СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 16

• 23 748
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • До хладилника, който обичам
Защо ми стана розово? newsm78 Mr. Green
Защото повечето модове имаме момичета  Mr. Green

Каката не щя да прояде попара, аз и не съм настоявала, няма нещо безценно и незаменимо вътре, което да не може да се яде по друг начин. А аз самата умирам за попара, само да има кой да ми прави сутрин  Crazy

# 496
Защо ми стана розово? newsm78 Mr. Green
Защото повечето модове имаме момичета  Mr. Green

Дискриминация,а?! Mr. Green  Heart Eyes  Само да ни пораснат момчетата ..... Laughing

Аз не обичам попара-мокър хляб-бррррр!  Laughing

# 497
  • където има любов
Попара и аз мразя,но каката си я хапваше с кеф.
Тиква и аз замразих,че синковеца нищо не яде,овен тиква.Аз не че съм дала много неща де,ама няма ли в пюрето тиква не хапва.Каката пък мрази тиква,така и не успях да я пробутам.

# 498
  • София; Дружбето
Попара и аз мразя,но каката си я хапваше с кеф.
Тиква и аз замразих,че синковеца нищо не яде,овен тиква.Аз не че съм дала много неща де,ама няма ли в пюрето тиква не хапва.Каката пък мрази тиква,така и не успях да я пробутам.
Офф, Миша ми беше така. Всичко само с тиква, иначе абсурд да си отвори устата. Лятото как се търсят тикви ooooh! акато нямам фризер м ибеше мъкааа. Дано Габи излезе по-разбран Laughing
Бу, дискриминирате мъжките майки newsm66

# 499
  • София
Брехх изчетов ви.... #Crazy
Попара  - мнооогоо обичам, ама сега не ям, защото се дебелее от нея. Много ми хареса за мокрия хляб и кокошките. Кати категорично ми отказваше попарата...научи се доста късно - към годинката да я яде...но пък кашите много ги обичаше. А попарата я давах заради сиренето, защото не искаше да го яде...
Атракция  ммдаа децата са ни добър критерии...поне още си казват каквото мислят, без да се съобразяват...по тоя повод КАти ми каза, че съм мецанка Laughing и че дупето ми било много голямо...ем ми беше смешно, ем не...
Дундито, много гадно за апартамена и за кредина, но пък отделно наистина ще ви е по-добре...е и по трудно от финансова гледна точка...ама няма как да не се справите...
Кати прояви желание да отиде при баба си...и естесвено беше закарана...ще остане 2 3 дена...там поне има деца с които да си играе. ..
Мен нещо ме мързи и дори не съм купувала никакви пюрета и не мисля още за захранване...но е време за се ориентирам и аз....

# 500
Дунди тя твоята свеки преди къде е живяла?Да си хваща чантата,гащите шапката и да върви там.Защо вие трябва да се махате?Аз такова нахалство не бих търпяла.И кво като се води на нейно име апартамента,те могат лесно да се наредят нещата.Амаха.
Фелиз мързите  да пишеш а да пръскаш пари не?!Не се обиждай бъзикам се

# 501
Фелиз мързите  да пишеш а да пръскаш пари не?!Не се обиждай бъзикам се
Аз? И то на теб? Никога!  Hug Нали знаеш, че те обичам  Heart Eyes

# 502
 Cry Откриха ни стафилококи. Докторката днес ми се обади да ми каже резултата от изследването. Сега ще пием антибиотик 10 дни, и трябва и захранването да спа. Иначе детето после можело да отказва храна, защото щяло да я свързва с лекарство  newsm78 А после отначало ли трябва да започна?

# 503
Здравейте! Искам да попитам мамите, които ползват инфрачервените термометри - какъв ще ми препоръчате? Аз за сега съм се спряла на Микролайф, но ще е хубаво да събера и още мнения!
Мерси предварително!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 20:37 от fifonka

# 504
Ето ни и нас  Wink Wink
Дунди-мила стоите си в къщата и хич да не ти  е гадно че са си говорили с майкаму на вапреки ,намерете и на вещицата нещо и нея разкараите от вашата къща а ще им се незнае на изтрещелите дъртофелници
Изчитам ви но нямам време да пиша че малката нещо е нервна и все ми е на ръцете Crazy Crazy Crazy
А за попора ще и предложа пък ще видим дали ще иска,каката ядеше с кеф и сега дори казва на бабаси да и направи по някога
Бебка много обича пюре от тиква smile3504

# 505
Божеее, втори ден вися горе на жицата  ooooh! и се опитвам да драсна  2 реда...а то стана километър поста.
Днес ни биха втория Пентаксим, нищо не усети, милата ......гък не каза  Laughing.
Кила - 5.700, 60 см .

