Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Напротив бих се радвала на една мома за да ми е шаренко и весело у дома и си мисля,че този път ще е точно мома Mr. Greenвътршно чувство но ще видим след някой друг месец Party

Доста мами се появиха да Simple Smile много се радвам! Crazy Hug

OO, то от шаранията само глава боли ooooh!, питай изпатилите си вече от тази комбинация - мъж+мома ooooh! - ужасссс...ама на кой какво то му се падне - божа работа Simple Smile

Адиии, много обикаляш бе маци, гледам те днес в МОЛА, вървиш напред зяпаш, ама и малката - голяма сладурана и тя по витрините зяпа - нали си е мацка Heart Eyes, а уж бута количка с бебе - големи сладурани бяхте Wink Heart Eyes.

# 121
  • София
Жужи,може да е трудно но пък искам да си имам и от двечките Heart Eyes
Ти къде мааш гащи из мола а  Mr. Green

# 122
  • София
Жужи,може да е трудно но пък искам да си имам и от двечките Heart Eyes
Ти къде мааш гащи из мола а  Mr. Green

На всеки да се падне това, което иска - аз си исках мома - това ми се падна Grinning.

ААА за МОЛА ли? Ами аз нали работя съвсем на близо и в обедната почивка сме много редовни с колежките там Mr. Green, рядко ни убягва нещо Mr. Green

# 123
  • София
Добро утро  Hug.
Ей, кога успяхте да изпишете толкова много.
Или, сега ще ходя до работодателя и ще питам счетоводителката за тази Наредба. После ще пиша.
Лелка, Фети, бързо оздравяване на хлапетата Praynig.
Кроки, дано всичко да е наред и да отървеш ножа Praynig.
Дивена, браво на Ади. Може да стане пилот от Формула 1 Laughing.
Дидка, Жужка, добре дошли отново и се включвайте по - често. А не един път на високосна година Naughty.
Стискайте ми палци, че тръгвам да се боря с бюрокрацията.

# 124
Ми,Жужи свиркай бре жена Hug Hug HugЕйййййййй,как ме е яд,не съм те виждала от 100 год. Crossing Arms

Не се оглеждам аз много около мен,че това мойто за секунди ги върши чудесийте Crazy
Виж мен лесно ме забелязват-на буре съм заприличала Joy Joy Joy
А коконата и облечи рокля и лачени обувки и няма кой да я стигне bowuu

# 125
Здрастиии!
Сладкиш, ще ме умориш бе жена  Joy
Фетица, лелка, оздравявайте по-скоро!  Hug
Гледам и Клуни понаминал оттук и аз пак съм изтървала  #Cussing out  Joy  Joy
ВЪПРОС: Къде има малко повече инфо за БХС?  newsm78
Айде до после  Heart Eyes

# 126
  • София
Ми,Жужи свиркай бре жена Hug Hug HugЕйййййййй,как ме е яд,не съм те виждала от 100 год. Crossing Arms

Не се оглеждам аз много около мен,че това мойто за секунди ги върши чудесийте Crazy
Виж мен лесно ме забелязват-на буре съм заприличала Joy Joy Joy
А коконата и облечи рокля и лачени обувки и няма кой да я стигне bowuu

Хич не я слушайте - ако не знае човек, че е бременна, хич няма и да разбере - като попреяла е Mr. Green.
Обещавам да се обадя друя път, бях в един магазин и през витрината те видях. А малката - фръцла с готина рокля Heart Eyes
Айде отивам на обедна почивка - ама не в МОЛА де, сега сме в друга посока Mr. Green - ако видя пак някой ще му свирна задължително Simple Smile

# 127
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, ама вие сте писали като за норматив.  Mr. Green
Дидка, Жужка,  Hug Жуже, и ние чат-пат обядваме в мола (като нямаме брой за затваряне де). Може да се засечем някой ден.  Heart Eyes

OO, то от шаранията само глава боли ooooh!, питай изпатилите си вече от тази комбинация - мъж+мома ooooh! - ужасссс...ама на кой какво то му се падне - божа работа Simple Smile

Подкрепям не на 100, а на 200%.  Mr. Green

Фетица, как е Неди? Thinking
Марти, при нас твърдо предучилищната е в детската градина. Питах вчера. Казаха, че само няколко градини в София насочват децата към училище и то е тяхно вътрешно решение. Което не е редно, разбира се, защото нямат законово основание. И при нас има недостиг на места в кварталните градини, но нито една не прави подобно нещо. Кажи на приятелката си да си търси правата.
Лелка, бързо да се оправя Мони. Praynig
Ади, утре значи да стискаме палци за мома, така ли? Grinning
За детенцето от Сандански направо много ме боли.  Cry Днес казаха, че ще му търсят приемно семейство, че в момента нямало свободни. Ще проверя колко бързо се получава разрешението и мисля да кандидатстваме. Толкова ми стана тъжно. Sad Нито едно дете не заслужава такова отношение и такава съдба. Naughty

# 128
  • София
Lulu,днес ходих до Мола до Бюти Зоун,че си бях харесала едно парфюмче но за много набързо за това и не звъннах но пък как се прибрах едвам Sick толкова ми стана лошо в колата ужас! ooooh!
Ади,я не се прави изглеждах много добре точно както е казала Жу като преяла хич не си ни дебела ни като бременна! Wink

Lion's cub,виж в Гугъл повечко инфо или питай и тук какво те интересува някой може да даде отговори! Hug

# 129
Лелеее,защо ми горяли ушите......

Жу,ще чакам аз,да свирнеш........

Лу,стискай палци да е живо и здраво,за пола всеки да стиска за каквото иска,ще видим коя група е победила на финала Laughing
За детенцето от Сандански-не сте го водяли.То е изписано направо.Дано го изведат от тази лудница и никога повече,да не се върне там Praynig

# 130
  • София
Лу, благодаря за инфото   bouquet. В събота ще се виждаме и ще й кажа.
Ади, Димяни, ще стискам палци за утре Praynig. А после задължително да се отчетете Wink.
Или, говорих със счетоводителката на фирмата и ми каза, че вече действа новата Наредба т.е. 6 месеца за единия и 6 месеца за другия родител Confused.
Аз нищо не успях да свърша, защото работодателят ми е в провинцията и ще си дойде чак в сряда или четвъртък и дотогава нищо не ми остава освен да чакам. Дано поне чакнето си заслужава Rolling Eyes.

# 131
  • София
Марти,мерси за палците аз съм сутринта на лекар Simple Smile искам да чуя сърчицееее  Heart Eyes
Официално от утре ми се прекъсва неплатеното майчинство и излизам в болнични при бременност!  Grinning

# 132
Елате на намаленията тук-особено Терранова и Калиопе са без пари по  2-3 евро.

Аз Дамяни я виждам като мъжка мама, а Ади като мама на госпожици. Така ис мисля де, важно е дечицата да са здрави, другото са ненужни кахъри  Simple Smile

# 133
  • София
Сонита,то и в Зара и в Теранова видях какво е Simple Smile и има доста по хубави неща от в БГ,аз от зара си купих едно яке и 2 чифта дънки които вече са ми малки  Mr. Green дънките де hahaha
Ти вземи купувай и ни пращай на нас мамите от теранова и калиопе по нещо Mr. Green

# 134
 HugПривет момичета.
Много сте писали бе отивам да чета.
За протокола днес водих Ицко на консултаця 13.900 и 93см.
Да чукам на дърво здравички са и двете диванета.И в яслата и в градината кипи усилена подготовка за празника на мама.

Общи условия

Активация на акаунт