Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 326
  • 695
  •   1
Отговори
# 255
  благодаря момичета , поредния тип Поло Ботичели  Sick !

# 256
Абе всичките ми чифтове бяха некачествени и издържаха средно по месец, ама си взех едни нисички, че ми се налагаше лятото...та се разпаднаха на съставни части, разбирайте не разлепиха, а разпаднаха! То вярно, че с пари не си се изръсил много, ама айде няма нужда  Stop

# 257
Аз имам обувки от Тенденз и не мога да се оплача  Peace

# 258
Аз имам обувки от Тенденз и не мога да се оплача  Peace
Peace и аз

# 259
На мен това са ми вторите обувки от Тенденс, ама...не очаквам кой знае какво, все пак нещо, което струва 20 лв не можеш да очакваш да го обуеш пове4е от два пъти.....хареса ми моделчето, за цената си е добре като изработка....

А първите, които ги купих от там ги смлях от носене, с голямото тумба4е си ги носих и нямах грижи...ама то си е до късмет от такива магазинчета Wink

# 260
  • Бургас
Е,те на Дарис като са няколко пъти по високи цените да не би да са по качествени?Изкараха ме точно месец още ме е яд. #Cussing out

# 261
Е,те на Дарис като са няколко пъти по високи цените да не би да са по качествени?Изкараха ме точно месец още ме е яд. #Cussing out
  специално за дарис и качеството мога да споря ! Имам ботуш , боти и обувки с ток , като последните две са модели от миналата пролет и са носени почти всеки ден миналата пролет и есен /, като ще уточня че работата ми е свързана с много ходене и то по павирани улички и не са ми мръднали! Страхотно качество са !

# 262
  • Бургас
  специално за дарис и качеството мога да споря ! Имам ботуш , боти и обувки с ток , като последните две са модели от миналата пролет и са носени почти всеки ден миналата пролет и есен /, като ще уточня че работата ми е свързана с много ходене и то по павирани улички и не са ми мръднали! Страхотно качество са !

Жалко,че ги хвърлих моите иначе бих ги снимала.За мен цената не отговаря на качеството!

# 263
  • Belgium
Аз да се похваля, че благодарение на съвета на Суси, си купих много сладка кутия за бижута тип куфарче  Heart Eyes

Тенденц и за мен са пълен боклук, никога не ми се е цепила подметка през средата  Sick

# 264
  • София
Tendenz си е въпрос на късмет. Но пък си взех на Giani обувчици, с равна подметка и след 3 носения се сцепи подметката от край до край...и на двете! Но едно е да дадеш 20лв, друго е 100лв!

# 265
# 266
като гледам има и доволни и не доволни от обувките на  tendenzstore.com.Все пак за 15-20лв не се о4аква кои знае какво ка4ество.Нали дават и някаква гаранция.Мисля 4е 1 месец 4етох някъде.И сега по същество защо така ви се намесих в темата.Можете ли да ми кажете  колко е доставката от този сайт и може ли да се плати при доставка и ако можете да ми кажете дали номерата си отгожарят?
Благодаря предварително

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 20:25 от emiliq_88

# 267
# 268
Zara, но купени от едно магазинче на Витошка, което май е нещо като outlet. Бяха останали само те, аз помолих да ми дадат нещо с ток да видя как стоят едни дънки, обух ги, те се оказаха удобни, моя номер и... Laughing

# 269
днеска успях да се завлвка да новия мол и си купих доста неща ама после ще  ги кача  Rolling Eyes че много ми е трудно качването но ще направя всичко вазможно

Общи условия

Активация на акаунт