той ми писал бележка ама баба ми нали не вижда много(има пердета на очите)решила че е боклук и я хвърлила.Но това че ми е бъркал в чантата не мога да го оправдая.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 19:24 от *мамаРени*

# 288
Фелиз какво не си разбрала душицо да ти обясня.

Ми просто чак сега виждам редакцията, вече всичко е ок.   Heart Eyes Радвам се за щастливата развръзка!
villi, много се радвам за вас  Hug
Mirinda, няма по-мила изненада за една майка  Peace

А, сетих се и нещо друго. Бу, моля те сподели пак как се намаляше снимката, та да я постна направо в отговора. Имаше нещо с weight и height, ама пусто не помня... Благодаря ти предварително, сигурна съм, че и на другите ще им е от полза.
Thinking и аз ще бъда много благодарна   bouquet
И накрая да ви се оплача - честито ни първо падане от спалнята на мама и тати - голяма съм патка, много плака милото...

# 289
Ей моме варди момата за Жорж че няма да я вземе сватята.

Отивам да къпя момата че трябва да яде и да гледам Ферхундето

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 19:42 от *мамаРени*

# 290
Лека мами, ние се изкъпахме сега папкаме и отиваме да гледаме Ферхундето.

# 291
  • София
Видяхте ли в новините на БТВ какви са условията в детската консултация с 25-то ДКЦ Sick И едва ли е единственото. Няма оправия в тая държава и това си е ooooh!

# 292
Видяхте ли в новините на БТВ какви са условията в детската консултация с 25-то ДКЦ Sick И едва ли е единственото. Няма оправия в тая държава и това си е ooooh!
Май беше 26-то. Като че ли казаха, че е в Люлин.
Гадно

# 293
Искам и аз джобарнииииика  Flutter Party
Моля, ако искате и на лични Simple Smile

Бу, големи са ти бонбони сладуранките. Тъкмо щях да пиша, че не си ги показвала.

Едвам ви изчетох и нищо не запомних  Rolling Eyes

# 294
Днес бяхме на консултация Ники 7300,Жорко 7650 65 см. и двамата,за месец са качили по 600гр.Педи ми каза да почвам с местното като го редувам с зеленчуково.
Да питам има ли мами които дават кисел на бебетата и как го приготвят,педи ми каза че мога вече с кисел да заместя следобедното храненене,за кашите каза да изчакам, че много се качало от тях.
Бу  много са ти красиви щерките
Дунди  пиши по често,че ни липсваш Hug

# 295
  • sofia
 Дано снахичката е добре! Добре завърнали се на личните ни съфорумки Hug! А, да ви кажа, какъв сладур е станал Никола на Соник, а и тя кво елегантно парче е...Ни я е срам! Хайде лека и спокойна нощ! И до утре/много ясно/!

# 296
  • До хладилника, който обичам
Благодаря за похвалите за госпожиците ми Grinning Драго ми стана, признавам.   bouquet

А, сетих се и нещо друго. Бу, моля те сподели пак как се намаляше снимката, та да я постна направо в отговора. Имаше нещо с weight и height, ама пусто не помня... Благодаря ти предварително, сигурна съм, че и на другите ще им е от полза.
Код:
[img height=200 width=300]ТУК АДРЕСА НА СНИМКАТА[/img]
и си редактираш на воля цифрите за височина и ширина, докато ги нагласиш по вкуса си Simple Smile

# 297
  • София; Дружбето
Срам не срам, нали съм руса по душа, изобщо не разбрах какви са тия кукли, джобарници и за какво са Blush Може ли да ме осветлите
Като чета за финни мами и направо м ииде да се наритам. Трябва да спра да ям като разпрана, ама ей на, такова шкембенце спретнах, че ми текат лигите само като го гледам и пак ще омаам 2 паници, знам се ooooh!

# 298
Код:
[img height=200 width=300]ТУК АДРЕСА НА СНИМКАТА[/img]
и си редактираш на воля цифрите за височина и ширина, докато ги нагласиш по вкуса си Simple Smile
[/quote]
Е и аз днес съм руса, нищо не разрах  Blush
За килограми неща да чета  Sick
Миличка, само така сватя, поддържай зетя Simple Smile

# 299
  • Испания и Стара Загора
за сядането-слагам я да сяда,като я подпирам от всички страни с възглавници,че е като матрьошка-клати се на всички страни и не знам на къде ще падне. Laughing
за качването-ние от 3 месеца качваме само по 300-400гр.За това на 6м е 6.660кг. Tired
мамаРени радвам се,че нещата са се развили добре с брат ти. Peace
Милица никога не съм давла кисел на Алекс,и на Андреа няма да дам.Не го харесвам.Предпочитам дадам само нишесте. Peace
Mirinda страхотна картичка. Peace

От днес започнах да й давам Аптамил2.Мислих,че няма да го приеме лесно,а като гледам май повече й харесва от единицата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт