Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Моркса, Сладкишче, много сте сладки  Heart Eyes Hug

Малчовците по снимки и клипчета са големи бонбончета  Heart Eyes Какви големи дечица обачеее... Crazy

Кроки, и аз пожелавам да се случи това, което искаш ти  Hug  Praynig Леле сега ако и ти си бременна, ще се чувствам много отцепена от колектива  Confused Wink Laughing

Поздрави!

Дано се оправи това време  Rolling Eyes

# 556
Ади ти може и да качваш повече кила по време на бременността, но  като родиш и след 2-3 месеца си като модел....а аз 2 години мъкнех паласки.....и тъкмо ги свалих и пак бременна.... Grinning Laughing Laughing

# 557
  • Germany
Тук наистина витае вируса на бременността и аз трябва да съм много предпазлива - вече съм се отчела 2 пъти и не планирам  Naughty повече отчети  Sunglasses

# 558
КрокиHug Hug Hug Така да е!

Марти, размествай и се моли:) И ние с теб.
Фетица, на мен всички деца ми се струват големи, а моето - бебе.

# 559

Фетица, на мен всички деца ми се струват големи, а моето - бебе.

На мен пък Неди от както е на годинка може би ми се струва много голямо момче...Сега като видя детенце на 1 годинка ми се струва абсолютно, 100%-тово бебе...Смятам го за голям, може би за това той се обижда като му кажат, че е малък  Laughing Heart Eyes

# 560
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug
Признавам без бой, че не съм чела нищичко. Влизам само да кача няколко от обещаните снимки от тържеството на Ния в яслата:
http://avgustki.snimka.bg/children/niya-i-yioan-na-mentina.168034.17680371 - оттук нататък.
Повечето снимки са с ужасно качество и затова съм качила толкова малко Embarassed Утре ще прегледам сниманото с камерата и ще видя дали има читаво клипче. Последните две снимки са част от тези, които направихме за поздравителни картички за 8-ми март за бабите й. Тези са сканирани от оригиналните, затова и тяхното качество е такова  Blush

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 19:49 от mentina

# 561
Привет момичета.
Благодаря за милите думи за Ицката.
Ето малко снимки от празника на каката.Темата беше телевизия БТВ.Габи участваше в бтв-новините и десниг старс.
http://yanakrai.snimka.bg/children/praznik-na-gabi.480051

Ментина страхотна е Ния  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Ментина,Тедката като видя снимка на Ния,тази в ретро стил и каза:Виж мамо касавица има там Heart Eyes

# 563
Леле какви хубавици сте показали  Flutter Heart Eyes Flutter Heart Eyes Чак да се размечтае човек...  Crazy

# 564
  • София
Ментина,много е красива  Heart Eyes

Фети,мечтай си ти  Mr. Green

# 565
mentina ,yanakr много сладки малки госпожици....
Вале, твоя Теди голям мераклия бре.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 566
Ментина,Ния е просто великолепна,ама тя си ние малката Мис още от раждането Heart EyesТази снимка ми е любима:
http://avgustki.snimka.bg/children/niya-i-yioan-na-mentina.168034.17680427-и на мен като на Теди Hug

Яна-Ицко е голям бонбон Hug

Сладкиш,свалям аз бързо кг-те,ама след първата бременност.И Ивон беше такова кречетало,че нямах време да помисля за ядене,камоли да хапна.Пък и преди да забременея с нея плувах,ама сега.........Ако и това е такъв ревльо,ядове с кг сигурно пак няма да имам Laughing

# 567
Ади сега като родиш ще плуваш пак....колко му е....
Аз мислех тези дни да ходя на басейн, но так имам течение, уж слагах вагинално глобули....днес АГ ми предписа някакъв крем, но няма да се мажа....на 08.03 съм при хомеото да ми даде капки....

# 568
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, ама колко сте писали... Crazy
Видях прекрасни снимки.  Hug
Яна, Мечо е много сладък, само за гушкане.  Heart Eyes А каката е готова за новинарка!  Peace
Тони, най-нагло се присъединявам към колета за Ади - ще го ядем заедно Антон.  Heart Eyes Между другото моите и двамата на тази възраст, сигурно щяха да са отворили всичко, разсипали, омазали, счупили и т.н. Crazy
Морска, ееее, супер изглеждаш, пу-пу!  Peace
Ментина, невероятна кукла е Ния! Heart Eyes Ама и вашите тържество е било тематично. Така като гледам малко поразменихме ролите - във вашата градина са облекли децата в шопски носии, а в нашата бяха с добруджански.  Mr. Green
Марти, жалко, че не става за градината.  Confused Дано имате късмет с нормалното кандидатстване.

Оставям ви сега, че трябва да приспивам зверовете.  Crazy Пожелайте ми успех и кураж. Mr. Green

# 569
Ментина Ния е прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На Яни коментара беше "Ооооо, готина"  Joy
Яни от скоро почна сам да си съставя изреченийца и много ме учудва и радва  Flutter Та и на мен вече ми се струва голямо момче  Heart Eyes Blush
Сладкиш това течение не ме остави на мира през цялата бременост  Sick ужас и отврат  Sick Тогава една колежка ми викаше- блазе ти, сега 9 месеца няма да ти идва. Да бе да, предпочитам да ми идваше и да си спират течовете за 5-6 дена, пък то  ooooh! Дано ти  мине  Hug
Яна страшна кака си имате  Sunglasses
Марти и аз направих генерално разместване на детските градини  Rolling Eyes Дано даде резултат  Praynig Както е казала Тиги, остава само да се молим  Rolling Eyes Късмет ви желая на вас  Peace
Дезита разсмя ме  с твойте отчети Laughing
Яни като е послушен и добричък и особено като спи сладко сладко и на мен ми идва желание за второ, ама като си покаже рогата  Twisted Evil и бързо си променям мнението  Whistling
Лулу завиждам ти за ранното приспиване  Rolling Eyes Яни когато успея да го приспя рано (разбирай към 21 часа) и ми се буди към 23- 23.30 и няма оправия до 2- 3 часа  Tired Пресен пример от онзи ден  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт