Нови придобивки в гардероба - 17

• 73 318
  • 695
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, може ли да попитам, някой, който е бил в МАНГО в Мол София скоро, дали има от едни много сладки бежови блузки с къс ръкав и розички от плат отстрани на деколтето?  Grinning Търсих ги в Манго на Витошка, но бяха свършили и мисля да се засиля до Мол-а...

Как изглеждат тези блузки  Blush, май ги няма в онлайн магазина? Thinking

# 361
Ами...както съм описала  Laughing
Не намерих снимки  Sad

# 362
и аз очаквам една поръчка...като дойдат нещата ще пусна снимки Simple Smile

# 363
гага, аз утре евентуално може да стигна до мола. Ако успея ще погледна и ще ти пиша  Peace Те пък тия мадами там не можаха ли да звъннат и да проверят за теб?

nana_86 , ти ще да си едно много добра жена и майка! Пръстенът е мнооого красив  Heart Eyes

ПП. Иренка, с тоя аватар ме разсмиваш всеки път просто  Crazy

# 364
гага, аз утре евентуално може да стигна до мола. Ако успея ще погледна и ще ти пиша  Peace Те пък тия мадами там не можаха ли да звъннат и да проверят за теб?

Много ще съм ти благодарна! Ами мадамата тоооолкоз' странно ме изгледа като я попитах дали и в другите магазини са свършили, че не посмях да предложа обаждане  Crazy

# 365
  • Belgium
В Palmers например сами звънят в различните им магазини, без да ги подсещащ, но за това се иска малко усет все пак  Wink

# 366

nana_86 , ти ще да си едно много добра жена и майка! Пръстенът е мнооого красив  Heart Eyes

ПП. Иренка, с тоя аватар ме разсмиваш всеки път просто  Crazy
благодаря ти много за хубавите думи   bouquet GagaMaga  колкото до блузката аз днеска бях в мола ,но не видях такава блузка или не съм обърнала внимание или просто е била мн хубава и са я разграбили  Sad дано аз да не съм я видяла и да си я намериш успех Simple Smile

# 367
  • Все на втория етаж
Дами, кажете как точно да търся гащеризони в и-бей? Търсачката ми дава cami и ми изкарва бельо, преди време успях да изкарам едни , но думата беше много изчанчена на анг. , а и на бълг. не беше съвсем гащеризон, като питах мъжа ми.

Милейди  Mr. Green

# 368
Нана - мерси   bouquet
Много е хубава, но не мога да повярвам, че нещо в Манго вобще може да свърши...  Rolling Eyes

# 369
Иренка, jumpsuit.

# 370
И playsuit също Peace

# 371
Момичета мнгоо ми харесва това "болеро" с качулка( незнам как да го нарека) или по скоро шал  newsm78, което е облякла Николета  Heart Eyes Виждалили сте го някъде ?

http://prikachi.com/files/1424125E.jpg

# 372
VIKI, мисля, че в ASOS мернах, защото и на мен ми легнаха на сърце, ама пусти женски мозък....ще потърся пак, че сега ми напомни и на мен  Peace

ПП. Мен като ме няма, няма и после съм на всяка манджа мерудия  Mr. Green

# 373
Нана - мерси   bouquet
Много е хубава, но не мога да повярвам, че нещо в Манго вобще може да свърши...  Rolling Eyes
aз мин година бях си харесала една рокля и не я взех същия ден и като отидох след 3 4 дена нямаше и спомен от нея казаха ми че могат да поръчат и си оставих тел ,но така и не ми се обадиха и до ден днешен се оглеждам за нея,дори като отвориха аутлета мин ден гледах и там ,но без резултат явно има неща които се купуват Rolling Eyes

# 374
Здравейте, може ли да попитам, някой, който е бил в МАНГО в Мол София скоро, дали има от едни много сладки бежови блузки с къс ръкав и розички от плат отстрани на деколтето?  Grinning Търсих ги в Манго на Витошка, но бяха свършили и мисля да се засиля до Мол-а...

Как изглеждат тези блузки  Blush, май ги няма в онлайн магазина? Thinking

Мила,ходих до Мола , няма и помен от подобна блузка. Naughty Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт