Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 411
  • 695
  •   1
Отговори
# 210
  • Все на втория етаж
Още две попълнения в претъпкания ми гардероб  Blush

Първата

Втората

# 211
Най -добре иди в някоя оптика и ги пробвай.Аз миналата година така бях харесала едни D&G ,събрах парите и вече щастлива че ще поръчвам очила PeaceОтивам до банката да внеса парите и по пътя видях една оптика-казвам ти като ги сложих щях да умра от смях,изобщо не ми стояха добре Peace

Абсолютно е така, и аз не бих си поръчала очила без да съм ги пробвала, независимо колко много ги искам.  Peace

# 212
Аз така си поръчах очилата които ви показах. Mr. Green
Ако не се одобря когато пристигнат, ще се оплача първо тук. Mr. Green
Но горе-долу знам какъв тип ми отиват, и мисля че всичко ще е точно. И на мен ми се искаше да го меря преди това, ама в моя град има две оптики. Mr. Green И ги нямаше в нито една от двете.

# 213
Иренка супер са, особено това  панделките с една ризка отдолу ще е супер  Peace

Тези дни  отивам да меря   Laughing Макра, че аз горе долу знам какъв тип модели ми отиват и се въртя все около тях  Flutter
 Славче дано да са ти наред и да няма нужда да се оплакваш тук..

# 214
Иренка и двете блузки са страхотни

# 215

Втората

[/quote] много сладка блузка да си я ползжа6 с здраве Simple Smile

# 216
Момичета бихте ли ми помогнали по един въпрос. Praynig
Имам черна рокля, която е със затворено деколте, ето такъв тип: http://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/260559238561_1_0_1.jpg  С едни обемни къси ръкавки, знаете ги, дето са актуални сега. Та на въпроса ми- каква прическа подхожда на такава рокля?
Авче , на мен пък ми стана интересно какви са тези обемни къси ръкави , които сега са актуални .Понеже не съм в България от доста време и не съм много в час с модните тенденции .  Simple Smile
Може ли снимчица да видя , дали е това за ,което си мисля.

# 217
# 218
Вторият пръстен особено ми се хареса, Лу. Много романтиш. Въздъх. Simple Smile

# 219
Лу втория  пръстен е страшен, а очилата разкош сега остава да пекнеее едно слънце и да си ги носиш с кеф Wink

# 220
  • София
Ох, само да взема парички! Очила най-напред ще си взема!

# 221
eдна пижамка Whistling

# 222
  • София
Лу, вторият пръстен е прекрасен!

# 223
вместо запис Simple Smile
ето тези обувчици
http://tendenzstore.com/images/0105900.jpg

# 224
Addicted_To_Love, харесва ми този стил. Би ли споделила коя е фирмата (или магазинът)?

Общи условия

Активация на акаунт