Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 415
  • 695
  •   1
Отговори
# 165
Мило ,нищо не ми се отваря  Rolling Eyes

# 166
При мен се отварят без проблем. Thinking Аз даже ги проверих преди да публикувам..... Thinking

# 167
 И при мен се отварят. Всичко е супер.
Аз съм си набелязала няколко чифта обувки, ноо...ще видим кога ще ги поръчвам.

# 168
Аааа най-накрая и ти да покажеш,стига си ги крила Mr. Green
Всичките неща са супер HugЦветето като дийде да ми го покажеш Naughty
Иии драсни ми едни лс за сандалите Peace Heart Eyes

# 169
Авче, честитио. Един от редките случаи, в които показваш. Очилата много ми харесаха. Страхотни са Heart Eyes
А цветето е разкошно.

Честно да си призная, за първи път тези дни разбрах за обувките на Irregular choice. А обувките ми са мания голяма. То стана ясно де ... Blush Whistling Но определено скоро ще запълня този пропуск.

# 170
Честно да си призная, за първи път тези дни разбрах за обувките на Irregular choice. А обувките ми са мания голяма. То стана ясно де ... Blush Whistling Но определено скоро ще запълня този пропуск.

Няма да сбъркаш PeaceНякои от моделите им са меко казано шантави,но имат и много добри неща.Определено се забелязват отдалеч.Аз имам 5-6 техни чифта и винаги като ги нося ме питат от къде са Peace

# 171
Тиа-обувките,клина и краката в клина  Peace и рокля 3,а и цветето,много хубави.
Авче-супер неща показа,потничето на Форнарина също,аз имам подобно ама черно с интересен гръб,но отпред дори по-интересно с едно пауново перо  Grinning

# 172
Авчеее време беше и ти да покажеш..  Hug. Всичко е супер   Heart Eyes Heart Eyes Очилата са върха  Crazy Скоро и аз мисля да спра да воайорствам за кратко  и да постна нещо, но все ме мързи или забравям и то се мине време Blush
Мило колко парички ги взе очилата , аз все дебна някакви промоции и все изпускам хубавите модели   Flutter

# 173
Момичета, дали можете да ми помогнете с малко насоки? Преди малко гледах в Клюкарника снимки от Пайнер. Попаднах на една, на която видях нещо, което много искам, но не съм намирала до сега. http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=514&photo_id=4858&  на тази снимка, момичетата отзад са с едно нещо като корсет. Ако ме ориентирате къде да търся, ще съм ви благодарна!

# 174
Момичета, дали можете да ми помогнете с малко насоки? Преди малко гледах в Клюкарника снимки от Пайнер. Попаднах на една, на която видях нещо, което много искам, но не съм намирала до сега. http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=514&photo_id=4858&  на тази снимка, момичетата отзад са с едно нещо като корсет. Ако ме ориентирате къде да търся, ще съм ви благодарна!

Ако пазаруваш от ибей ето http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&am … ee-All-Categories

Това е корсет, който е за под бюста  Peace в България би трябвало във всеки магазин за еротично бельо да го има  Flutter, пък и не само.

# 175
Мерси момичета. Heart Eyes

# 176
Не знам за вас,но аз съм меко казано потресена от облеклата на дамите на Пайнер #CrazyТо на половината им се вижда я зърно ,я задни части,я нещо друго.Не се учудвам де,но съм ужасена Sick
Само роклята Версаче на Камелия ми хареса Peace и жълтата на Виргиния Здравкова

Дидика провери в магазините за бельо или ако има къде направо си ушии един-лесен е за изработка.Можеш да си вземеш и различни сатенени връзки и да ги сменяш Peace

# 177
Тя даже не е на Версаче, а подобие.
На мен ми хареса Емилия с жълтата рокля, Анелия и с двата тоалета макар че са по-изчанчени и Мария. Никой друг. А имаше няколко супер големи трагедии, дето всичко им излизаше. Sick

# 178
 О, и на мен жълтата рокля ми е фаворит. Малко ми е ярък цветът, но поне се откроява Simple Smile

# 179
Тя даже не е на Версаче, а подобие.

Mоже,но явно добре го е копирала.Абсолютно идентични са,даже и на цвят Peace

Общи условия

Активация на акаунт