Кришка, не виждам Попо как се търкаля....зарежда ми моята страница .

Да попитам- имате ли проблеми с Авентските шишета- в смисъл текат ли ви?
Провери дали не ти тече само едно то шише?Аз имах подобен проблем със шишетата на Мони .Едната горница не пасваше с другите шишета и течеше, уж са еднакви , но защо така се получава така и не разбрах  Rolling Eyes.Сменяй докато ги напаснеш  Peace.

maminko, благодаря ти   bouquet.
Млякото е мазно - да, има си каймак....но този цвят ме притесни и озадачи  ...инак е гъсто - не е рядко .

..... Отделно, че Борис е ощетен и откъм разходки!
При мен е обратното-нямам никакво време за Божидар,защото непрекъснато влача Свилен.Не го нося само,когато спи.Мого ми е нанагорно тъй,а и баткото има нужда от внимание,търси го ,но не ми се получава  Confused До края на месеца тръгва пак на граадина,дано не боледува пак много,че там ще е сред деца...
Това все едно аз съм го писала ....и липсващите разходки при Уйш, и невъзможността ми да обърна нужното внимание на Мони от непрекъснатото разнасяне на Сиси  Tired.
Добре, че ни е разбран баткото  Rolling Eyes
Иииххх,Миринда, много ти е сладка картичката  Hug.
Бу, страшни кукли имаш .
EmiR, може ли снимка на тези кутии като влакчета ...чудя се вече в какво да прибирам играчките на детето, че по цял ден в/у тях стъпвам  Close.
Уф, предавам се....утре ще дочитам  Rolling Eyes

# 506
Фелиз мързите  да пишеш а да пръскаш пари не?!Не се обиждай бъзикам се
Аз? И то на теб? Никога!  Hug Нали знаеш, че те обичам  Heart Eyes

Знам,ти си добре пекано маце,равномерно обръщано. newsm51

# 507
Здравейте! Аз най-накрая се прибрах. Бях си в Чирпан, баща ми е много зле  Cry Но няма да развалям настроението ви сега.
По цял ден бях със сестра ми тия дни и с нейното бебче  Heart Eyes Няма такава сладуранка като Никол! Така се радва на Еличка, крещи от радост!!! Толкова са сладки двечките заедно, красива картинка  Heart Eyes
А вие сте изписали пак света Simple Smile Едва ли ще смогна да изчета всичко, не смятам и да се пробвам. Мернах само последната страничка, исках първо да кажа "привет" и после да се пробвам да почета какво сте говорили.
Та това, което видях:
шишетата Авент и на мен ми текат, много неприятно.
Попара не съм давала все още. Давам засега пюренце и домашно, и купено от моркови и картофи, както и моркови и ябълка. Обожава ги, меко казано. Но не се засища и след час пак иска млекце. Покрай притесненията доста ми намаля кърмата, вече 2 пъти на денонощие давам АМ. Но ще се пробвам с ударни дози чай и малко бира, да видим... Каквото сабя покаже пък.
Тиква имам домашна. Но не съм дала все още. Как я замразявате - сурова или вече приготвена?  newsm78
Утре сме на консултация и трети пентаксим. Опазихме се здравички в Чирпан  Praynig

# 508
  • София
polly не ми се снима сега, но ей такава е...оранжавата в дясно, под картинката с  мечо Пух...има ги в Практикер, мисля, че и в Бриколаж съм г и виждала, но там бяха по-скъпи....като цветове са най-различни....
http://www.mr-bricolage.bg/userfiles/image/detska_staq(1).jpg
В Комо има такива...http://www.como.bg/detska-d-rvena-pejka.html
Мамма Т определено липсваше...
Бибоче бързо да ги преборите  тия гадни стафилококи...

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 20:46 от EmiR

# 509
Мама Т: Hug Hug
Бибоче: бързо да оздравява Софи Hug От къде ги лепнахте тези стафилококи ?
Тези кошове съм ги виждала в Бриколаж. Нашите са от платнените, с глави на животни от Практикер, доволна съм. Peace Долу пък във всекидневната, под телевизора шкафовете са пълни също с играчки, че предимно тук си играе, сама в стаята си не стои много много.

Общи условия

Активация на акаунт